![]() |
Gastroya gittim |
Yanıtla
|
| Yazar | ||
firindamakarna
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Gastroya gittimGönderildi: 13-Agustos-2015 tarihinde 17:15 |
|
|
Merhaba arkadaslar bende de agiz kokusu var ve sirasiyla dis doktoru ve ic hastaliklara 3 4 kere gittim sonuc yok ben pyloriden supheleniyorum fakat kan testinde cikacagini soyluyolar demekki yok o bakteri bugun gastroda endoskopiye girdim hersey normaldi doktor parca aldi incelemek icin mikrop bakicaz dedi sizce ne mikrobundan bahsetti? Pylori kanda gozukmuyor mu ? Kafam karisti ne mikrobu ariycak buda olmazsa gidecek bolum kalmiyo..
|
||
![]() |
||
firindamakarna
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Agustos-2015 tarihinde 11:38 |
|
|
Bide sunu eklemek istiyorum arkadaslar zamanin da 15 mglik bi proton pompasi mi ne oluyor o tarz bi antibiyotik kullanmistim 14 gun galiba kokuyu 1-2 ay falan uzaklastiriyordu yok ediyordu. Bu boyle yaptiysa helipak gibi agir bi hap tamamen yok eder diye dusunuyorum ama endkskopim temiz cikti parca aldilar onu bekliyorum..
|
||
![]() |
||
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Agustos-2015 tarihinde 02:14 |
|
biyopside �ikar |
||
![]() |
||
firindamakarna
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Agustos-2015 tarihinde 14:14 |
|
|
belki isinize yarar arkadaslar zamaninda ORNISID FORT diye bir ila� kullanmistim kokuyu 1-2 ay uzaklastiriyordu fakat geri geliyordu.. Hocam okursaniz eger bu ila� ne i�in kesiyordu kokuyu bir bilginiz var mi? 500 mg 14 tablet g�nde 2 tane kullaniyordum. Hocam ben bu ilaci 10 kere falan kullandim 5 sene i�erisinde kafama g�re kokuyu ge�iriyor diye malesef.. son 2-3 senedir kullanmiyorum biyopsi sonucumu bekliyorum. Bu ila� sizce neden kesmis olabilir kokuyu?
|
||
![]() |
||
dertli
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Agustos-2015 tarihinde 21:37 |
|
|
ORNISID FORT antbiyotikdir.sizde kr farenjit var.kokuya o neden oluyor.bu forumda g�r�yorum ki �ogu kisi antibiyotik kullandiktan sonra kokulari azalmis.demek oluyorki bu kokularin nedeni kr farenjit.
|
||
![]() |
||
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Agustos-2015 tarihinde 13:01 |
|
|
Kronik farenjit koku yapar ama hemen hemen b�t�n �gretmenlerde kronik farenjit vardir. Niye b�t�n �gretmenlerin agzi kokmuyor?
Aslinda ana sorulardan biri bu: x hastaligi bir s�r� kiside var neden onlarin agzi kokmuyor? |
||
![]() |
||
Aleho
�ye
Kayıt Tarihi: 24-Kasim-2014 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 98 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Agustos-2015 tarihinde 11:11 |
|
|
Normalde doktorlar faranjiti �nemsemiyor bile gargara verip g�nderiyor hatta bana karbonatla gargara yapsan ge�er diyen bile oldu ama ge�miyor iste bu bakteri �ok ilgin� biz ne yaptikta bu bakteriye zemin hazirladik
|
||
![]() |
||
sifa
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Agustos-2015 tarihinde 11:40 |
|
|
bir de hastalik teshisi yaparken kokunun sizde ne zaman ortaya �iktigiyla o hastaligin ne zaman ortaya �iktigini karsilastirin. belki sizde farenjit vardir ama koku sebebiniz bu degildir. Ben de de faranjit, larenjit, alerjik rinit, saman nezlesi, gastrit vs bir s�r� hastalik var ama hepsine uyguladigim tedaviler sonu�suz kaldi sonra d�s�nd�m bu hastaliklar sonradan �ikti bende halbuki bu koku kendimi bildim bileli var.. en �ok ta 15 yasimdan beri hissediyorum.. sonra bagirsaklarima y�neldim onunla ilgili de �ok sorunum vardi ama baskilayabiliyordum yada hi� hastalik olabilecegini d�s�nmedim. Simdi ona y�nelik kendimce diyet yapiyorum eger ise yararsa demekki bagirsaklarimdan kaynaklaniyormus diyecegim.. bu taniya varmamin nedeni de benim bagirsak sorunlarimin o yaslardan itibaren ortaya �ikmasi.. ikisi �ok �rt�s�yor..
|
||
![]() |
||
sifa
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Agustos-2015 tarihinde 11:43 |
|
|
Bir de ila�lardan uzak durmanizi tavsiye ederim . her duydugunuz ilaci sirf baskilamak i�in bile olsa kullanmayin. Bu tarz ila�lar v�cudunuza �ok zarar verir.. Sonra mide ve bagirsak sorunlariniz da baslar.. iyileseyim derken daha farkli hastaliklara kapi a�arsiniz.. ila�larin asla tedavi edecegine inanmayan biriyim artik bir s�r� antibiyotik kullandiktan sonra.. sadece baskiliyor sonra tekrar basliyor.. baskilamak i�inse bitkisel ��z�mler kullanin en azindan sagliginizdan olmazsiniz..
|
||
![]() |
||
firindamakarna
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Agustos-2015 tarihinde 17:47 |
|
|
arkadaslar biyopsi sonucum b�yle ben anlamadim belki anlayananiz olur
-MIDE ANTRUM ENDOSKOPIK BIYOPSI -KRONIK AKTIF GASTRIT -PMN l�kosit: (+++/+++) -Monon�kleer iltihabi h�cre infiltrasyonu :(+++/+++) -H.pylori: (++/+++) -Atrofi, intestinal metaplazi, displazi: (-) Yorum Yapilan PAS+AB ve musikarmin boyamalarinda y�zey ve gland epiletinde goblet h�cresi g�r�ld�. Yapilan Giemsa boyamasinda y�zey ve gland musini icerisinnde H.pylori saptanmadi. |
||
![]() |
||
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Agustos-2015 tarihinde 00:37 |
|
H.pylori yani agiz kokusunu s�phe edebilecek bakteri saptanmamis geri kalanda ilgin� bir sey bir uzmani g�ster |
||
![]() |
||
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Agustos-2015 tarihinde 10:12 |
|
|
H. pylori var diye anladim ben de. Sanki, midenin baska bir yerinde yapilan incelemede o b�lgede h.pylori g�r�lmedi diyor. ��nk� h pylori (+++) diye g�stermis.
Sonu�ta gastrit var, doktor asit bastirici mide koruyucu falan vermistir. Onlari kullan bir s�re, hayirli olur insallah. |
||
![]() |
||
firindamakarna
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Eyl�l-2015 tarihinde 13:32 |
|
|
doktor ilhitap var dedi h.pylori mi diye sordum evet dedi ve helipak verdi sadece kokuyu ge�irdi ama tekrar eder mi bilemiyorum..
|
||
![]() |
||
mahoni
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 422 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Eyl�l-2015 tarihinde 20:00 |
|
|
insallah geri gelmez de bari bir arkadasimiz kurtuldu,deriz.
|
||
![]() |
||
firindamakarna
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Eyl�l-2015 tarihinde 16:59 |
|
|
ge�ti demistim ama tam anlamiyla ge�memis ama �ok agir kokuyu bastirmis koku var dilimde beyazlik olusuyo fir�alayip denettigim zaman koku yok diyorlar.. Acaba sorunum bademcik veya faranjit olabilir mi? helipak ge�ici bile ge�irmediyse sorunum vir�s degil herhalde? Birde agiz kokusu 10 senedir var belki ama sonradan 4-5 senelik bi geniz akintim olustu yani sabahlari lavobadan cikamiyorum balgam atmaktan g�nd�zleri de 5 10 dkda bi illa balgam �ikartiyorum.. Nabicagimi sasirdim
|
||
![]() |
||
hasta31
�ye
Kayıt Tarihi: 29-Haziran-2017 Konum: Siirt Durum: Çevrimdışı Puan: 47 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Ekim-2017 tarihinde 15:32 |
|
|
Mide sorunlari ne derece agiz kokusu yapar hocam? Hangi mide rahatsizliklari agiz kokusu yapar? Mide rahatsizliklari endoskopi olunmadan anlasilmasi m�mk�n m�?
|
||
|
Ya iyilesemezsem ?
|
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Ekim-2017 tarihinde 07:47 |
|
Mide sorunlari fevkalade nadiren agiz kokusu yapar. Sik ve siddetli mide yanmasi ve gegirmekle k�t� koku yayilmasi, agri, agiza aci su gelmesi gibi sikayet olmadan agiz kokusu yapmaz. Keske bunu herkes okusa. -M |
||
![]() |
||
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Ekim-2017 tarihinde 11:42 |
|
|
||
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..
|
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Ekim-2017 tarihinde 07:26 |
|
H pylori �zerine �ok sayida yayin okudum. Mide �z suyunda 8 ppm H2S gazi yapar diyen bir makaleyi su anda zihnimde canlandirdim ve daha d�zinelerce makale biliyorum hepsi koku yapar diyor. Ama ben pek g�rm�yorum. Demekki ben yaniliyor olabilirim veya bana rast gelmemis olabilir. Mide probleminin agiz kokusu yapmasi i�in yukaridaki mesajimda tasvir ettigim siddetli sikayetlerin meydana geldigi felaket tablosunun bulunuyor olmasi gerekir. Bu benim bireysel deneyim ve d�s�ncemdir, bazi tip yayinlari beni desteklemiyor olsa bile. -M |
||
![]() |
||
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |