![]() |
Mide kaynakli agiz kokusunun caresi varmi? |
Yanıtla
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
Murat880
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 377 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Ekim-2020 tarihinde 16:59 |
|
umarim ise yarar bagirsak ise duzgun beslenmeyle c�zulmiycek bisey degil fakat bir anda olmuyor disiplin sart en az 1 yil sabretmen gerekli . 2 ibs hastasi taniyorum 2 side bu sure civarinda iyilesti suan istediklerini yiyip iciyolarmis sikintilari yok olayin garip tarafi onlarda agiz kokusu yokmus cok garibime gitti benim sorunum 2 3 haftada 1 mide sorun cikartiyor ama asil neden geniz akintisi seffaf yogun kivamli nedenini bilmiyorum devlet hastanesinde iyi bi doktora gittim tomografi istedi bakti cok iyi dedi hatta sinuslerinin massallahi var baya buyukler dedi sinuzit yokmus kafamin boyutu buyuk degil bu arada kucuk sayilir
sadece burun etlerin buyuk dedi histamin intelroansi oldugumu dusunuyorum ama bu yargiya varmakta g�� neden bu kadar k�tu tadi var bu geniz akintisinin bir turlu anlamiyorum g�runurde bi neden yok doktorlar oyle diyorda neden burun etlerim bu kadar sis bunu soyliyemiyolar rinitsin vs diyip gecistiriyolar ztn kokulu olmasa ben takar miyim isterse bogazimi kapatsin yeterki kokulu olmasin corek otu yagi ve hindistan cevizi yagi karsimi yapip burun deliklerime damlaticam bugun basladim ilerde soguk sikim aleovera yagi koyarim belki vucuttaki iltihaplara iyi geliyormus isin sonunu g�rmesemde umutluyum bulucaz |
|
![]() |
|
Ethic1
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Ekim-2020 tarihinde 21:04 |
|
Arkadasim geniz akintisi bagirsak problemleri alerji bunlar birbirlerini tetikleyen seyler, evet beslenme geniz akintisini azaltiyor ancak koku hi� bir zaman ge�mez ��nk� o flora bir sekilde bozuk, bogaz ve agiz florasi �ok uzun yillar ugrasmak gerek. Yine de dene yilma tabi.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
Sayfa <12 |
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |