Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Lazer ile agiz kokusu tedavisi

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı yorum(suz) Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Lazer ile agiz kokusu tedavisi
    Gönderildi: 01-Ocak-2014 tarihinde 17:09
Lazer ile agiz kokusu tedavisi m�mk�n m�d�r? Bu tedavi y�nteminin �lkemizde ki durumu nedir?
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Ocak-2014 tarihinde 21:08
Bunu Murat Hocamiza sormustum. Konuyla ilgili bir makale hazirliyormus. Bitirince bize haber verir.
Başa Dön
Helicobacter Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Helicobacter Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Ocak-2014 tarihinde 22:31
lazer mi?? teshisi koysak atomu bile par�alariz.
Başa Dön
effect Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Ocak-2014 tarihinde 20:52
Helicobacter, inan hi� sandigin gibi degil.

Teshisi biliyoruz biz. Burun mukozasinda iltihap olusuyor. Alerjik rinit diyebiliriz. Ama yok iste ��z�m.
yok...
Başa Dön
evian Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Ocak-2014 tarihinde 20:57
mumkun kbb mukozasi kaynakli ise mumkun israil universitelerinde test asamali deneniyor diye duydum
Başa Dön
Helicobacter Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Helicobacter Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Ocak-2014 tarihinde 23:38
burnunuza dokundugunuz zaman i�erde k�t� kokulu birsey varmis gibi mi geliyor? bende sanki i�erde ��r�m�s et par�asi var gibi hissediyorum bazen!!??
Başa Dön
xauke7 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı xauke7 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Subat-2014 tarihinde 15:00
bu lazerle tedaviyi bende duydum israilde 50 k�s�r hastanin yaklasik %90 oranla 3 4 seansta tamamen kurtulubilecegini s�yl�yolar ve kokunun sebebinide agizin arka tarafinda olusan tonsiller varmis tam olarak hatirlamiyorum ama agizin arka tarafinda bi b�lgeye gizlenen bi �esit k�t� bakterilerin toplanip biriktigi bi b�lgeymis burayi lazerle temizleyip bir daha bakterilerin olusamayacagi bi tabakami yerlestiriyolarmis ne ama ondan sonra ne duydum ne g�rd�m
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Subat-2014 tarihinde 12:38
kardes o tonsil dediginiz olaylar adonoidsel vegetation kalintilari ve kabarciklari benden ameliyatla kazinan bolum bu iste !!!
Başa Dön
xauke7 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı xauke7 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Subat-2014 tarihinde 18:27
peki sende yararli oldumu yani yanlismi anladim ?
Başa Dön
effect Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Subat-2014 tarihinde 21:52
Evian sahi sen ne durumdasin.

2-3 ay sonra durumun netlesir bana gore.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Subat-2014 tarihinde 12:36
hala kan ve pihti gelio sabah uyaninca kurukan tadi ibi ama gunduz eskiki hissettigim gibi koku falan hissetmiorum genzimde akmiyor �ok guzelde nefes aliyorum burnum hi� tikanmior artik
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Ekim-2016 tarihinde 00:04
Evian arkadasim son durumun nedir ? Iyilestinizmi agziniz kokuyor mu kokmuyor mu ? Lazer tedavisi �lkemize gelmedi mi ? Murat Hocam siz ne dusunuyorsunuz yukarda en son makale hazirlayip paylasacaginiz yazilmis bizi aydinlatirmisiniz hocam ? �lkemizde uygulaniyor mu uygulaniyorsa sonu� almak mumkunmu ? Cevabiniz i�in tesekk�rler hocam :)
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Ekim-2016 tarihinde 14:03
Ah evet. Pardon forumda duyurmayi unuttum.

bademciklerin agiz kokusu iliskisi �zerine makalem buradadir:

http://murataydin.org/halitosis-tonsil.pdf

-M

Düzenleyen: aydinmur - 12-Ekim-2016 tarihinde 14:03
Başa Dön
Bedlife Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Bedlife Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Ekim-2016 tarihinde 11:52
Suriye ye giden var mi acaba bunun i�in?? Ya da T�rkiye de lazerle tedavi hakkinda fikri olan??
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Ekim-2016 tarihinde 01:21
Ozon tedavisini duymustum da lazeri bilmiyorum
Başa Dön
Camur Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Camur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Ekim-2016 tarihinde 22:51
İlk gönderen: effect effect yazdı:

Helicobacter, inan hi� sandigin gibi degil.

Teshisi biliyoruz biz. Burun mukozasinda iltihap olusuyor. Alerjik rinit diyebiliriz. Ama yok iste ��z�m.
yok...

hocam ne denediysem fayda etmedi banada bu alerjik rinit tanisini koyu doktor kendimi bildim bileli g�zalti torbalarim var �ocukken bile ve cildimde d�k�nt�ler var,follik�lit var bunlar hep alerjik rinste isaretmis sizce bu agiz kokusunun nedeni olabilir mi? ��nk� eger �yleyse dr �m�y boyu bununl yasarsin alerjinin �aresi yok dedi umutsuzluga d�st�m yorum yaparsaniz �ok sevinirim
Başa Dön
denizedogru Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı denizedogru Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Ekim-2016 tarihinde 14:34
Bende de alerjik rinit var. Burun tikanikligini, geniz akintisini ilaclarla minimuma dusursemde koku gitmedi. O yuzden baska sorunlara yonelebilirsiniz.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.