Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

YAPILACAK BASKA NE KALDI ?

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı 01adanali Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: YAPILACAK BASKA NE KALDI ?
    Gönderildi: 24-Temmuz-2013 tarihinde 11:49
Arkadaslar 17 yasindayim ve malesef agzim kokuyor.Ne durumda oldugumu eminim �ok iyi bilirsiniz.Simdi aklima gelebilecek her seyi yaptim size siralayacagim eksik olanlari ve �nemli olanlari l�tfen yazarak beni bilgilendirin.

1-Sin�zit filmi �ektirdim // Tertemiz �ikti sorun sin�zit degil.
2-Dis�iye gittim // Tek bir ��r�k bile yokmus �ok iyi bakiyormusum demek ki diste de sorun degil.
3-Bademcikleri aldirdim // ge�medi...
4-S�r� ile KBB doktoruna gittim KBB ile ilgili tek bir sorun bile yokmus//Faranjit vs
5-Dahiliyeye gittim // Masallah ondada sorun �ikmadi.
6-USG'ye girdim Pankreas,b�brek,karaciger vs bir sey �ikmadi.
7-Mideden endoskopi yaptiramadim ��nk� yasim 17 bakmiyorlar ama mideden bir rahatsizligim yok agza su gelmesi,g�g�sde ve yanma vs.

Bug�nde tekrar dahiliyeye ve g�g�s cerrahine gidecegim akcigerlerime baksin diye.Yapabilecegim baska bir seyler varsa �nemli olupta s�ylerseniz �ok memnun olurum.INS hepimiz bu dertten kurtuluruz...
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Temmuz-2013 tarihinde 18:53
endoskopi yaptirmadigin s�rece midende bi rahatsizlik olup olmadigini anlayamassin(mideyle ilgili hi�bir sikayetin olmasa bile) benim de �le midemle ilgili �ok bi sikayetim yoktu ama endoskopi sonucu refl�+kronik gastrit �ikmisti heee verdikleri ila�lar fayda etti mi a�ik�asi ben bi faydasini g�rmedim yine de bu konuda seni bilgilendirmek istedim bi de dis taslarini temizletebilirsin ger�i gerekli olsa doktor s�lerdi ama gerekmese bile bi olasiligi daha elemis olursun
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Temmuz-2013 tarihinde 02:01
Birsey sormak istiyorum?? Bademciklerini neye binaen aldirdin?? Yani muhtemelen bademciklerinde yogun magmalar vardi( bademcik tasi) bunlarinda kokuya neden olabilecegi sebebiyle aldirdin �yle mi?? Eger b�yleyse kisa s�relide olsa yeniden magmalar olusana kadar kokunun ge�mesi gerekmez mi?? Aldirdigin ilk g�nlerde dahi mi kokuda bir degisiklik olmadi?? Ayrica doktorun seni nasil y�nlendirdi bu konuda?? O mu tavsiye etti yoksa sen mi istedin?? �ok soru sordum kusura bakma ama bende d�s�n�yorumda hep aklimin bir yerinde en k�t� ihtimalim olarak var, bu y�zden sormak istedim.

Ve ayrica afaf in dedigi gibi midendeki problemleri endoskopi olmadan anlayamazsin. Benim de hi� sorunum yoktu midem de yanma, aci su vs.. Ama kronik gastrit ve refl� baslangici �ikti. Kaldi ki bunlar da koku sebebidir.
Başa Dön
ornitop Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ornitop Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Temmuz-2013 tarihinde 03:28
reflu gastrt teshisi herkese konuluyor. bende yaptirdim endoskopi. yok efendm reflu Varms. e bnm bi sikayetm yok midemden . ilaclarda bir ise yaramiyor aylardir kullanmama ragmen. her insana reflu gastrit teshisi konuluyor hemen hemen. agiz kokusunun sebebi cogunlukla agiz iciyse doktorlar bir seyleri atliyor bence. bana faranjit teshisi kondu sacma sapan spreyler verdi doktorlar kullaninca daha igrenc bir koku olusuyor. bir yudum kahve bile icsem agiz kokum artiyor. cerez yedikten sonra dilimdeki tabaka evlere senlik oluyor. 4aydir pharmol zn kullaniyorum dil kokundeki tabaka hemen geri geliyor. tahmin tip 2 olma ihtimalim yuksek ama bu faranjit illetine kimse bise yapamiyor. yaz spreyi yolla . harika doktorlarimiz var. mumkunse beni turk hekimlerine emanet etmeyin arkadas !!
Başa Dön
01adanali Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı 01adanali Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Temmuz-2013 tarihinde 16:21
sifa , kardesim artik o kadar sikildim ki agiz kokumdan dolayi internette arastirmalara baktim , her g�n agzimin i�ine dilime felan bakardim.Bir g�n bademciklerdeki magmalar koku sebebi yapar kismina dikkat ettim , her g�n bakiyordum her tarafina elimden geldigince bademciklerimin ama bir sey yoktu.Her g�n okulda iyice sikintim oluyordu agiz kokusundan iyice stresten dolayi heralde orda magma �ikti.Ama benim agiz kokum 1 d�nemlik degil s�rekli vardi.Bence stresten magmalar olusmustu artik ve artik ailemi ikna edip doktora g�t�rd�m.Doktora magmalar var dedim bademciklerimi al dedim.��nk� bazi arkadaslarim vardi bademciklerini k���kken aldirmislardi.Onlarin agzi kokmuyordu dedim benimkide bademciktendir diye d�s�md�m.Doktorda ka�irir mi bu firsati para kazanmak i�in aldi.Siz siz olun bademciklerinizi asla aldirmayin.��nk� bademciklerinizdeki magmalar d�nem d�nem olur en fazla ayda 1-2 kere ve ge�i�idir.Sadece bembeyaz olursa bademcikleriniz yutkunma zorlugu �ok �ekerseniz aldirin.Asla aldirmayin yoksa kardesim
Başa Dön
evian Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Temmuz-2013 tarihinde 17:58
gecen hafta scaner yaptilar tekrardan bu sefer sol maximillerde sinuzit var buna bagli geniz akintisi diyo yillardir soluyorum derdimi basiyoalr ilaci antibiyotigi saliyolar !!! bunun turklukle ne alakasi var mubarek fransada en az yirmi degisik spesyaliste gittim ta american hopitaller dahil bir tek sa� telimi analiz etmediler ! adamlar bizi kontrol ederken yuzeysel agir nedenler ariyolar kist gibi krater tumor gibi mas olusumlar ariyolar mukosayi modern tip aletleri 100 de yuz kapsamli tarayamio kucucuk bir mukos iltahaplanmasi kocaman sorun yapior cunki mukos protein ve bakteriler bu mukozu parcalayip ucucu gaz yapiolar ! daha oncede yazdim yillardir ugrastiysan eger sorun dis eti curuk dis yada bademsik tasi falan degilse !! ki bu semptomlar uzmanca kolaylikla onaylanir ve tedaviye cevap verir deger ka da ise sujen en iyisi rinoskopi ve buna bagli scane teknigi arti akciger fibroskopisi en etkin neden arama teknigidir. rahatsiz etmeye bilir ama enfecte olmus bir sinuzit olma ihtimali cok buyuk bir yuzdedir. ulser veya gastro problemlerinde koku gecicidir faranjit ise geniz akintisinin rahatsiz edici boyutlarda tubedijestif yollarinda seyri esnasinda iritasyona sebebiyet vermesinden olur .ve antibiotik tedavisine cevap verme olasigi cok yuksektir. zamaninda ilgilenmediginiz apse ve dis sorunlariniz zamanla bronslariniza veya maximilerlerinize virajoeu mikrop entegre etmis olabilir !! kucucuk bir polip yeterli oksijenin sirkulasyonunu engelleye bilir ve aurobacterler cogalabilir geniz ve sinusler yeterince oksijen alamaya bilir alerjit nedenlerde olabilir rhinite olabilirsiniz bu yuzden ilk rdvu bir stamotolog yani dis�i daha sonra kulakburun bogazci olmalidir unutmamaliki halitosis probleminin azimsanmayacak buyuklukte bir boyutu agiz kavitesi ve sinus kaynaklidir. b yuzden disci once panoramik dis scaniyla baslayin sonra bir sinus scani ve rinoskopi ardindan yemek borusu ve akciger bronsikalfibroskopisi �ok onemli !!!! doktor ne yapsin aksama kadar ka� kisiyle ugrasiyor Allaha emenetiz dert varsa dermanda var fransiz bir atasozu derki sadece olume care yoktur ! imkansiz diye birsey gramerimizde yoktur !! hayirli ramazanlar
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Temmuz-2013 tarihinde 01:50
Evian seni anlamayi �ok istiyorum:)biliyorum ki yazdiklarinda �ok yararli bilgiler var Ama olmuyor:)Daha t�rk�e ifadeler kullanabilirsen daha faydali olacagin kanisindayim;)
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı 01adanali Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Temmuz-2013 tarihinde 14:44
Aynen Evian kardesim mesela yemek borusu ve akciger fibroskopisi demissin benim yasim 17 devlet hastanesinde yaparlar mi bana hani 18 yas �st� gibi bir sikinti olur mu bir de yaptirmak i�in hangi b�l�me gidecegim
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Temmuz-2013 tarihinde 15:28
gardas kisaca !1) dis rontgeni ilk olarak dis etlerinde cep varmi veya benzeri 2)burun alin bosluklari kontrolu ve geniz kontrolu kamerali yada bilgisayar destekli konka tahlili 3)bademcik kontrolu ve akciger iltihabi testi,yemek borusu kontrolu 4)mide kapakcigi ve mide mikrobu testleri oz ve net bunlar en pratik eger butun bunlardan positif bir kaniya varamaz isek bir iki yapilacak sey daha var onu simdi yazmiyorum cunki hah bende o var olur yanlis yoneliriz
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Temmuz-2013 tarihinde 16:02
kontrolun yasla alakali sikinti olacagini sanmam.fakat ! herhangi bir operasyon uygulamak gerekir ise ozaman uzman doktor seni daha iyi aydinlatir.akcigere turkiyede hangi bolum bakiyor bilmiyorum ama aile doktoruna danisirsan o seni gerekli bolumlere saglikli bir sekilde yonlendirir.
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Temmuz-2013 tarihinde 16:32
İlk gönderen: evian evian yazdı:

bunlardan positif bir kaniya varamaz isek bir iki yapilacak sey daha var onu simdi yazmiyorum cunki hah bende o var olur yanlis yoneliriz

Karsinizdaki insani gereksiz panikten korumanizi taktir ettim.

Forum i�inde pek konusmadigimin sebebi budur. Agizdan �ikan s�ze backspace tusu olmuyor maalesef.
-M

Düzenleyen: aydinmur - 26-Temmuz-2013 tarihinde 16:40
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Temmuz-2013 tarihinde 21:46
evian, ilk maddeye dis tasi temizligini de eklersek, bence sebep b�y�k ihtimalle ortaya �ikar. Agiz kokusu i�in doktorlar akciger kontrol� yaptirirlar mi emin degilim.

Bir iki hafta �nce gazetede bir haber �ikti. Adam �� yildir �ok k�t� agiz kokusu , �ks�r�k sikintisi , nefes darligi �ekiyormus. "Kokudan insan i�ine �ikamiyor, akrabalara gidemiyordum" diyor. Bir s�r� doktora gitmis, sonu� alamamis. En sonunda bir doktor, yemek borusuna yapismis kirk elli santim uzunlugunda bir poset bulmus. Yani o kocaman poseti g�rmeyen doktorlar , bizim sorunumuzu nasil ��zecek?

ABD'de "Nadir Hastaliklar Komitesi" gibi bir kurulus var, doktorlarin bilgi sahibi olmadigi veya ��z�m� zor olan hastaliklar hakkinda bilgilendirme - arastirma yapiyor. Agiz kokusu i�in de b�yle bir dernek lazim. Ama hangimiz b�yle bir dernekle adimizin anilmasini isteriz? Bir t�r fasit daire yani...
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı 01adanali Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Temmuz-2013 tarihinde 22:10
evian kardesim �ncelikle bana yardimci olmaya �alistigin i�in tesekk�rler kardesim 1.dis r�ntgeni �ektir demissin ama ben 2 yildir ortodontik tedavi g�rd�m hani ameliyat felan da olmustum g�m�l� dislerim vardi onlari almalari lazimdi tel takmak i�in.Yani r�ntgen felan cektirmistim dislerimin ve bir tane bile ��r�gum yok her zaman dislerimi fir�alarim dis ipi vs.
2.si kardes burun bosluklari kontrol� konka tahlili demisssin , ben konka tahlili yaptirmadim ama tomografi �ektirdim sin�zitim yokmus bu yeterli midir acaba 2.�nerin i�in
3.bademcik kontrol� demissin ben bademciklerimi aldirdim yani kontrol ettirmenin ne geregi olabilir kardesim
Ayrica ben g�g�s cerrahine gittim ama ordaki fis veren bayanlar neyimin oldugunu sordu ben utandigim i�in agiz kokusu var demedim agri var diye yalan s�yledim , doktorun yanina girdigimdede hem agiz kokumun problemimin oldugunu s�yledim fis veren bayanda i�erdeydi ayni zamanda agri var demek zorunda kaldim.Akciger filmi �ektirdim akciger r�ntgeni.Doktorun yanina tekrar girdigimde bana agiz kokusuyla ilgili en ufak bir sey s�ylemedi sadece agri ile ilgili ila�lar yazdi.Acaba o akciger filminde bir sorun yok mudur �nemli agiz kokusu yapacak bir sey iltihap vs.Hi� bahsetmedi ��nk�.
4.s� ben KBB ye gittigimde bademciklerimi alan doktor bademcikleride aldiktan sonra s�rekli refl�n var diye g�nderiyordu.Refl� ila�lari veriyordu.Ben o ila�lari kullanmiyordum ama yaklasik 15 g�nd�r aprazol adinda bir mide ilacini iciyorum agiz kokumda azalma yok.Devlet hastanesinde de 18 yasindan k�c�k oldugum i�in endoskopi yaptiramiyorum.�zelde yaptirmak lazim fakat ben bu agiz kokumu ailemle bir kere paylastim moralleri �ok bozuldugu i�in konu �zerinde �ok durmak istemiyorum.
Payasimlarinizi d�rt g�zle bekliyorum herkese tesekk�r ederim
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Temmuz-2013 tarihinde 18:00
01adanali ! oncelikle dislerdeki �uruk,dis eti apseleri ve dis taslari uzman hekim tarafindan �ogunlukla tespit edilir.panoramik rontgende dis diplerinde yani gorunmeyen,kisimlarda �uruk veya apse torbaciklari aranir. 2�)tomografide sinuzitin olmamasi guzel bir haber ! lakin ince fibroskopik camera yardimi ile burun deliklerinden girip konka yapisi,polip olusumlari,ve geniz akintisi seviyesi ol�umu �ok saglikli olarak yapilir.yasinlada sikintili bir islem degil !3�) bademciklerin yokmus iyi guzel o fasli kapatirsin sen !4)kbb neye dayanarak reflun yani asit yukselmesi oldugunu beyanat etti bilemiorum !! ustelik bu gastriksel olusum kesinlikle kbb nin uzamanlik alani degildir !gastroontolojinin bolumudur yani mide ince ve kalin bagirsak (sindirimsistemi)ulserik bir sorun varsa yine kamerali tarama sistemi ile gerekli brans teshisi koyar ! en onemlisi bakin !!!!!!!''' doktorunuza gittiginizde neden taniyorsunuz??????? bundan oncekilerde sizler gibi utanip sikildigi ve dertlerini dile getirmedigi i�in tip bolumleri bu konunun yeterince uzerine dusmuyor olamazlarmi ?? sunnet olurken havletini gosteriyorsun basur oluyosn afedersin poponu gosteriyorsun utanmiyorsunda modern �agda seni konusmaktan eglenmekten insan i�ine �ikmaktan hatta cemaat ile namaz kilmak icin camii ye gitmekten ali koyan bu hastaliktan neden utaniyorsun ? akciger rontgenine gelince eger iltihaplanma falan varsa gorunurdu demekki sorun yok byk bir ihtimalle !AYRIYETEN sunu soylemek istiyorum arkadaslar rontgen veya scan veya irm sistemleri kati kutle yani elle tututur seyler ararlar yuzde yuz kesin sonuc diyemeyiz ufak iritasyonlari yani zedelenmeleri gormek i�in doktora solemelisiniz derdinizi agzim kokuyor deme ya ! halitosis problemim var de biletci hanimada afedersiniz ama biraz ozel bir konu oldugu i�in sadece doktorumla konusmayi tercih ederim efendim deyi ver !!
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı 01adanali Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Temmuz-2013 tarihinde 11:29
Yemin ediyorum cildiracagim biz nasil kurtulacagiz bu agiz kokusundan anlamiyorum ! kbb gidiyorum bir seyin yok diyorlar , diste sorun yok , dahiliye tahlillerinde kanda idrarda diskida vs sorun yok , usg ile i� organlarda sikinti yok , akciger filminde sikinti yok ,bademciklerim zaten yok , sin�zit desen o da yok Allah'a �ok s�k�r ama benim bu sorunum nasil ��z�lecek bu koku beni her seyi yapmaktan ali koyuyor , sosyal �evrem �ok genis �ok aktif bir insanim,yani benle muhabbet etmek isteyen onlarca insanlar var ki onlarla bu agiz kokum y�z�nden konusmayi birakin yanlarindan ka�iyorum ne yapacagim ne olacak �ok �zg�n�mm
Başa Dön
effect Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Ekim-2013 tarihinde 21:47
Evian'in da dedigi gibi ufak iritasyonlari doktorlar g�rm�yor g�rmek istemiyor. Sizi yataga d�s�rmeyecek, ameliyat gerektirmeyecek birsey ise agiz kokusu sorunum beni �ld�r�yor desen de seni kaale almiyorlar. Benim geniz akintisi iritasyonundan bogazim sisiyor tek tarafli olarak onu bile hissediyorum ayni tarafta kulak kasintisi oluyor devamli, ama bunlar bizim doktorlar i�in devede pire. bana hala bogazinda kirmizilik var refl� olabilirsin diyip mide doktoruna postaliyor, mide doktoru bisey yok diyor.
Kisir d�ng�n�n i�inde boguldum. Artik doktora filan gitmiyorum. Yalniz devlet hastanesi filan degil gittiklerim. En �nl� �zel hastaneler, doktorlar bunlar.

Adanali sende agir bir mantar hastaligi filan olabilir sanki, ibrahim g�k�ekin �r�nleri ger�ekten temizliyor v�cudu haberin olsun. yalniz �r�nler sarmisakli esansli:D tatilde bi dene derim.

Evian in ila�lari konusunda acil bilgi bekliyorum okuyorsa l�tfen yazsin.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Ekim-2013 tarihinde 13:09
kulak burun ve bogaz hep birbirine bagli dostlar ! inflamastiton a bagli iritation varsa bogazda kasinti devamli yutkunma hissi gicik hissi kulak kasintisi ve geniz akintisi ki zaten hissettigin en rahatsiz edici sey budur ! bakiniz doktorlar ne derse desin ben hastaligimi kendim buldum . doktor iplemiyodu bile her seans 50 � ila 100� yazip yazip gonderiyordu yutaktakive ya burundaki kucucuk bir sorun buna sebeb oluyo malesef beni hayret ettiren en modern doktorlara gittim paristeki !auxerredeki beauvais deki !bir gun kucuk bir kasaba doktoruna gittim adamda hi� modern donanim yok eski usul tuhaf aletleri var :) adam bakti agzima burnuma dil kokune konkalara falan yeminle su su su varmi diye ir siraladi dedim bendegil bu hasta dedim doktor bey aynen ekleyecegim hi� bir sey yok adam dedi su ilaclari kullan iki ay uc ay geri gel hemen ge�mez kendimizi kandirmayalim dedi gittim bayagi ise yaramis ila�lar ama asil golu atamadik dedi bakti tekrardan kulaga buruna bogaza aldi eline bir mektup yazdi dedi bu mektupla sens ta guney pariste bir rhinoplastique doktoru var ona git dedi ! baktim mektuba ama yazilari okunmuyo bu doktorlarin :) ayin 28 inde stamotologue la rdv um var on rdv bakalim yazarim ben size
Başa Dön
effect Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Ekim-2013 tarihinde 20:59
Evian ayrintili bilgiler i�in �ok tesekk�rler:))

Aksan T�rk�eye bile ge�mis:))

Bilgilendirmek i�in s�yl�yorum, benim egrilik yapan kikirdak doku alindi, traslama yapmis doktor dedigine gore... konkalar rf ile k���lt�ld�. Sorunum inanilmaz azaldi.

Ancak alerjik bir nedenden (iltihabik olmayan sekilde) geniz akintisi koyulasiyor ve bogazimda s�rekli birikme ve temizleme hissi doguruyor. Sigara i�enler gibi s�rekli bogazimi temizleme sesi �ikariyorum. ve koku yapiyor. Olay bundan ibaret.
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Ekim-2013 tarihinde 09:27
Yeni doktorlardansa yasi ilerlemis doktorlari tercih ediyorum sizde �yle yapin.
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Ekim-2013 tarihinde 17:11
Effect, ben �yle agir bir hastalik oldugunu sanmiyorum. Ya benim fark edemedigm kadar asiri siddetli agiz kokusu veya sindirim sorunlariyla alakali bir v�cut kokusu. Genetik olmasi imkansiza yakin, ��nk� tepkiler askerlikten sonra basladi ( agiz kokum her zaman vardi. )

Ibrahim g�k�ek in sitesinden biriyle konustum. Verecegi bitkisel ila�lari 6 ay kullanmam gerek . 1 - 1.5 milyar tutuyor. Bu hastalik i�in o kadar para harcadim ki artik bir yere para vermeye de korkuyorum. Simdilik agiz kokusu �zerinden gideyim, o ge�erse baska seylere y�nelirim.
Başa Dön
fibnz Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı fibnz Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Kasim-2017 tarihinde 20:16
merhabalar 20 yasindayim. agiz kokusu problemim icin bircok kez kbbye gittim. dis veya disetlerimde herhangi bir problem yok.

ilk gittigim doktora derdimi anlattim. Seffaf bir geniz akintim var. �zellikle dis fircaladiktan sonra rahatsiz edici bir sekilde hissediyorum ve fircaladiktan sonra o akintiyi olabildigince t�k�r�yorum

bana bademcik tasi vs. olmadigini, hafif bir sin�zit lldugunu (kendisi film filan �ekmedi) s�yledi biseye alerjik misin diye sordu, hayir dedim ve antibiyotik yazdi. Yazdigi antibiyotigi bulamayinca hastaneye geri gittim birkac g�n sonra.

Odada baska bir doktor vardi. Ona da durumu anlattim. Kendisi bana alerjik akintilarda akintiyi azaltmaya yarayan rupatek diye bir ila�tan verdi. onu kullandigimda akintinin azaldigini hissettim. Koku da azalmisti sanki.

doktor bana �ekmecedeki �rnek ila�tan verdiginden ayni hastaneye 3. Kez gittim. Baska bir doktora. Ona da durumu anlattim. Film �ekti ve sin�zitimin olmadigini ve koku icin herhangi bi sebep g�remedigini s�yledi. Yine rupatekle esdeger bir ila� yazip yolladi.

su siralar koku artmaya basladi. ilaci halen kullaniyorum ama arada i�meyi unuttugum oluyor. Ayrica bu ilaci sonsuza kadar kullanacak halim yok ve bi t�rl� sorunumun ��z�lememesi beni �ok yoruyor.

7-8 sene �nce refl� tanisi kondu. Sizce koku mideyle alakali olabilir mi? Yemek yedikten sonra da artmaya basladi ��nk�. Mideyle alakaliysa ��z�mler neler ? Tesekk�rler
Başa Dön
m-emin Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı m-emin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Kasim-2017 tarihinde 18:09
Murat hocam. Bir s�r� doktor ve testten sonra bisey bulunamamasi �zerine s�rece bastan baslamaya karar verdim.(�evremdekiler agiz kokumun oldugunu s�yl�yorlar) ilk olarak dahiliyeye gittim. Dis hekimleri dis ve dis etleri konusunda bi sorun g�rmediler. Dahiliyede akcigerden r�ntgen cekmemi istediler. Sonra doktor sonucuma bakarken akcigerde sorun yok ama bagirsakta inanilmaz bi gaz yogunlugu var dedi. 3 sebebi olabilir dedi: dis eti sorunlari, refl� ve faranjit. Bagirsaktaki gazin nefes kokusuna sebep olmasi m�mk�n m�d�r? Ve bunun farkina bu zamana kadar neden varmadilar
Başa Dön
bas belasi Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bas belasi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Kasim-2017 tarihinde 20:58
dostum formu biraz kurcalarsan bagirsaktaki gazlarin sadece nefes borusundan degil, bazen de kana karisip oradan akcigere ge�ip sonra nefesimzile atildigini g�r�rs�n. bu da agir bir koku yapiyor.
Başa Dön
Salim Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Salim Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Mart-2018 tarihinde 17:12
Artik pes ediyorum. Yorumlara bakiyorum bende herseyi yaptim ge�medi buradaki arakadaslarda yapmislar . Antibiyotik ge�ici birtedavi oluyor. 10 senedir m�cadele ediyorum basaramadim . InsaAllah siz bi �aresini bulursunuz.
Başa Dön
marln Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı marln Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Mart-2018 tarihinde 18:13
Hocam D�n gastrolojiye gittim.hocaya bu sefer acikca soylefim nefes kokumun oldugunu .ondan sonra beni kan tahliline ve buyuk abteste gonderdi.buyuk abdestimi mikrobiyolojiye verdim.bugun sonuclarimi gosterdim dr.herseyin normal oldugunu yanlizca demir eksikligi oldunu soyledi.demir icin vitamin kabizlik ve gaz icinde ilac verdi.1 ay sonra iylesmezsem ��lyak testi yaptiracak.hocam demir eksikligi nefes kokusu yaparmi
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.