![]() |
Yillardir koku var |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Gizoss
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 31-Agustos-2015 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Yillardir koku varGönderildi: 26-Eyl�l-2015 tarihinde 01:53 |
|
Merhaba arkadaslar merhaba hocam. 22 yyasindayim ilkokuldan beri agzim kokuyor. Doktor korkum oldgu icin konuyla ilgli bir kere doktora gittim ondada mide icin iki ilac verip yolladi. Simdi ise buyuk abdest tahlili verdi kan veremedigim icin. Onu yaptiricam bayramdan sonra.
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Eyl�l-2015 tarihinde 13:24 |
|
bir sonu� �ikmaz bence. �iksada bagirsak kurtu �ikar oda tuvaletini yaptimi zaten belli ediyordu . kbb ye git.
|
|
![]() |
|
Gizoss
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Eyl�l-2015 tarihinde 23:17 |
|
Kbb da nasil muayene edicekler? Yani dedigimgibi benim doktor fobim var ve cok korkuyorum. Kbb doktoru nasil bir yontem izlicek yazarsaniz cok sevinirim
|
|
![]() |
|
Aleho
�ye
Kayıt Tarihi: 24-Kasim-2014 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 98 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Eyl�l-2015 tarihinde 13:34 |
|
Doktordan nasil korkulur anlamiyorum onlarda sen ben gibi insanlar git istedigini s�yle yalnizken �ekinmeden herseyi s�yle KBB bogazina ve burnuna bakar sin�s filmi isteyebilir b�yle seyler eger seninkinin bakteri kaynakli oldugunu d�s�n�yosan �niversite hastanesine git Dis�i ve KBB da agiz bogaz ve burun k�lt�r� aldir
|
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 10-Eyl�l-2014 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 142 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Eyl�l-2015 tarihinde 15:50 |
|
Gizoss korkarak bir yere varamazsin.cesaretini topla ce hastaneye git.zaten kbb muayenesinde korkacak bisey yok...%100 acisiz
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Eyl�l-2015 tarihinde 21:43 |
|
Mutlaka git gizoss bademciklerine bakip bi sinus grafisi ceker diye tahmin ediyorum
|
|
![]() |
|
Gizoss
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Eyl�l-2015 tarihinde 15:26 |
|
Bugun doktordan geldim. Gaita tahlili yapildi ve temiz cikti bakteri vs yokmus midem tertemizmis yani. Dis doktoruna git dis taslarina temizlettir dedi doktor. Ilac vs vermedi bende kendi kendime eczaneden nidazol aldim onu kullanicam bakalim. Doktordan korkmuyorum ben mudahalesinden korkuyorum kan vs tuttugu icin
|
|
![]() |
|
donniebrasco
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 04-Aralik-2015 Konum: Kocaeli Durum: Çevrimdışı Puan: 33 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Aralik-2015 tarihinde 01:24 |
|
Herkese merhaba kendimi bildim bileli var bu koku dilimde hep pas burnum cok s�m�k �retiyor ben bogazimin arkasinda s�m�k biriktigi dusunuyuyorum bazen lavobada bu s�m�gu atiyorum koku kesiliyor malesef aynisi bademcik tasindada oluyordu tas dusunce koku gidiyordu aldirdim bademcigi gecmedi simdi biraz kabullenmis gibiyim buraya bi �mitle giriyorum hayat �ok boktan hic birseyin anlami olmuyor malesef
|
|
|
Belki birg�n
|
|
![]() |
|
MT000
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Aralik-2015 tarihinde 22:29 |
|
Herkese merhaba
Buraya yeni kayit oldum aslinda uzun s�redir yazilanlari okuyorum,bir�ok kisi bu hastaliktan kurtulmus Allah insallah hepimize biran �nce sifa verir.Su an 18 yasindayim ve yaklasik 7 senedir bu hastalikla yasiyorum.Sabahlari evden �ikip okula gitmek,arkadaslarimla yan yana oturmak,arabada birisiyle muhabbet etmek benim i�in iskence oldu artik.Sosyal yasamim allak bullak kisacasi.Bug�ne kadar hi�bir arkadasimdan agzin kokuyor c�mlesini duymadim s�k�r ve bunu duymamak i�in elimden gelen her seyi yaptim.Dis doktoruna gittim hi�bir sey olmadigini s�yledi,dahiliyeye gittim oda birka� hap verip basindan savdi diyebilirim :) klasik her zaman yaptiklari sey dediginizi duyar gibiyim.. En son olarak kbbye gidicem �midim var sanki ge�ecek gibi.D�nyada b�yle b�y�k bir problemken bu hastalik dogru d�zg�n bir tedavisinin olmamasida hayatin bize oyunu olmali,damdan d�senin halini damdan d�sen anlar misali sanirsam.. Buraya yazmamin amacida buydu zaten hepimiz birbirimizi anlayip neler hissettigimizi tahmin edebiliyoruz.Nefes almanin bile bizi rahatsiz ettigi su hayatta hepinize basarilar. |
|
![]() |
|
ali sen sen
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 18-Aralik-2015 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Aralik-2015 tarihinde 02:09 |
|
arkadaslar saka gibi bir tek ben bu hastalikla ugrasiyorum diyordum. yani �yle zannediyordum. sonra bu siteyi buldum. a�ik�asi yalnizlik duygum azaldi. ama �ooook zor bi durum sn. murat hocanin arastirmalarini okudum yazdiklarini fevkalade gzl. tskr. Murat hoca. birbirimizi en iyi anlayanlariz ge�mis olsun hepimize en yakin zamanda kurtuluruz bu illetten insaallah. saglicakla kalin.
|
|
![]() |
|
Umutol
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 29-Kasim-2018 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Kasim-2018 tarihinde 21:32 |
|
Kendimi bildim bileli agiz kokum var, bu foruma rastlayana kadar hep agiz bakimindan sandim ve deli gibi dislerimle ugrastim. Daha sonra midemi g�sterdim ve Helikobakteri �ikti ama ge�ecegine dair umudum yoktu, antibiyotik kullanimi sirasinda ge�ti tabii ama sonra tekrar geldi. Birde sis s�yle dislerimi temizlerken �ikan par�alar korkun� kokuyordu simdi sadece sag taraftan �ikanlar kokuyor. Bi azalma oldu yani ama yine de koku devam.
Artik �ok yoruldum, �ocukluktan beri olabilir mi b�yle bir sey? Esimden utaniyorum ve neyse ki burnu �ok hassas degil ama mesela �p�smekten �ekiniyor bende benim bu sorunum y�z�nden. �ok �z�l�yorum. Is yerinde insanlarla ayni masada yemek yemekten nefret ediyorum, yada biri yanima bir metreden daha az yaklasinca �d�m kopuyor. S�rekli sakiz �ignemekten biktim, ve bence sakiz �ignemekten de kokuyor, yani degisik bir koku oluyor. Haftaya KBBye gidecegim ama bence d�zelmeyecek bu bir sanet gibi bir sey. Benim umudum yok. ��nk� esim g�nlerce disini fir�alamasin evet agzi kokuyor ama fir�aladigi an hemen ge�iyor, arkadaslarim sigara kahve i�iyor, disleri ��r�k olan var, yada siniz�f olan, helikobakteri olan ama hi�birinin Agzi kokmuyor. Umudum olmadigi i�in belkide �ok tedavi pesinde kosmadim, sadece �z�lmekle yetindim, burada da okuduklarimdan anladigim iyileseni yok kadar az. Ben biktim, yoruldum, kisisel temizlik benim i�in �ok �nemli ama insanlarin i�inden agzimin koktugunu d�s�nme d�s�ncesine dayanamiyorum, sakizsiz gezemiyorum, kimse fazla dibime girmesin istiyorum. Burnuma tuzlu su da �eksem, gargara da yapsam koku en fazla 10 dakika kayboluyor, sadece antibiyotik kullanirken tamamen gidiyor oda �ok normal. Bazen s�lf�r gibi bazen kusmuk gibi degisik bir kolu oluyor, fir�allayinca koku iyice degisik hale geliyor. Artik yasamak istemiyorum. Agzimdaki agirliktan, sarmisakli bir sey yediginde �� g�n lokmasindan, her seyden ama herseyden biktim. Bir kadin olarak �ok ahir. S�sleniyorsunuz, makyaj yapiyorsunuz, en g�zel parf�mleri sikiyorsunuz ama agziniz kokuyor. Rezalet! Ve toplumda hastalik g�z�yle bakilmiyor, herkes sizden tiksiniyor, aileniz bile ger�egi s�ylemiyor ne korkun� bir sinav! Bu kadar �aresiz olmak �ok yikici. |
|
![]() |
|
tekyasayan
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 22-Kasim-2018 Konum: Amasya Durum: Çevrimdışı Puan: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Aralik-2018 tarihinde 09:20 |
|
-Umutol-
Allah� Teala sifa ve sabir ihsan eylesin 24 senedir bu hastaligin tahribatinin yaninda gittigim doktorlar dan da bir o kadar sikinti �ektim ,��nk� �lkemizi ge�elim ge�meyen nefes kokusunun d�nyada bilinen bi teshisi tedavisi yok . Bu forumda b�t�n arkadaslarin kendi �abalariyla ulastiklari ��z�mleri paylasatiklai olagan�st� bir ortam var. Allah� Teala ya s�k�rler olsun Ge�meyen nefes kokum olagan ust� azaldi kendim yorucu s�re�lerin sonunda farkettigim bazi noktalari burda firsat bulduk�a paylasmaya �alisiyorum hemde forumda okumaya �grenmeye devam ediyorum. Size bazi sorular sormak istiyorum cevaplrsaniz faydali olacak insallah 1 ,Su ana kadar hangi polikliniklere gittiniz ve hangi teshisler konuldu 2,Mide sikayetleriniz su anda devam ediyor mu ve yemekten sonra midenizde dolma yada gerginlik hissediyimusunuz 3 soguga,gribe �abuk yakalanirmisiniz ,soguga karsi hassas misiniz. 4Kronik faranjit yada Kronik sin�zit iniz varmi 4 Burnunuzda kirik egrilik yada polip gibi nefes almanizi zorlastiran bisey varmi 5 Son olarak dilinizde degil , bogazinizda ve k���k dilinizin bagli oldugu et plakasini arka duvarina yapistirip �ektiginizde (bunu genelde her insan dener) ayni kokuya sebep oldugunu d�s�nd�g�n�z bi aroma hissediyimusunuz. |
|
|
Kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
Titrerim m�crim gibi baktik�a istikbalime |
|
![]() |
|
tekyasayan
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 22-Kasim-2018 Konum: Amasya Durum: Çevrimdışı Puan: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Aralik-2018 tarihinde 09:59 |
|
-Umutol-
Tabi agiz ve disler bu hastalikta ilk akla gelen ,diger b�lgelerimize g�re kolay tedavi edilebilen kisim oldugu i�in atladim.Agiz ve dislerinizde iltihap ,��r�k gibi probleminiz olup olmadigi da �nemli . |
|
|
Kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
Titrerim m�crim gibi baktik�a istikbalime |
|
![]() |
|
Umutfidan
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 13-Subat-2019 Konum: Samsun Durum: Çevrimdışı Puan: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Subat-2019 tarihinde 16:25 |
|
Merhaba arkadaslar,
Uzun olacak ama l�tfen okuyun belki birbirimize yardimci olabiliriz. Ben 25 yasindayim cok alimli ve bakimli bi kadinim. Hepiniz gibi ayni konudan muzdaribim, hemde senelerdir yaklasik 15 senedir. Bu ugurda burun etlerimi aldirdim, bademcik ameliyati oldum gastroskopi yaptim herseyi denedim. Dislerimde bir sorun yok hatta cok iyi durumdalar, dilimi g�nde 2 defa fircaliyorum yaklasik 10 dakika boyunca. Tip 5 olmak isterdim ama maalesef degilim. C�nk� benle konusan insanlar burunlarini tutuyolar yani kisa bit kasima degil resmen ben konusurken burunlarini tutuyorlar. Bir ara tip 5 olduguma inandirdim kendimi ama tam o zamanda iki kisinin hakkimda konusmalarini duydum. Bu bir kac kere daha oldu. Doktorlara gittigimde koku alamadiklarini s�yl�yorlar ama insanlardan duyduklarim ve tavirlari bu tezi desteklemiyor. Ben bu ugurda isten ayrildigimi bilirim. Ben cok sikildim keske �lsem de kurtulsam diyorum gercekten artik dayanacak g�c�m kalmadi. Allah hepimize yardim etsin :( |
|
|
Fidanumut
|
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 422 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Subat-2019 tarihinde 11:29 |
|
Fidan hanim ger�ekten �z�ld�m durumunuza!
Kolay olmadigini iyi bilenlerdenim. Bu aralar birsey deniyorum�diyeyim. Bakalim daha �ok erken oldugu i�in paylasmayacagim simdilik Olumlu �ikarsa zaten forumda paylasirim. Etrafimizda agzi kokan, ama farkinda olmayan epeyce insan var. En azindan biz fark ettik zamaninda ve tedbir almaya �alistik, �areler bulmaya �abaladik. Kokunun farkinda olmayan insanlari uyarsam mi, uyarmasam mi�diye d�s�n�p Vazge�iyorum uyarmaktan! Ve uyarmamakla iyi mi, k�t� m� ediyorum? Bilmiyorum! Murat hocam ne der bu konuda acaba? Belki basit bir c�mle, ama umudunuzu kaybetmeyin ve forumu takibe devam edin. Bu arada en �nemlisi Tanriya dua etmek. Harika bir duygu ve y�rekten oldugunda, mutlaka cvp geliyor, mutlaka. Yilmayin, �are var, sadece bulmak kaliyor... |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Subat-2019 tarihinde 20:19 |
|
Agiz kokusu 2 aydan fazla s�ren bir arkadasinizi uyarmanizda fayda olabilir. Kibar bir �slup ile incitmeden, agiz kokusu i�in muayene olmasini teklif edebilirsiniz.
-M |
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Subat-2019 tarihinde 20:06 |
|
�ok tesekk�r ederiz Murat Hocam
|
|
![]() |
|
Caution
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Mart-2019 tarihinde 15:30 |
|
tedaviyi a�ikliyorum
nidazol tablet 3x2, bizmopen tbalet 3x2 y�ksek doz, uzun s�re...kritik noktalar 2 hafta kullanin yan etki olarak agizda metalik tat, mide bulantisi olabilir... korkacak yan etkisi yok. mutlaka deneyin ben kullandim ge�ti |
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Mart-2019 tarihinde 12:54 |
|
Caution mrb
Sizin koku ka� senedir vardi? Ve agzinizin koktugunu size s�yleyen oldu mu? Ve bu ila�lari Dr mu kullanin� dedi? Adiniza sevindim. |
|
![]() |
|
Ethic1
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Mart-2019 tarihinde 22:01 |
|
Nidazol zaten ge�iriyor ama kisa s�reli bir ka� g�n i�inde koku gelecektir.
|
|
![]() |
|
yasamsikinti
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Mart-2019 tarihinde 00:38 |
|
caution senin adina sevindim. koku tamamen gitti mi bir hafta sonra tekrar yazarsan sevinirim..
|
|
![]() |
|
Caution
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Mart-2019 tarihinde 13:31 |
|
tabii, birka� aydir yok.
esim �nceden s�ylerdi, ama simdi hissetmiyorum diyor. sabah uyandigimda agzimin i�i ferah, �nceden sarimsi biraz koyu kivamli renkte t�kr�k birikirdi, o ge�ti. g�n i�inde buruk bir tat olurdu, simdi o da yok. �zellikle dislerimi fir�aladiktan sonra kendimi daha iyi hissediyorum. ila�lari yeterli doz ve yeterli s�re kullanmak lazim. |
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Mart-2019 tarihinde 08:12 |
|
Ara ara g�ncelle l�tfen sevgili kardesim
|
|
![]() |
|
Unuttum
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Mart-2019 tarihinde 13:43 |
Merhaba arkadasim. Ila�lari kullandiktan sonra 3 aydir koku yok anladigim kadariyla. Peki ila� kullanirken koku var miydi bir de ila�lar mide agrisi, ishal vb yapti mi |
|
![]() |
|
Green
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 03-Mart-2019 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Mart-2019 tarihinde 15:09 |
|
Arkadaslar durumunuz nedir uzun zamandir neler yapiyorsunuz?neler yasiyorsunuz? iyilesenler var mi?
nisan 5 kbb randevum var daha ilk kez agiz kokusu i�in doktora gidicem �nk� bademcik taslarim falan var bide k���kken burnum kirilmis bu kiriklik y�z�nden koku vs olur mu diye sorup kontrol ettiricem komple sonra dis hekimi dahiliye gastroentoloji vs dolasicam bakalim |
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Mart-2019 tarihinde 18:51 |
|
Sana kolayliklar diliyorum kardesim.
|
|
![]() |
|
Green
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 03-Mart-2019 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Mart-2019 tarihinde 21:39 |
|
Tesekk�r ederim amin hepimize Allah kolaylik versin
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |