![]() |
Sigara icenler |
Yanıtla
|
| Yazar | |
kimki
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 19-Temmuz-2015 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Sigara icenlerGönderildi: 04-Agustos-2015 tarihinde 23:12 |
|
Arkadaslar,
aramizda sigara icenlerin orani ne kadar acaba? Sorununu midede (yanma,asit) veya BB kisminda,�rnegin agiz,burun ve bogaz kurulugu, kati sivi tarafindan nefes alamama y�n�nde veya akciger kisminda g�renler �zellikle. Ya da sigara icince kokunun asiriya vardigini farkedenler. Icmeyenler de,icenler de kisaca cvp verebilirlerse cok sevinirim. Bakalim icenlerin belirtilerinde bir benzerlik var mi. Tesekk�rler |
|
![]() |
|
Aleho
�ye
Kayıt Tarihi: 24-Kasim-2014 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 98 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Agustos-2015 tarihinde 09:29 |
|
20 yasindayim hayatimda hi� sigara kullanmadim ama mide ve bogaz sikayetlerim mevcut �nceden midede yanma bogaza aci su gelmesi hersey vardi dikkat etmezdim belliki biyerleri tahris etti ve iltihap olustu o y�zden agiz kokum var.
Ama ben agiz kokusu olan kisiye sigarayi asla tavsiye etmiyorum daha k�t� koku yapar refl�y�de artirir |
|
![]() |
|
Umitsiz
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 18-Temmuz-2017 Konum: Sinop Durum: Çevrimdışı Puan: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Temmuz-2017 tarihinde 17:16 |
|
Arkadaslar bende �ocuklugumdan beri agiz kokusu var 8-9 yasimda basladi suan 18 yasindayim yeni farkettim ben sigara i�tigim zaman agiz kokum �ok az oluyor sonra tekrar geliyor tabi bu arada geniz akintim var bademcik tasim var dis curuklerim var dis tasim var ama hi� doktora gitmedim utancimdan bilmiyorum ne olacak sonum ama Allaha s�k�r �evremde �ok sevilen biriyim kimse bisey demesi bu zamana kadar
|
|
|
Bengisu
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |