![]() |
agzim ne yersem o kokuyor |
Yanıtla
|
| Yazar | |
cihat1762
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: agzim ne yersem o kokuyorGönderildi: 27-Temmuz-2016 tarihinde 18:51 |
|
beyler bu sorunu kendimi bildim bileli �ekiyorum. kbb ye gittim r�ntgen �ektiler sonu� hi� bir sorun olmadigi y�n�ndeydi. dahiliyeye gittim gaita midir nedir onun tahlilini alicaz dedi utancimdan yerin dibine girdim. Yaptirmadim. ilk �nce dis�iye gidecegim sonrasinda olmazsa mecburen dahiliyeciye tekrar gidecegim. l�tfen bilen arkadaslar veya tahmini olan arkadaslar yazsin. agzim ne yersem o kokuyor. sanki metal kokusu gibi keskin bir koku l�tfen yardim edin hayatimi cok olumsuz etkiliyor bu olay. agiz kaynakli diyecegim ama burnumdanda koku geliyor.
|
|
![]() |
|
cihat1762
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Temmuz-2016 tarihinde 10:17 |
|
vede koku yutkundugumda burnumdan geliyor
|
|
![]() |
|
hamza171
�ye
Kayıt Tarihi: 11-Haziran-2016 Konum: Isparta Durum: Çevrimdışı Puan: 45 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Temmuz-2016 tarihinde 11:07 |
Ayni sikinti bende de var hocam.Lakin normalde burundan alip verirken kokmuyor sadece ve sadece yutkundugumda agizdaki ayni koku burnumdan �ikiyor bu nedendir ? @aydinmur |
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 388 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Temmuz-2016 tarihinde 22:06 |
|
Ayni sekilde arkadaslar bende de bu durum var. Genzinize karbonat, cok az sirke ve tuz karisimli sol�syonu sin�s rinse denen aletle sikin. Basinizi �ne egmeyin.i yice burcunuzun i�ine girsin ve genizinizden akitin. �ok fazla yanmasin burnunuz ve geniziniz. Sonu�lari buraya yazin
|
|
![]() |
|
Mnsm
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Agustos-2016 tarihinde 22:41 |
|
Ben denedim okur okumaz genzim bosamaya basladi s�rekli balgam �ikiyor heralde bunu herg�n yapsak iltihap tamamen akar
Hatta gargarasini bile yaptim bos siseye oda faydali oldu sanki |
|
![]() |
|
saksafon
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Agustos-2016 tarihinde 19:46 |
|
Arkadaslar ve hocam,
Benim bir sorum var. Dis aralarindan hi� gitmeyen kokuyu nasil �nleyebilirim ya da azaltabilirim? Not: Dis ipi kullanmama ragmen gitmiyor. |
|
![]() |
|
Meari
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Agustos-2016 tarihinde 19:19 |
|
Saksafon bu sorun bence her insanda var herkesin dis arasi az �ok kokar.. Sen bu durumdan �ok rahatsizsan sana tavsiyem dislerine uygun bir ara fir�asi kullanman. Ben suan tel tedavisi g�rd�g�m i�in temizligi daha kolay olsun diye dis ipi yerine ara fir�asi kullanmaya basladim ve �ok memnun kaldim. Dogru teknikle ara fir�asi kullanirsan faydasini g�receksin. Ben ara fir�asini pharmol zn ye batirip dis aralarimi �yle temizliyorum ve faydasini g�rd�m herkese �neririm..
|
|
|
Ya Safi
|
|
![]() |
|
Amazon
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Agustos-2016 tarihinde 17:18 |
|
Meari dislerinde tel varken sakiz �igneyebiliyomusun?
|
|
![]() |
|
sankice12
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 06-Mayis-2017 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Mayis-2017 tarihinde 15:09 |
|
Merhabalar
Sabah kalktigimda ve yemek yedikten sonra agiz kokusu olusuyor ve yemegin tadi agzimdan gitmiyor. Hep burnumu �ekmemi gerektigimi hissediyorum ve bogazimda bir sey varmis gibi yutkunma hissi oluyor.. Bu sorunlar karsilasip kurtulan varmi? |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |