Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Tonsilit Belirtileri

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ormes Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Tonsilit Belirtileri
    Gönderildi: 16-Mart-2013 tarihinde 17:21
Merhabalar bu sorum hem kendi kafamdaki soru i�aretlerin kalmas� hemde di�er arkada�lara yard�mc� olabilir d���ncesiyle soruyorum. �ncelikle MURAT HOCAM a ve bu soruna sahip olanki�ilere
Tonsilit yani bademcik ta��(iltihaplanmas�) olay�nda belirtiler nelerdir ya�ayanlar�n d���ncelerini merak ediyorum tonsilit bo�azda balgam tarz� koyu s�v�n�n birikmesine neden olurmu bunuda merak ediyorum te�ekk�r ederim. Tonsilitle alakal� ameliyat olan doktora giden vs arkada�lar�m abilerim ba��ndan ge�enleri yazarsa sevinirim Te�ekk�r Ederim
Başa Dön
doksaniki Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı doksaniki Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Mart-2013 tarihinde 09:42
Tam olarak bunu mu soruyorsun bilmiyorum ama bademciklerimden beyaz par�ac�klar geliyordu ve �ok k�t� kokuyordu. B�t�n sorunun bademciklerden kaynakland���n� d���n�p bademciklerimi ald�rd�m ama hi� bir de�i�iklik olmad�. Belki senin i�in ayn�s� s�z konusu de�ildir ama kokunun bademcik kaynakl� oldu�una emin olmadan ameliyat olmaman� tavsiye ederim karde�im.
Başa Dön
poyraz Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı poyraz Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Mart-2013 tarihinde 12:51
Ben�m de ��phelendigim yer bademcik.Size bir ka� belirti yazay�m.
~Koku 13-14 yas�mda baslad� d�sler�m� f�rcalay�nca gecm�yor d�l�m� f�rcalamam laz�m 4-5 saat koku yok oluyor.En arkalara kadar sokuyorum f�rcay�.

~Herhang� b�r ant�b�yot�k kullansam koku yok oluyor.

~Su �le gargara yap�nca tukuruk yap�skan oluyor zor tukuruyorum.

~Bademciklerimden beyaz beyaz parcalara raslamad�m ama b� doktor bademc�k gel�s�m�n kotu olmus g�r�nt� c�k�nt� cok dem�sd�.
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Mart-2013 tarihinde 03:04
T�k�r���n yap��kan olmas� benim de sorunum. A��z kokusuyla bir alakas� oldu�unu sanm�yorum. Yap��kan, k�vam� yo�un bir yap�s� var. Bir di��iye gitti�imde t�k�r�rken, zorla ��k�yor a�z�mdan. Sanki t�k�r�k de�il bali.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı poyraz Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Mart-2013 tarihinde 12:03
Bakal�m yar�n bir kbb ye g�d�yorum.Onada goster�cem.Gel�smeler� buraya yazar�m...

Başa Dön
ormes Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ormes Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Mart-2013 tarihinde 13:43
e�er koyu s�v� olan t�k�r�k kokuyorsa ilgisi olabilir adanal� mant�k olarak, vallahi kafam a��r� kar��t� ne diyece�imi bilemiyorum hani ba��ndan ge�en bademcik ald�rd�m sorun ge�ti diyenlerde belirti yazsa daha g�zel olabilir l�tfen arkada�lar yard�m edin
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı poyraz Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Mart-2013 tarihinde 06:39
Bugun �lk defa �zel hastaneye gittim ve gercekden ilgilendi benimle.Di�lerinde problem yok ger�ye gastro veya KBB kal�yor ded� bademciklerime bakd� gorunumu �y� deg�l koku kaynag� olab�l�r dedi.Fakat b�sey den�yel�m sonra amel�yat konusunda karar ve�rr�z dedi ve bana 2 tane �lac yazd� 1 ay bunlar� kullan ve bana gel ded�.�la�lar� a��klayay�m bnlar m�de as�d�n� �nl�yorlarm�s koku eger gecmez �se koku m�deden kaynakl� deg�l bademc�kler� almak �c�n daha kuvvetl� b� sebeb�m�z olur dedi
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı poyraz Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Mart-2013 tarihinde 00:56
�la�lar�n ad�n�da yazay�m Rennie ve Pulcet adl� 2 ila�.
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ormes Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Mart-2013 tarihinde 05:44
hocam merhaba birka� soru sormak istiyorum, �imdiyeli 4 doktora gittim hi�biri sa�olsun yard�mc� olmad�lar ben art�k ne yapabilirim bilmiyorum, bo�az�m a�r�yor a�z�m kuruyor dilimde sar�-beyaz yo�un pas, iki burnumdan biri garanti t�kal� a��k oldugu �ok nadir oluyor, beyaz balgam sabah ak�am a�z�ma kokan tonsilit par�alar� gelmesi, bademciklerime bakt���mda �i� de�il fakat ara cepesini a�t���mda kulak temizleme �ubu�uyla rahat�a alabiliyorum �o�u sabah geliyor ayr�ca bo�az�ma bir�ey tak�lm�� gibi oluyor doktor kronik faranjitin var dedi ila� verdi ne a��z kokusuna ne de bo�az�ma etki etti ama a��z kokusu 3.5 seneden beri var fakat 4 doktorun hi�birisi bir sorunun yok dedi hatta dalga ge�er gibi senin bir sorunun yok psikoloji bozuk insanm�� gibi muamele yapt�lar anlayam�yorum gidiyor �ok bunald�m faranjit, tonsilit, refl� ara�t�rd�m ama ne oldugunu ��karamad�m ne yapaca��m� bilmiyorum yard�m edecek yokmu allah a�k�na ? hocam sizede �ok soru soruyorum ama hakk�n�z� helal edin
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Mart-2013 tarihinde 10:38
Helallik verecek kdar eme�im ge�medi. Rahat olun.
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ormes Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Mart-2013 tarihinde 11:09
yard�mc� olsan�z hocam l�tfen bu belirtiler nedir nelere i�aret eder kafam �ok kar���k vallahi
Başa Dön
hakan44 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı hakan44 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Mart-2013 tarihinde 01:58
ormes bademcikten par�a al�p magmalar� temizleyebiliyorsan demekki bademcikte yemek art�klar� birikmesi mevcut, bu bademcik i�inde biriken yemek art�klar� yo�un koku yapabilme �zelli�ine sahip murat hocam�z�n dedi�i gibi dile
s�rekli bakteri kayna�� verir en iyisi iyi bir kbb uzman�na g�r�n bu durumu anlat .se�ti�in doktor halden anlayan bir doktor olursa sana yard�mc� olacakt�r :)
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ormes Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Mart-2013 tarihinde 09:10
samimi olarak 4 doktora gitti�imi belirttim zaten ya��m�n ufak olmas� da beni ciddiye almamalar�n� kolayla�t�r�yor san�r�m �nemsemiyorlar anlayamad�m gitti
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ormes Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Mart-2013 tarihinde 11:46
murat hocam siz cevap vermeyeceksiniz san�r�m
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ormes Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Mart-2013 tarihinde 11:51
ek olarak a�z�m bi m�ddet kapal� kald���nda koku y�zde y�z art�yor
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Mart-2013 tarihinde 06:34
İlk gönderen: ormes ormes yazdı:

murat hocam siz cevap vermeyeceksiniz san�r�m

Cevab� olan hi� bir soruyu atlamad�m. Buraya bi g�z atabilirseniz memnun olurum.
Soru Sorman�n etik durumu (t�klay�n�z)
-M
Başa Dön
effect Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Mart-2013 tarihinde 10:47
Hocam harikas�n�z. Sonsuz sabr�n�z, yard�m�n�z icin tekrar tekrar te�ekk�rler.

M�saade ederseniz arkada�a kendi deneyimlerimden 1-2 c�mle aktaray�m.

5-6 y�l kadar �nce bademciklerimden beyaz parcalar geldigi icin ameliyat oldum, tek amac�m kokudan kurtulmakt�, y�lda 4-5 kere bo�az�m�n �i�mesi umurumda bile de�ildi. Doktor ameliyat�n ard�ndan ��kard��� bademciklerin �ok k�t� bir duruma gelmi� oldu�unu s�yledi.. Yaralar iyile�tikten sonra tarifsiz bir rahatl�k hissettim ve s�rekli �i�en bo�az�m �ok rahatlad�. A��z kokusu yapar m� derseniz bende yap�yordu �ok ki�ide de yapt���n� biliyorum. kara kara d���nd�recek kadar ciddi bir ameliyat de�il merak etmeyin. hatta ya�am kalitesini �ok art�ran bir sonu� ald�m ben.
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ormes Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Mart-2013 tarihinde 07:07
yaln�z belirtti�im gibi bademciklerim �i�kin de�il �n�ndeki cephe araland���nda iltihap belli olabiliyor yada kulak �ubu�u soktu�umuzda a��r� pis bir koku hissedebiliyorum
Başa Dön
cihat1762 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı cihat1762 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Subat-2017 tarihinde 12:37
arkadaslar ben �ok uzun zamandir agiz kokusu sikayeti yasiyorum. belkide �ocukluktan beri. Bug�n dislerimi fir�alarken bogazimdan bisey �ikti. Internetten baktim bademcik tasiymis. Vede agiz kokusunun baslica sebeplerinden biriymis. aynada bademciklere baktim. tamda dendigi gibi arka tarafta beyaz beyaz taneler var. Birde sorum olacak bademcik tasi dil pasi yaparmi?
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Subat-2017 tarihinde 23:14
onu bilmiyorum ama bademcik tasi koku yapar. bademcigin �st�ne hafif bastir �ikiyordur zaten .

dil pasi ise benim kanimca dil pasi b�yle yapiskan ve balgam gibi oldugu i�in alt tarafli degil sorun �st solunum yollari buna bagli geniz akintisidir. geniz akintisi arkadan mukus akiyor asagiya dogru ve dil yutkundumu mukusu aliyor arka dil uygun ortama hazirliyor. bir sey yedimi i�timi yapisiyor sonra al sana koku. o y�zden burun sin�zit burun egriligi, burun eti geniz akintiniz varsa baktirin
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Subat-2017 tarihinde 11:45
İlk gönderen: effect effect yazdı:

Hocam harikasynyz. Sonsuz sabrynyz, yardymynyz icin tekrar tekrar te?ekk�rler.

M�saade ederseniz arkada?a kendi deneyimlerimden 1-2 c�mle aktarayym.

5-6 yyl kadar �nce bademciklerimden beyaz parcalar geldigi icin ameliyat oldum, tek amacym kokudan kurtulmakty, yylda 4-5 kere bo?azymyn ?i?mesi umurumda bile de?ildi. Doktor ameliyatyn ardyndan �ykardy?y bademciklerin �ok k�t� bir duruma gelmi? oldu?unu s�yledi.. Yaralar iyile?tikten sonra tarifsiz bir rahatlyk hissettim ve s�rekli ?i?en bo?azym �ok rahatlady. A?yz kokusu yapar my derseniz bende yapyyordu �ok ki?ide de yapty?yny biliyorum. kara kara d�?�nd�recek kadar ciddi bir ameliyat de?il merak etmeyin. hatta ya?am kalitesini �ok artyran bir sonu� aldym ben.

s.a kardesim peki ameliyat oldunuz gelisme ne y�nde 2.cisi �zeldemi oldunuz 3.s� devlette veya �zelde olduysaniz hekiminize ne dediniz ve o ameliyati kab�l etti bendede bu tarz tonsilit olayi var fakat tek bademcigimde ve devlette gittigim doktolar basindan saviyor :'(
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Subat-2017 tarihinde 16:45
İlk gönderen: bazenhissediyor bazenhissediyor yazdı:

5-6 yyl kadar �nce bademciklerimden beyaz parcalar geldigi icin ameliyat oldum, tek amacym kokudan kurtulmakty, yylda 4-5 kere bo?azymyn ?i?mesi umurumda bile de?ildi. Doktor ameliyatyn ardyndan �ykardy?y bademciklerin �ok k�t� bir duruma gelmi? oldu?unu s�yledi.. Yaralar iyile?tikten sonra tarifsiz bir rahatlyk hissettim ve s�rekli ?i?en bo?azym �ok rahatlady. A?yz kokusu yapar my derseniz bende yapyyordu �ok ki?ide de yapty?yny biliyorum. kara kara d�?�nd�recek kadar ciddi bir ameliyat de?il merak etmeyin. hatta ya?am kalitesini �ok artyran bir sonu� aldym ben.

s.a kardesim peki ameliyat oldunuz gelisme ne y�nde 2.cisi �zeldemi oldunuz 3.s� devlette veya �zelde olduysaniz hekiminize ne dediniz ve o ameliyati kab�l etti bendede bu tarz tonsilit olayi var fakat tek bademcigimde ve devlette gittigim doktolar basindan saviyor :'(

devlete gitme sende. bademcik fiyati 1000 tl ortalama ve thermal welding y�ntemi var artik o eski y�ntemler yok 3 g�ne ayaktasin. �zel hastaneler bir bakimdan iyi sorgulama yok istedigini yapiyorlar senin. tabi senin bademcik duruma bagli . fiyatta pahali degil o kadar �zele g�z�k
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Subat-2017 tarihinde 11:43
İlk gönderen: ahmetmehmet1 ahmetmehmet1 yazdı:

devlete gitme sende. bademcik fiyati 1000 tl ortalama ve thermal welding y�ntemi var artik o eski y�ntemler yok 3 g�ne ayaktasin. �zel hastaneler bir bakimdan iyi sorgulama yok istedigini yapiyorlar senin. tabi senin bademcik duruma bagli . fiyatta pahali degil o kadar �zele g�z�k

tesekk�rler peki siz oldunuzmu ameliyat
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Subat-2017 tarihinde 15:36
http://www.faranjit.gen.tr/kronik-faranjit.html

ayni benim agzimin fotografi
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Subat-2017 tarihinde 17:08

evet oldum bende bademcik b�y�mesi vardi ve takilma oluyordu. o y�zden oldum . devlet �nce randevu aldim ameliyat g�n� sonra iptal edip �zelde yaptim
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Subat-2017 tarihinde 17:10

evet oldum bende bademcik b�y�mesi vardi ve takilma oluyordu. o y�zden oldum . devlet �nce randevu aldim ameliyat g�n� sonra iptal edip �zelde yaptim

e oldugunuz halde ge�medimi? siz belkide bademciginiz iyi oldugu halde bosyere aldirdiginiz iyi ge�memis olabilirmi? ��nk� bademciginizde problem oldugu halde aldirdiniz ve ge�mediyse demekkisikinti bademcikte olmasa gerek.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Mart-2017 tarihinde 11:47
Murat hocam Bademcikten gelen koku veya tasin kokusu Nefes kokusu sinifina girmez degilmi agiz kokusu olarak sayilir
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Mart-2017 tarihinde 21:06

Murat hocam Bademcikten gelen koku veya tasin kokusu Nefes kokusu sinifina girmez degilmi agiz kokusu olarak sayilir

Hava yolu kokusu. Tip 2 olur
Ayrica Tip 1 kokuyu da artirir
-M
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Mart-2017 tarihinde 16:58
bademciklerini aldirip iyilesen abilerim sizlere su sorum var l�tfen �nemli yanitlarinizi en kisa zamanda her zaman bakicam

Bademciginizi aldirmaadan �nce agzinidaki kokuyu ttarif edebilirmisiniz

a�lik nefes kokusu yada diski ve a�liga benzer bi kokumuydu?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Nisan-2017 tarihinde 18:09
hocam ben doktora en uygun zamanda gitmeyi d�s�n�yorum ama sizin bilginiz varsa benle paylasirsaniz sevinirim , bademcik bezesi olayi var ise kiside bademcik ameliyati olmasi ile d�zeliyormu yoksa o kisi ameliyat olmamali mi
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Nisan-2017 tarihinde 21:30

hocam ben doktora en uygun zamanda gitmeyi d�s�n�yorum ama sizin bilginiz varsa benle paylasirsaniz sevinirim , bademcik bezesi olayi var ise kiside bademcik ameliyati olmasi ile d�zeliyormu yoksa o kisi ameliyat olmamali mi

"bademcik bezesi" ile neyi kast ettiginizi bilmiyorum.
Ancak bilsem de fark etmez, kisiye �zel sorulari zaten istesem de yanitlayamiyorum, ��nk� bilemiyorum
-M
Başa Dön
bad-i saba Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bad-i saba Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Nisan-2017 tarihinde 00:05
Bunu daha �nce de yazmistim saniyorum ama yine yazmakta fayda g�r�yorum. Bademcik tasindan dolayi yillar �nce ameliyat oldum ama koku ge�medi. Bu ameliyatla kokudan kurtulmanin garantisi yok, bilin istedim.
"Ne yanar kimse bana ates-i dilden �zge
Ne a�ar kimse kapim bad-i sabadan gayri"
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Nisan-2017 tarihinde 09:56
İlk gönderen: bad-i saba bad-i saba yazdı:

Bunu daha �nce de yazmistim saniyorum ama yine yazmakta fayda g�r�yorum. Bademcik tasindan dolayi yillar �nce ameliyat oldum ama koku ge�medi. Bu ameliyatla kokudan kurtulmanin garantisi yok, bilin istedim.

Evet. Dogru. isabetli tespit. G�zel ifade.
-M
Başa Dön
Mnsm Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mnsm Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Nisan-2017 tarihinde 23:59
Sendeki sorun bademcik degilmis demek mesela bi arkadasimda tas koku e ararsan varmis sonra sadece burun ameliyati oluyo ve tas sorunuda bitiyo sebebi anladigim kadariyla bogazindaki hava akisi normale d�n�s yapiyo koku bitiyo kardesim olayi bi b�t�n olarak degerlendirin bence
Bende yarin o doktora gidecegm burun eti kemik egriligi ve bademcik tasi vede akut faranjit tanilari konuldu bana ama anliyorum artik hepsi oksijensiz ortamda olusan bakterilerin �rettigi taslar iltihaplar hatta dis tasi bile bence agizdan s�rekli nefesten kaynaklaniyor
�nce burnu bi a�tirmak lazim sonra bakacaz
Arkadasin dedigi gibi koku ge�meyebilir ama bi etken ortadan kalmis ��z�me bir adim daha yaklasmis olurum
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.