![]() |
Kesinlikle Diþ Taþlarýna Bakýlmalý |
Yanıtla
|
| Yazar | |
ormes
Üye
Kayıt Tarihi: 27-Ocak-2013 Konum: Ýstanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 93 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Kesinlikle Diþ Taþlarýna BakýlmalýGönderildi: 05-Mart-2013 tarihinde 11:32 |
|
merhabalar uzun süredir araþtýrýrken tedavi sürecine tekrardan baþlamaya karar verdim ve benimle ayný derdi çeken fakat ona söylediðimde sakýz kullanýnca kokmuyor o zaman sýkýntý yok vs diyen bir abim vardý ve oda bende gelicem dedi ve gittik onunki bende 5 10 kat fazlaydý yanýna yaklaþýlmýyordu oda düzenli olmasada günde kesin 2 kere diþlerini fýrçalardý. Doktor diþ taþlarýn fazla dedi ve diþ taþlarýný temizlediðinde koku tamamen geçti inanamadým hatta gitmeden önce hemen geçmeyebilir umudunu kýrma kbb ye falan da gidicez derdim adamýn direkt kesildi uðraþan benim sonuç alan o ne tesadüftür anlamadým :D size anlatýcaklarým bunlar kesinlikle diþ taþý temizliði yaptýrmalýsýnýz kanýmca iyi günler
|
|
![]() |
|
xdemirleydi
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 29-Temmuz-2013 Konum: Eskisehir Durum: Çevrimdışı Puan: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Temmuz-2013 tarihinde 19:17 |
|
evt kesinlikle ilk önce dis temizligi çünkü bende devlet hastanesinde dislerimi temizlettim dis taslarini temizledi felan ama sadece önlerime özenli yapti arkaya dogru durüst girmedi ve gercekden fark etti ayda yilda bi yapmak lazim
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |