Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Benim hikayem yada sizlanisim gibi bisi !

Yanıtla Yanıtla Sayfa  <12
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nisaluce Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Mart-2018 tarihinde 18:17
Merhaba arkadaslar, 30 yasindayim. Agiz kokum ilk kez 28 yasimda 2 g�n i�inde ortaya �ikti. Birg�n kendi kendime "Benim agzim mi kokuyor?" dedim ve ikinci g�n annemle aramada bir metre mesafe varken annem sasirarak "Agzin kokuyor ve buraya kadar geliyor" dedi. Dislerimi fir�aladiktan sonra her zaman dilimi de fir�alayan biri olarak artik dilimi fircaladiktan sonra dilimde ferahlik hissetmiyordum ve dilimde beyaz pas vardi. Dis ipi, dis+dil fir�alama ve gargaradan 5 dk. sonrada kokuyor ve 3 metreden alinabiliyor. Insanlar -Merhaba -G�naydin gibi teke kelime bile s�yledigimde �ks�r�yorlardi. 2 yil i�inde gittigim KBB doktorlari bademcik tasi yok dedi, tomografi �ekildi sin�slerle ilgili degil denildi. Mantar olabilir deyip 2 sise Mikostatin kullandim degisiklik olmadi. �inkolu dil macunu+dil fir�asi kismi ve 2 saatlik etki ediyor. Endoskopi yapildi midende �ok safra var denildi, alkalen refl� gastrit teshisiyle 5 ay Ursactive kullandim, hi� degisiklik yok. Bir sene sonra bir kere daha endoskopi yapildi ve bu seferki do�ent "Ben bu midede hi�birsey g�remiyorum, a�ken midende safra olmasi bu kadar s�re ila� kullanimini gerektirmez" dedi. Aylarca antiasit, gaviscon, gastren duo gibi suruplar kullandim, degisiklik yok. Cildiye doktoru dilimden s�r�nt� alarak candida t�r� mantar olup olmadigina bakti "Eger mantarsa baska antifungal tedaviler uygulayacagim" dedi ancak mantar testinde �reme olmadi, mantar yok. En son KBB doktoru bogazimdaki streptocossus bakterileri i�in bogaz k�lt�r� aldi, normal bakteri florasi �redi. Neyim olduguna dair bir fikrim yok.
Uzun yaziyorum ama bir aydir g�nde bir tane 5 milyar probiyotik ve 30 mg �inko kaps�l� aliyorum, splat extreme white dis macunuyla dilimi fir�aladigimda beyazlik %70 azaldi ancak bu dis macunu asindirici oldugundan 1 ay kullanilabiliyor. Splat maximum dis macunu kullaniyorum, i�inde koku �nleyici �inko ve timol var. Suan bu dis macunuyla dislerimi ve dilimi fir�aladiktan sonra bir nescafe bile i�sem 3 saat koku olmuyor. insanlarla yakindan konusabiliyorum. Bana �inkonun mu, probiyotik kaps�l�n m�, dis macunlarinin mi iyi geldigini bilmiyorum, neticede hepsi ge�ici ��z�mler, bu sorunumuzun psikolojik, sosyolojik y�n�nden bahsetmiyorum bile.
Başa Dön
Bikkin Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Bikkin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Mart-2018 tarihinde 23:08
Yanliz su dikkattimi cekti benimde midem de mide aclik sivisi safrali cikti yaziyodu endoskopi sonucumda ,,, artik o kadar yoruldumki inanin hic bisey yapmuyorum doktora gitmeyi biraktim insanlardan gozlerden irak yasiyorum boyle tek basimiza �l�p gidicez ,,, uzay cagindayiz s�zdd bir nefes kokusu notr edilemiyor ::::(
Başa Dön
nisaluce Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nisaluce Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Mart-2018 tarihinde 12:46
Birde 2. Endoskopiyi yapan "midende hi�birsey yok" diyen Do� Dr bana kaskat midem oldugunu s�yledi seklini eliyle g�sterdi. Midenin �st yarisinin alt yarisina dogru �zerine katlanip cep olusturmasi gibi bir anormallik. M�dahale ve tedavi gerektirmedigini s�yledi,internette bununla ilgili helede T�rk�e kaynaklarda neredeyse hi� bilgi bulamadim. Bilen varsa s�yleyebilir mi?

Yemek yedikten sonra, taze fasulye yediysem taze fasulye, tavuk yediysem tavuk, Her ne yersem yiyeyim onun kokusunun midemden bogazima dogru geldigini alirim, zayif biri olmama ragmen karnim bir hamile g�r�n�m� gibi siser, kaskat midenin sonucu olabilir, Belki bununla alakali ancak tedavi gerektirmedigi soyleniyor.
Başa Dön
Birgunolursa Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Birgunolursa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Aralik-2018 tarihinde 14:44
Merhaba arkadaslar.Her sey g�zel gidecek derken b�t�n hayatim alt �st oldu.�niversiteye basladigimdan beri agiz kokusu var.1.5 seneye yaklasti.
Ilk basta agiz kokum olmamasina ragmen yemekten sonra kiz arkadasimla s�rekli yakin oldugumuz isin seker yiyip duruyordum.Bir m�ddet sonra her an seker ve sakiz �ignemeye basladim.Ondan sonra farkettimki kimseyle seker yemeden konusamaz hale gelmisim.
Arkadaslarimla disari �ikamaz oldum,�ok sevdigim bir karsi cinsimden kopmak zorunda kaldim ��nk� y�z�ne bakarak konusamiyordum.Stresten sigaraya basladim.Dis�iye gittim,bademciklerim zaten yok,agiz i�i bakteri i�in r�ntgen �ektirdim olmadi.Psikolojik mi diye d�s�nd�m ama s�rekli bir kuruluk ve dilde pas var.Sabah kalktigimda �ok k�t� oluyor agzim.Sanki s�rekli sicak.L�tfen bir yardim eli uzatin b�t�n hayatim batmis durumda intihar edicem en sonunda.Karbonat aldim aloe veral7 dis macunu aldim yok.Artik ben de herkes gibi g�lmek eglenmek istiyorum.Dahiliyeye gidicem artik ge�mesi i�in ne imkan varsa yapicam okul hayatimda bitti.
Başa Dön
Ethic1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ethic1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Aralik-2018 tarihinde 19:10
Birgun olursa �ncelikle biraz sakin forumdaki �ogu insan bunu yillardir yasiyor.. Inan ben de yillardir �lmek istiyorum ama yapacak bir sey yok. Sakince ��z�m� var mi onu bulmaya �alis ��nk� seninki hen�z yeni sayilir.. dis hekimi, KBB, gastro devam et. Umarim bulursun.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla Sayfa  <12

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.