![]() |
sorunumu buldum |
Yanıtla
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Subat-2018 tarihinde 12:04 |
Dis eti iltihabi ilk basladiginda kuvvetli Tip 1 agiz kokusu yapiyor. Hastalik ilerleyip �ene kemigi ��z�lmeye baslayinca, kemik kaybi ortaya �ikinca, disler sallanmaya ve d�k�lmeye yakinlasinca Tip 1 agiz kokusunun azaldigi g�r�l�yor. Bu bize agizimizi fir�alamamayi degil daha �ok fir�alamayi telkin etmelidir. -M |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Subat-2018 tarihinde 07:50 |
|
Hocam merhaba. Kemik erimesi baslangi� asamasinda ise �nlem ama�li ne yapilabilir devamini engelleyebilmek i�in
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Subat-2018 tarihinde 13:02 |
|
G�zel soru i�in tesekk�r ederim
Laser den tutunuz ameliyata, karanfilden tutunuz antibiyotikli gargaraya varincaya kadar en az bir d�zine ��z�m �nerisi teklif edilmis. Hi� birisinin kalici olmadigini yillar i�erisinde g�r�yorum. En b�y�k basari kemik kaybini bulundugu seviyede muhafaza etmektir, ilerlemesini durdurmaktir, daha fazla kemik kaybolmasinin �n�ne ge�mektir. Kemigin yeniden y�kselmesini yeniden taze kemik olusmasini hedefleyen sayisiz m�dahale ge�ici ve zayif sonu�lar veriyor maalesef. Problemi oldugu yerde tutmanin tek yolu temiz tutmaktir. Yani dogru fir�alamaktan ibaret. Sifir ila�. http://drmurataydin.com/dis-nasil-fircalanir.html Düzenleyen: aydinmur - 22-Subat-2018 tarihinde 13:04 |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Subat-2018 tarihinde 22:25 |
|
Tesekk�r ederim hocam. �ok kapsamli ve yararli oldu. �zellikle dis fir�alamak yatacak olan �ocugun agzina bir par�a peynir konulmasi
bir sorum daha olacak. Diyeli ki kemik erimesi sonucu dis kaybi yasandi. Implant yapmak m�mk�n m�d�r
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Subat-2018 tarihinde 14:41 |
Ben dogru bulmam. Fakat yapilabildigine tanik oluyorum. -M |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Subat-2018 tarihinde 14:53 |
|
Neden dogru bulmuyorsunuz hocam. Yaptiran kisi i�in ne gibi dezavantajlari olabilir?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Subat-2018 tarihinde 21:33 |
|
Dis eti �ekilmis ise, kemik kaybolmus ise geride kalan kemik hem hacim olarak azdir, hem incedir, hem de kivam olarak yumusaktir ve hatta bazen �amur gibidir. B�yle bir zemine metal vida takilirsa yeterli saglamlikta olmasi ve uzun yillar hizmet vermesi zor olabilir.
-M |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Subat-2018 tarihinde 04:51 |
|
Anladim tesekk�r ederim
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Mart-2018 tarihinde 11:35 |
|
Benim agiz kokusunun kaynagi mide veya bagirsak bundan kesinlikle eminim.ama bunun nedenin ne oldugu �nemli degil sanirim. ��nk� bu sorunun bir ��z�m� yok tipta. B un sonuca bu forumdaki b�t�n yazilari okuyarak ulastim. Yaniliyor muyum
|
|
![]() |
|
gececek
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Ekim-2018 tarihinde 12:42 |
merhaba almanlar yeni implant yapmis ince kemiklilere ozel yada kemik erimesi olanlara ozel.. iyi bir dis hekimi bulursaniz implant yyapan haberi vardir muhakkak. yeni dedigim 4-5 sene oluoyor |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
Sayfa <12 |
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |