Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

bademcik ameliyati

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kurtul Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: bademcik ameliyati
    Gönderildi: 27-Agustos-2013 tarihinde 16:55
Merhaba arkadaslar bende 10 yildir bu sorun var ayrica bademcik tasi vardi bademcik ameliyati oldum doktor bademciklerimin girintili cikintili kotu ve hatta bir kisminin dil kokune yapismis oldugunu soyledi. ameliyattan sonra bir hafta dis fircalamami yasakladi ve bekledim daha sonra fir�aladim dilimi de iyice fir�alayip pamukla sildim koku gecmis gibiydi ancak aksama dogru cok hafif geri geldi. burnumda daha once bahsedilen nefes egzersizini yaptim koku gitti gibi oldu ancak bir saate gene geri geldi. ameliyat yarasi henuz iyilesmedi hatta o bolgede iyilesmenin parcasi oldugu s�ylenen beyaz-sari arasi bir katman var tum kucuk dilime kadar kapli. acaba kokuyu o mu yapiyor lutfen bilgilendirin kafayi yiyecegim. fakat bu koku ameliyattan �nceki kokuyla ayni ayni kokuyu yapmasi muhtemel mi o yara yerinin? ameliyattan once koku 10 ise simdi koku 3 civarlari derece olarak ama psikolojim alt ust oldu yardim edin. yara yeri tam iyilesmeden bir karara varma demislerdi ama bilmiyorum kurtulamadim gibi geliyor yardim edin. Allah hepimize sifa versin insallah
Başa Dön
kurtul Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kurtul Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Agustos-2013 tarihinde 16:56
ve bugun ameliyattan sonraki 9. gun
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Agustos-2013 tarihinde 20:33
ge�mis olsun Kurtul, insallah temelli kurtulursun. Koku 10 dan 3 e indiyse �ok s�per olmus. Karar vermek i�in bir iki hafta daha bekle, ameliyat yeri koku yapar. Forumlarda iyilesmesinin bir yili falan buldugu s�yleniyordu.
Başa Dön
01adanali Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı 01adanali Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Agustos-2013 tarihinde 00:31
Kurtul kardesim sari beyaz katman olur ama bende daha o tabaka ge�meden agiz kokumun ge�medigini d�s�n�yordum o ge�sin ge�er diyordum ama malesef ge�medi doktor para kazanmak i�in yapmis malesef ama seninki insallah ge�er yinede bekle
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Agustos-2013 tarihinde 13:22
bir yil yazmisim, dalginligima gelmis bir ay olacakti. Eee, okullarin a�ilmasi yaklasti; �ile dolu g�nler geliyor...
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kurtul Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Agustos-2013 tarihinde 17:29
arkadaslar d�n gece dilimin arkasini tatli kasigiyla kazidim ve koku gitti saba da yoktu. ameliyattan sonra ilk defa o b�lgeyi temizlemis oldum. fakat bug�n agzimda baska bir koku var bayat ekmek gibi hafif ama hissedilir �b�r koku d�necek diye �ok korkuyorum umarim bu koku kalici degildir
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kurtul Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Agustos-2013 tarihinde 17:59
baska bir koku bu resmen bayatlamis ekmek kokusu. beyaz-sari tabaka yapiyor olabilir mi? felaket dayanilmayacak bir koku degil digeri gibi ama kalici olmasindan �ok korkuyorum
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kurtul Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Agustos-2013 tarihinde 20:16
par�a par�a yazmak zorunda kaldim �z�r dilerim. doktor agri kesici iltihap giderici ates d�s�r�c� bir ila� yazmisti onu i�ince o bayat ekmekimsi koku da tamamen gidiyor. acaba ameliyat b�lgesinin kokusu mudur bu?
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Agustos-2013 tarihinde 12:24
Muhtemelen yaranin kokusu kurtul. Tamamen iyilesmeden kokunun ge�ip ge�medigini anlayamayiz. Sabirla biraz bekle. Bir ka� ay bile ge�ebilir �zerinden ama umudunu yitirme bazi b�nyelerde ge� tesir edebilir. Bu senin v�cut direncine bagli. Bir de eger bademciklerinde girinti-�ikintilar ve bunlar da magmalarda vardiysa koku uzun bir s�re ge�ecektir. Ge�mese bile seni rahatsiz etmeyecek sekilde azalacaktir. O y�zden rahat ol mutlaka seni bir nebze ferahlatacak bir faydasini g�receksin.

Yalniz s�yle de bir ger�ek var ki: Bademcik ameliyati olduktan sonra kokunun tamamen ge�tigini ancak bir ka� yil sonra alinan yerde tekrar magmalar olustugunu s�yleyenlerde var. Doktorun eger iyi bir doktorsa, kalinti kalmayacak sekilde bademcikleri kazidiysa korkma..
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kurtul Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Eyl�l-2013 tarihinde 23:48
bende orta derecede bademcik tasi vardi bademcklerim de kocaman ve her yeri girintiliydi. eski kokuyu hala aliyorum arada bir ama derin bir nefes alip agzimdan, burnumdan verdigimde gidiyor 5-10 dakika. hala anlayamadim sebebini
Başa Dön
cihat1762 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı cihat1762 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Temmuz-2017 tarihinde 10:10
d�n gittigim doktor kokunun kaynagi kesinliklikle bademcikler dedi. Tek ��z�m alman gerekiyor dedi.

Aranizda bademcik ameliyati olanlar varsa l�tfen bilgilendirsinler. agustos 10 a baska bir doktora randevu aldim onun kararina g�rede kararimi verecem
Başa Dön
Guzelkoku Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Guzelkoku Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Kasim-2017 tarihinde 20:10
Yaklasik tam 10 yil oldu.. Benim bir bademcigim asiri derecede �ukur falan var bir ka� kere minik taslar �ikardim ama koku ge�medi ayrica hi� durmadan geniz akintisi var rengi bembeyaz verdigi kokuyu hissedebiliyorum ayrica bende kansizlikta var ayran i�tigim zaman koku m�this azaliyor sekerli gidalar tavan yapiyor kokuyu tuzlu kraker kokuyu igren� yapiyor ayrica 2 curugum var dis tartari falanda var diseti kanamam oluyor arada onu gectim simdide iltihap gibi bisey �ikti arkada hi� doktora gitmedim kurtulacagimi dusunmuyorummm
uMUTSUZ
Başa Dön
Guzelkoku Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Guzelkoku Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Kasim-2017 tarihinde 20:22
Ayrica sigara i�tigim an agiz kokusu �ok aza iniyor
uMUTSUZ
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.