![]() |
karbonatli su i�menin zarari |
Yanıtla
|
| Yazar | |
sema
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 03-Aralik-2015 Konum: Manisa Durum: Çevrimdışı Puan: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: karbonatli su i�menin zarariGönderildi: 05-Ocak-2016 tarihinde 11:17 |
|
Arkadaslar Televizyonda bi programda Dr. Ay�a KAYA ingiliz karbonatli su i�menin kemik erimesi yaptigini ss�yl�yor haberiniz olsun.
|
|
![]() |
|
Arayan
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 205 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Ocak-2016 tarihinde 15:45 |
|
Bigun basimiz belaya giricek bu kokudan kurtulmak icin .Bende sirkeli su cekiyodum oda koku alma dokularini yakacakdim.Simdi sirada ozon yaqi var onu denicem.Biz gonullu kobaylariz .
|
|
![]() |
|
gepupagep
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 03-Agustos-2014 Konum: Burdur Durum: Çevrimdışı Puan: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Ocak-2016 tarihinde 19:57 |
|
Karbonatli suyu hi� denemedim arkadaslar ama karbonatla dis fir�alamanin b�y�k faydasini g�rd�m sorunu sonsuza kadar ortadan kaldirmiyor ama en azindan g�n�m� kurtariyor
|
|
![]() |
|
sema
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 03-Aralik-2015 Konum: Manisa Durum: Çevrimdışı Puan: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Ocak-2016 tarihinde 21:13 |
|
Sagligimizi iyce bozacaz valla her duydugumuzu yapmamamiz gerekiyor bence
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Ocak-2016 tarihinde 12:54 |
evet |
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 388 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Ocak-2016 tarihinde 17:27 |
|
anlamadim simdi ne alakaymis karbonat ile kemik erimesinin?
Yada daha makul bir sekilde sorayim; Ne kadar karbonat i�mek kemik erimesi yaparmis? Kemik erimesi benim bildigim kalsiyumun kemiklere ulasamamasi ki buna sanirim calcification deniyor, kemik hari� yerlerde toplanmasi. Digerine testosteron azligi sonucu kemik kuvvetinde yogunlugunda azalma meydana geliyor. Birakin Allah askina ger�ek doktorlari dinleyin. Ila� yazma memurlarinin s�ylediklerine itibar etmiyorum. �ok s�k�r daha iyiyim. Murat hocam yanlis anlamayin, isini iyi yapan arastirmayi birakmayan, insana kiymet veren doktorlara her zaman saygim var. En azindan karbonatli su benim i�in bir sifa oldu, sanirim dilini kesmek lazim diyen kari koca dis hekimlerinden daha kiymetlidir benim i�in. |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Ocak-2016 tarihinde 21:08 |
|
Karbonatin kemik kaybi yaptigina iliskin hi� bir delil yoktur. Bence tam tersini d�s�nmek i�in sebep olabilir.
-M |
|
![]() |
|
Belinda
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 25-Mayis-2020 Konum: Nigde Durum: Çevrimdışı Puan: 31 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Mayis-2020 tarihinde 07:15 |
|
Midenizde sizi rahatsiz edecek bi sorun yoksa g�ne ilik limonlu suyla baslayin ac karnina hem mideyi de uyandirio direk kati besinlerle baslamak mide icin zararli olabilir.Hemde toksinlerimizi atio
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |