Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Virginia da bir dis hekimi

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ethic Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Virginia da bir dis hekimi
    Gönderildi: 25-Temmuz-2017 tarihinde 19:07
Merhaba arkadaslar, tararken buldum virginia da bir dis hekimi agiz kokusunu kalici olarak tedavi ediyormus �stelik olmazsa para iadeli. Ben sitesini inceledim murat hocam gibi halitometer kullaniyor yalniz yaptigi baska testlerde var ve dil �zerindeki biofilmi yok ediyor. Aramizdan maddi durumu iyi olanlar incelerlerse bence iyi olur.
Başa Dön
Umitsiz Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Umitsiz Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Eyl�l-2017 tarihinde 01:30
Dis hekiminin iletisim bilgilerini verir misiniz
Bengisu
Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Kasim-2017 tarihinde 23:26
Arkadaslar ne oldu? Bu Virginia daki dis hekimi iletisim bilgisi hakkinda
Yok mu haber ?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Kasim-2017 tarihinde 10:37
Ethic kardes bi ses verirmisin ?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Kasim-2017 tarihinde 10:42
Ethic kardes mrb
Virginia daki Dr hakkinda bir link verirmisiniz?
Yoksa haber hayal mi �ikti ?
Başa Dön
Ethic Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ethic Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Kasim-2017 tarihinde 18:56
Bu haberi yazali �ok oldu, virginia bad breath yazarsaniz bulabilirsiniz. Ben t�rkiye de de arastirdim bunu bir arkadas bademciklerine yaptirmis ama kisa s�reli etki yaratmis. Yurtdisinda dil �zerine uygulaniyor bu lazer, ben Istanbulda da g�rd�m bunu yazip bir bakin isterseniz. Tek isim �ikiyor zaten.
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ethic Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Aralik-2017 tarihinde 14:43
Murat hoca kisa s�reli de olsa en etkin ��z�m dile uygulanan lazer olarak g�r�l�yor randomize kontroll� bir iki �alisma da okudum buna y�nelik sonu�lar g�zel. T�rkiye de bu isi yapan var mi bildigim kadariyla bir facebook grubunuz var dis hekimleri arasinda yardimci olabilir misiniz?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Aralik-2017 tarihinde 20:21
"randomize kontroll� bir iki �alisma"
Bu makaleleri bana yollar misiniz

[email protected]
-M
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ethic Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Aralik-2017 tarihinde 12:44
Hocam ben lazer yaptiracagim, kullanilacak olan malzeme periogreen (maddi olarak biraz k�lfetli) malzeme hakkinda ve uygulamanin etkinlik tahmini hakkinda fikrinizi almak isterim.
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Aralik-2017 tarihinde 15:54
Yesil lazer 500-600 nm dalga boyundadir. Neden bu dalga boyu kullanilacak?

Ben lazer konusunda hazirliklarimi hizlandirdim. Bana 3-5 ay zaman verirseniz �ok detayli ve uygulanabilir cevaplar verebilirim size.
-M
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ethic Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Aralik-2017 tarihinde 17:26
Bilemiyorum paylasilan makaleler de b�yleydi.
Başa Dön
H�lya aydin. Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Hülya aydin. Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Aralik-2017 tarihinde 10:28
Murat hoca, lazer konusunda yazdiginiz umutlandirdi beni daha �nceden lazerden ge�icide olsa ��z�m bulan biri olarak sizin bu konuda ki �alismanizi sabirsizlikla bekleyecegim..
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Aralik-2017 tarihinde 17:06
İlk gönderen: Hülya aydin. H�lya aydin. yazdı:

Murat hoca, lazer konusunda yazdiginiz umutlandirdi beni daha �nceden lazerden ge�icide olsa ��z�m bulan biri olarak sizin bu konuda ki �alismanizi sabirsizlikla bekleyecegim..

Evet evet.
Gayet bu konuyu Agustosta masaya yatirdim. ��nk� en mantikli ve kolay ��z�m bu olsa gerek.
-M
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ethic Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Aralik-2017 tarihinde 19:15
Ben size s�yle bir sey s�yleyeyim ortodonti ve implant malzemeleri pahali malzemeler ve uygulama i�in alinacak olan �creti de eklerseniz ciddi bir meblag oluyor, yani herkesin buna ulasmasi m�mk�n olmayacak. Ve tamamen kalici oldugu ile ilgili bir yayin yok.
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ethic Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Aralik-2017 tarihinde 19:17
Bu arada ben uygulamayi erteledim siz 3-5 ay bekleyin diyince.sizden hocam olabildigince hizli yanit bekliyoruz:) deney grubu olabilirim yayin �ikaralim hatta istatistik kisminda yardimci olurum size:)
Başa Dön
Arayan Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Arayan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Aralik-2017 tarihinde 00:21
Arif saq kanser i�in kuba ya gitti tedavi edilmis bizde Israile mi gitsek ?Aslinda hep beraber bi araya gelip toplu sekilde saqlik turzimi olabilir.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Aralik-2017 tarihinde 21:56
Israil'e gitmek sorunu ��zecekse �ok da zor degil.
Yani bu konudaki problem maddiyat ise anlarim.
Ama bir zorluk mu var, merak ettim?
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.