![]() |
Yatis sekliniz |
Yanıtla
|
| Yazar | |
kekeremekere
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Yatis seklinizGönderildi: 05-Eyl�l-2017 tarihinde 20:49 |
|
Burdan bir seyler �ikabilecegini d�s�nerek yapiyorum bu anketi arkadaslar. y�z �st� yatisin sindirimi zorladigi birka� yazi okudum belki sadece yatis sekli sorundur.
|
|
![]() |
|
Burazin
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Eyl�l-2017 tarihinde 23:30 |
|
Arkadasim tepki g�stermek gibi olacak ama bu isleri ge�in
Gidin d�zg�n bir dis hekimine oradan baslayin Sikintin disinde olsaydi zaten bu forumda olmazdin Sonra KBB ye gidiyorsun Y�zde 80 sikinti bu b�lgededir Devlete gitme bir ton ��p doktor var adam bakiyor ezberden ila� yaziyor sonra gazla Hekiminden Sin�s tomografisi iste sonra onu cd olarak al yaninda bulunsun Bir doktorun dedigiyle de yetinme Adam bakip sin�zit diyor nerden anliyor tomografi �ekmeden??? Ezberden hikaye anlatiyor Ge�en bir tane doktor canimi �ok sikti masal anlatma artik dedim KBB'de en az 20 tane hekim g�rs�n seni Illa bir seyler �ikacaktir Deviasyon,Konka hipertrofi,Konka b�lloza,Mukozal kalinlasma,Kronik sin�zit... Zaten yukaridakilerin hepsi geniz akintisi sebebi Geniz akintin da varsa al sana yol haritasi KBB den sonra zaten mide ve bagirsak kaliyor Ben tip1,tip2 ve tip5 disinda digerlerimizin kurtulmasinin zor oldugunu d�s�n�yorum Diger arkadaslar katilmayabilirler saygi duyarim Site �yesi olarak, b�yle anketlerin bize ne kazandiracagini d�s�n�yoruz? Yazdigim yaziyi sana tepki olarak algilamani istemem Genel anlamda elle tutulur seylerle ugrasmamiz gerektigini d�s�nd�g�m i�in yazdim Iyi bakin kendinize... |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |