![]() |
Umarim kokmuyordur |
Yanıtla
|
| Yazar | |
ayse
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 05-Aralik-2012 Konum: Konya Durum: Çevrimdışı Puan: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Umarim kokmuyordurGönderildi: 05-Aralik-2012 tarihinde 22:13 |
|
agzimda k�t� bi tad hissediyorum hohlyanca �irkin olmayan bi koku geliyor ama �evremdekiler agzimin kokmadigini s�yl�yor ve ben inanmiyorum napcagimi bimiyorum bilek testi yaptigimda t�k�r�k kokusndan baska bi koku yok. s�rekli agzimin koktugunu d�s�n�p rahat konusamaz oldum agzimda sakizla dolasiyorum hep.faranjit,burun keigi egriligi ve sisligi var ameliyat olucam bunlardan kaynakli bi koku olabilirmi? yutkunduk�a ila� kokusu gibi bi koku geliyor bu �evremdekilerede kokuyormudur.
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Aralik-2012 tarihinde 11:43 |
|
Herkes, bu "kibarlik" derdinden(!) muzdarip. Ben de simdiye kadar kimseye "agzin kokuyor" demedim. Ancak �zellikle son bir yildir yasadiklarimdan sonra birisi sorarsa kesinlikle dogruyu s�ylerim.
Sormadan s�ylemek de bence hos degil. Zaten agzi kokan kisi - �ok takintili degilse- �evredekilerin tepkisinden anliyor. "Dis�iye gidip sorun" diyecegim ama bir �ok kisi, ben de dahil, dis�iye gittigimiz halde net bir cevap alamadik. KBB veya gastroentreloglar da pek net konusmuyorlar. Daha �nce baska cevaplarda da yazdigim gibi agiz kokusu konusunda uzman bir hastane-dis hekimi hatta ve hatta KBB uzmanina g�r�n�n diyecegim. |
|
![]() |
|
adem
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 13-Mayis-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Mayis-2013 tarihinde 00:37 |
|
Ayse kardesim
bu sekilde teredd�tte isen, inan bana nefesin kokmuyor dur. kuruntu yapmayi kes,kendine g�ven. nefesi ger�ekten kokan insan,�evresindekilerin hareketlerinden hemen anlar. s�rekli yakinlarinda bulunanlarin s�yle bir hareket tarzi olur.hem sana belli etmek istemez hemde ,sen konusurken y�z�n� baska y�ne �evirerek kendini korumaya �alisir. yeni yaklastigin kisi ise hazirliksiz yakalanir ve kokuyu alinca bir an duraklar ,saga sola bakinir kokunun nereden geldigini anlamaya �alisir.1-2 saniyede anlar ve �z�lerek o da sana belli etmeme ge �alisarak seninle baska y�ne bakinarak konusur. |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |