Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Ya refl�

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı hasta31 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Ya refl�
    Gönderildi: 29-Eyl�l-2017 tarihinde 19:55
Murat hocam refl� s�rekli agiz kokusu yapar mi? Yani bu koku g�n i�erisinde s�rekli meydana gelir mi?
Ya iyilesemezsem ?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Eyl�l-2017 tarihinde 06:36
Bak bu g�zel soru.
Reflu �ok nadir olarak koku sebebidir. eger koku sebebi olacaksa mide i�erisinde kokulu gaz bulunmasi sarttir. Daima kesintili koku yapar, sirt �st� yatinca koku azalir veya kaybolur. Tokken kokar. Agiz kapaliyken koku bulunabilir. Tek �esit koku vardir. Mide yanmasinin sponsorlugunda gelisir. Eriskin ve ileri yaslarda ortaya �ikar. Zaten sahis kendini belli eder.
-M
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Ekim-2017 tarihinde 09:23
refl�n�n yol a�tigi seyler koku yapar. mesela bogaz refl�s� varmis bende. bogaz refl�s� farenjit geniz akintisi yapiyor. buna bagli agiz kurulugu aft var. yani agiz kokumun kaynagi bu. ila� tedavisine basladim hayirlisi artik.
Başa Dön
bikmis Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bikmis Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Ekim-2017 tarihinde 19:55
İlk gönderen: aydinmur aydinmur yazdı:

Bak bu g�zel soru.
Reflu �ok nadir olarak koku sebebidir. eger koku sebebi olacaksa mide i�erisinde kokulu gaz bulunmasi sarttir. Daima kesintili koku yapar, sirt �st� yatinca koku azalir veya kaybolur. Tokken kokar. Agiz kapaliyken koku bulunabilir. Tek �esit koku vardir. Mide yanmasinin sponsorlugunda gelisir. Eriskin ve ileri yaslarda ortaya �ikar. Zaten sahis kendini belli eder.
-M

aydin hocam ben sordu sordum ama sorumu silmisler sanirim?
mide ile ilgili
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Ekim-2017 tarihinde 20:19
Baska basligin altina kaydirmis olabilirim.

Bana �vg�den ibaret mesajlari ve firma reklami mesajlarini siliyorum.

Diger mesajlarinizi konuyla yakindan iliskili basliktaki diger forumlara kaydiriyorum, silinmiyor rahat olun.
-M
Başa Dön
bikmis Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bikmis Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Ekim-2017 tarihinde 20:54

Baska basligin altina kaydirmis olabilirim.

Bana �vg�den ibaret mesajlari ve firma reklami mesajlarini siliyorum.

Diger mesajlarinizi konuyla yakindan iliskili basliktaki diger forumlara kaydiriyorum, silinmiyor rahat olun.
-M

anladim sayin hocam.
buradan sorayim.hocam 2 yildir agizda koku meydana geliyor �ok ara araydi.
artik 2-3 ayda bir geliyor bu koku.1-2 hafta boyunca dilim beyaz ve asiri koku olusuyor.bu durum oluncada diskidada yumusama oluyor. ne �neriyorsunuz.doktara gitmedim hen�z.
Başa Dön
hasta31 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı hasta31 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Ekim-2017 tarihinde 21:57
İlk gönderen: ahmetmehmet1 ahmetmehmet1 yazdı:

refl�n�n yol a�tigi seyler koku yapar. mesela bogaz refl�s� varmis bende. bogaz refl�s� farenjit geniz akintisi yapiyor. buna bagli agiz kurulugu aft var. yani agiz kokumun kaynagi bu. ila� tedavisine basladim hayirlisi artik.

Bende belirtileri var aslinda bogaz refl�s�n�n.. ama doktorlar hi� ilgilenmedigi ve umursamadigi i�in ne oldugunu hala bilmiyorum..

Gelismeleri yazarsaniz sevinirim. ��nk� birilerinin iyi olmasi beni daha da umutlandiriyor :))
Ya iyilesemezsem ?
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Ekim-2017 tarihinde 08:47
İlk gönderen: bikmis bikmis yazdı:

2 yildir agizda koku meydana geliyor �ok ara araydi. artik 2-3 ayda bir geliyor bu koku.1-2 hafta boyunca dilim beyaz ve asiri koku olusuyor.bu durum oluncada diskidada yumusama oluyor. ne �neriyorsunuz. doktara gitmedim hen�z.

Belirli bir kisinin belirli bir durumuna �zel sorulara cevap vermek �ok zor oluyor, veya daima yanlis anlasiliyor, hatta karsidakina zarar veriyor. Bu sebeple m�saade ederseniz bireysel sorulari yanitlayamiyorum
-M
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Ekim-2017 tarihinde 19:32
İlk gönderen: hasta31 hasta31 yazdı:

İlk gönderen: ahmetmehmet1 ahmetmehmet1 yazdı:

Bende belirtileri var aslinda bogaz refl�s�n�n.. ama doktorlar hi� ilgilenmedigi ve umursamadigi i�in ne oldugunu hala bilmiyorum..

Gelismeleri yazarsaniz sevinirim. ��nk� birilerinin iyi olmasi beni daha da umutlandiriyor :))

istanbul dami yasiyorsun verim doktor ismi baksin devlette iyi doktorlar var.
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Ekim-2017 tarihinde 16:36
hocam refl� agiz suyu salgisini azaltirmi?
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Ekim-2017 tarihinde 20:47
İlk gönderen: bazenhissediyor bazenhissediyor yazdı:

Agiz suyu salgisi nedir?
T�kr�k m�?
-M
Başa Dön
Another-- Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Another-- Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Ekim-2017 tarihinde 07:30
Arkadaslar refl�s� olan varmi
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Ekim-2017 tarihinde 17:34

İlk gönderen: bazenhissediyor bazenhissediyor yazdı:

Agiz suyu salgisi nedir?
T�kr�k m�?
-M

evet onu kastetmistim geri yazmak istedim ama mesaj hakkim yoktu geri yazmayi unutmusum hocam :()
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Ekim-2017 tarihinde 21:37
Reflu salyayi artirir mi?
Reflu hastalarinda belirgin bir salya artisi olmaz.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.