Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Sorundan tamamen kurtulan varm�.

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı poyraz Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Sorundan tamamen kurtulan varm�.
    Gönderildi: 09-Nisan-2013 tarihinde 08:19
15-20 gun sonra bademc�kler�m� ald�racag�m ama ald�r�pda gecmeme �ht�mal� var bana ald�r�pda gecen bir ki�i bile yazsa buraya bu bana yetacek varm� acaba bademc�kler�n� ald�r�p kokudan kurtulan.
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Nisan-2013 tarihinde 21:10
İlk gönderen: poyraz poyraz yazdı:

15-20 gun sonra bademc�kler�m� ald�racag�m ama ald�r�pda gecmeme �ht�mal� var bana ald�r�pda gecen bir ki�i bile yazsa buraya bu bana yetacek varm� acaba bademc�kler�n� ald�r�p kokudan kurtulan.

Sadece a��z kokusu sebebi ile bademcik al�n�yorsa ben olumsuz oy kullan�yorum.

Tekrarlayan inat�� infeksiyon, ta��y�c�l�k, ASO y�kselmesi, hipertrofi, peritonsiller s�p�rasyon, veya ba�ka sebeplerle al�n�yorsa ameliyat olunmas� i�in olumlu oy kullan�yorum.
-M
Başa Dön
coqnfechn Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı coqnfechn Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Nisan-2013 tarihinde 01:53
Ben ald�rd�m bir umut ama bir�ey de�i�medi.Bademciklerinde �nemli bir sorun yoksa ald�rma bence
Başa Dön
effect Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Nisan-2013 tarihinde 09:59
E�er bademciklerinden beyaz par�a��klar geliyorsa ve s�rekli bo�az�n �i�iyorsa bence ald�r. Ben ald�rd�m ve d�nya varm�� dedim.
Başa Dön
furkan Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı furkan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Mayis-2013 tarihinde 14:34
Arkadaslara banada doktor fir�anin ters tarafiyla bademcigine bastir par�alar �ikar dedi ama denedim �g�rmekten yapamiyorum olmuyor bunu deneyen varmi aranizda benim agzimdaki aci tadi s�k�p atmam gerek en son bende bademciklerimi aldiracagim artik son �arem geriye baktirmadik bisey kalmadi
Başa Dön
coqnfechn Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı coqnfechn Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Mayis-2013 tarihinde 18:30
bademcigim aldirdim ama k�t� tat gitmiyor agzimdan. bademcikle alakali oldugunu sanmiyorum
Başa Dön
Worselife Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Worselife Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Ekim-2016 tarihinde 22:51
Arkadaslar kurtulan var mi hi� acaba bu illetten.ben ilk defa bug�n intihar y�ntemlerini taradim.
Başa Dön
allahkurtarsin Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı allahkurtarsin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Mart-2017 tarihinde 22:48
Isterseniz hadi ordan diyerek i�inizi rahatlatirsnz ister kabullenip hayata dair umut ve sevincinizi bu foruma girmeden �nceki g�nlerde birakirsiniz siz bilirsiniz ama sunu hepimiz itiraf edemesekte biliyoruz ki basit agiz i�i problemleri disinda genel olarak hi� birimiz iyilesmedik iyilesmiyoruz ben artik isi metafizik olarak d�s�nmeye basladim ve bunun ger�ekten imtihanim oldugunu Baska bir a�iklamasinn olmadigini d�s�n�yorum herkesi saygi sevgiyle selamliyorum
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Mart-2017 tarihinde 10:09
@ALLAHKURTARSIN.. YANLIS YOLDASIN.. BEN AYNI BENIM GIBI ERGENLIGINDEN BERI BU KOKUYLA YASAYIPTA KURTULAN 2 INSAN TANIYORUM. YANI 15 SENEDIR YAKLASIK BU KOKUYLA UGRASAN. SIMDI TERTEMIZLER.. YANI ELBETTE IMTIHAN AMA �IKIS YOLU VAR.. AMA B�YLE KARAMSAR OLARAK INTIHAR D�S�NEREK BIR YERE VARAMAZSINIZ.. SAKIN OLUN.. HER DERDIN BIR ��Z�M� VARDIR MUTLAKA BIZIMKININDE OLDUGU MUHAKKAK.. BU 2 KISI DE DIYETLE IYILESMISLER.. VE BEN BU DIYETI YAPTIGIM DA VE SU I�ME PROSED�R�N� UYGULADIGIMDA KOKU RAHATSIZ OLMAYACAK SEKILDE AZALIYOR.. BEN SONUCUMUN BURADA SAKLANDIGINA INANIYORUM.. SINDIRIM DE SIKINTIM VAR.. YANI SEN BU ORGANLARINA Y�NELIK TEDAVI UYGULADIN MI? KBB MIDE BAGIRSAK BADEMCIK VS HERSEYI DENEDIN DE MI VAZGE�IYORSUN?.. �OK ERKEN PES ETMISSIN.. PES ETME, VAZGE�ME..
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Mart-2017 tarihinde 11:52
su i�me prosed�r� nedir abi?
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
allahkurtarsin Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı allahkurtarsin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Mart-2017 tarihinde 01:14
Denedim kardesim denedim ..
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Mart-2017 tarihinde 21:29
Ne denedin mesela da etkisi olmadi ?
Yemeklerden yarim saat �nce en az 500 ml su ve yemeklerden en az 2.5 saat sonra su ve g�nde en az 2.5 litre su icmelisiniz. Bu sindirimi rahatlattigi i�in koku �ok azaliyor. Su an diyette degilim yani vega test sonucu bekliyorum. Ve normal besleniyorum �ikolata vs de yiyorum ama koku o kadar az ki ya anlatamam size. �ay mesela kokuyu tavan yapardi bende o kadar az ki sanki sadece �ay kokusu var. Ayni zamanda bu su i�me protokoluyle kabizligida ��zd�m sayilir. Her sabah tuvalete de �ikmaya basladim.. bir deneyin pisman olmazsiniz. Ben sabah a� karnina 750 ml su i�iyorum yarim saat sonra kahvalti sonra 2.5 saat bekleyip su i�iyorum ve kahvalti ile ya da aksam yemegi ile asla birsey i�meyin. Yemek yedikten hemen sonra da birsey i�meyin tatli yemeyin. Ve yemek aralarinda da o 2.5 saatte de asla birsey yiyip i�meyin. Tatli yiyecejseniz de yemekten 2.5 saat sonra.. Su an �ok rahatim sizin de bunu yasamanizi istiyorum.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.