![]() |
kurtulcaz insllh |
Yanıtla
|
| Yazar | |
nyse_o
�ye
Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Durum: Çevrimdışı Puan: 77 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: kurtulcaz insllhGönderildi: 06-Haziran-2013 tarihinde 13:01 |
|
hocam ben flagly ilaci i�ince 1-2 g�n koku gidiyor. bunu herzaman kullanabilirim. yeterki gitsin koku yanliz ilerde asiri kullanmaktan dolayi sakincali olabilecegini d�s�n�yorum. 2 -3 g�nde aralikli kullansam �ok sorun olabilirmi.
|
|
![]() |
|
sifa
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Haziran-2013 tarihinde 09:42 |
|
nidazol ve flagly ayni t�r antibiyotiklerdir ve kullanimlari hele ki uzun s�re�te zararlidir. 2-3 g�n degil bir ka� aralikla bile kullanmamamiz lazim. Ha �ok ihtiyacin olur bir hafta belki kullanirsin ama g�ndelik kullanimda l�tfen kullanma v�cuduna gelecegine dair k�t� bir yatirim yapmis olursun. Limonlu suyu dene bak ayni antibiyotik gibi etki ediyor. Ger�i her bitkisel �r�n herkese etki etmiyor ama dene. Denemekten zarar gelmez ayrica �ok dogal. A� karnina i�. Ise yarar belki.
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 388 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Haziran-2013 tarihinde 09:30 |
|
Sifa, sendeki problem mideden mi yoksa bagirsaktan mi? Limonlu suyun tam nereye etki ettigini anlayamadim. Bu arada bu dilin beyazligi mide ile mi yoksa bagirsak ile mi alakali?
|
|
![]() |
|
sifa
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Haziran-2013 tarihinde 14:09 |
|
Ah bi bilsem:) Vallahi bende biliyorum bu hastaligin nereden kaynaklandigini. Arastiriyorum hala su an elimde septum deviasyon var. Bir ka� doktora gitmistim ama g�venemedim. Arastirma hastanesine gidip baktiracagim bir de. Ama anlayamaman �ok normal ��nk� ben de anlayamadim:) Limonlu suyun ise yaramasi mide ye gastrite g�t�r�r normalde. Ama ben helipak kullandim bir ise yaramadi. Vallahi neden ise yaradigini bilemiyorum ama limonlu sudan �ok memnunum ya:) bak bug�n i�eli 6 saat oldu koku azaliyor falan demiyorum resmen yok. Psikolojimiz �yle gitmis ki acaba burnum mu tikali yoksa ben koku mu alamiyorum diyorum:) ama cidden yok.. sadece eger bu s�re zarfinda hani tatli seyler koku yapacak seyler yerseniz koku geliyor ama yine eskisine nazaran daha az. Dildeki pas tabakasi yada beyazliga gelince. Bu mide yada bagirsakta olmayabilir. Bu oksijensizlikten olabilir yada kulaginda iltihap varsa olabilir vs. Sadece mideye ve bagirsaga baglamak bizi yanlisa g�t�rebilir.
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 388 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Haziran-2013 tarihinde 08:39 |
|
Su limonlu suyu nasil hazirliyorsun? Bir su bardagina yarim limon mu?
|
|
![]() |
|
sifa
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Haziran-2013 tarihinde 15:45 |
|
Bir su bardagina yarim limon sikiyorum. �zerine sicak su ama iyi kaynasin. Sonra biraz ilidiktan sonra i�iyorum. sifa olur insaALLAH..
|
|
![]() |
|
sakizlagizleyen
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 25-Agustos-2017 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Agustos-2017 tarihinde 22:59 |
|
Herkese merhaba, abilerim ablalarim k���k kardeslerim. �ok uzun zamandir forumu takip ediyorum. En sonun da kayit olmaya karar verdim. Agiz kokum bundan tam 5 sene �nce lise son siniftayken basladi. Kokunun nasil basladigini tam olarak hatirlayabiliyorum o d�nemde 20 lik dis �ikardigim bir d�nemdi (�st 20'liklerimin 2 side normal dis olarak �ikti) ve yogun alkol kullandigim bir d�nemdi (o zamanlar yaptigim hatalar olarak g�r�yorum simdi.) O d�nemde agiz hijyenime de dikkat etmiyordum ve birg�n sabah uyandigim da serviste ki bir arkadasimin agzindan agir bir koku geliyor demesiyle t�m d�nya basima yikildi. O g�nden sonra ne kadar disimi fir�alasam da ne kadar ne kadar agiz hijyenime dikkat etsem de koku pesimi birakmadi. Su zamana kadar herg�n uyandigimda agzim kupkuru, dilimin �zeri harita dil olmus sekilde uyaniyorum. Zaman zaman dis eti kanamalarim var. Agzimin i�inde hep bi eksimsi bi tat ve koku.
Benim bademciklerim 7 yasindayken alindi, bu koku ile ilgili KBB ye gittigimde hi�bir sorun olmadigini yanitini aldim. Dis kontrollerime gittigimde agzimda dis tasi ve ��r�k olmadigini s�yl�yorlar. Mide i�in gastronomiye gittim helycobacteri gibi birseyin koku yapabilecegini s�ylediler ve ila� verdiler onlari d�zenli kullandim ama yine de ge�medi. Ge�en hafta g�m�l� 20 yas dislerimden birini aldirdim ama koku yine var. Sorunu bilmiyorum ve bir t�rl� isin i�inden �ikamiyorum artik. Okulda s�rekli agzimin i�inde bir sakiz. Sakiz resmen su gibi bir ihtiya� oldu benim i�in. Insanlarla rahat iletisim kuramiyorum karsilikli oturup sohbet edemiyorum. Babam 2 kez uyardi beni. Agzinda kokuyor diye. Ona da artik yapacak biseyim kalmadigini ve kabullendigimi s�yledim. Yutkunurken bir gariplik var bogazimda. Belki bir sifa bulurum diye, birbirimize destek oluruz diye bu foruma katiliyorum. |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |