Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Sodyum Bikarbonat

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı jazeera Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Sodyum Bikarbonat
    Gönderildi: 14-Nisan-2015 tarihinde 19:45
Murat hocam;

Alacagim yaniti asagi yukari kestirebiliyorum ama bir umut iste sormak istedim. Karbonatin v�cudu alkali hale getirip kanser dahil bir �ok hastaligi tedavi ettigi iddia ediliyor, bununla ilgili bir s�r� sey okudum.

Isin ilgin� yani karbonatla girtlak kanserini, ayak mantarini, ve adi aklima gelmeyen �esitli deri hastaliklarini yendigini iddia eden kisilerin deneyimlerini okudum.

Ticari bir kaygi var diye d�s�nd�m ama karbonat tuz fiyatina satilan bir madde neticede, ticari bir sey olamaz bu.

Hurafe mi hocam bu sizce, denemeye deger mi? Agiz kokusu i�in ise yarayan bir yani olabilir mi?

Tesekk�rler.
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Nisan-2015 tarihinde 20:59
Alkali diyet, alkali beslenme, alkali i�mek bunlar birer aldatmacadir. Hi� kimse agiz yolu ile aldigi bir kimyasal madde ile kanini veya v�cudunu alkali yapamaz. Alkali yapsa bile bu bir sifa vermez. Tam tersine hasta eder. Paraya �evrilebilen bir hurafedir.
-M
Başa Dön
jazeera Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı jazeera Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Nisan-2015 tarihinde 13:55
Hocam buraya yazmadim reklam olmasin diye �zeldek size bir link g�nderdim, orada kullanici yorumlari var.

Karbonatla iyi oldugunu s�yleyen insanlarin hepsi belki de plasebo etkisi gibi bir durumla karsi karsiya o zaman.

�ok ilgin�, tesekk�rler hocam.
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Nisan-2015 tarihinde 19:35
Birinci yazinizda karbonatin sistemik etkisinden bahsediyordunuz? Fakat g�rd�m ki, simdi lokal etkisinden bahsediyorsunuz. O halde s�yle bir ekleme yapmama izin veriniz:

Karbonat dahil hi� bir besin yutularak, hi� bir organimizi (mide hari�) alkali yapmaz. Farzedelim ki kan alkali olsun veya farz edelimki beyin alkali oldun, bu durumda �l�m ger�eklesir. Hi� bir hastalik tedavi edilmis olmaz.

Kim "kanimi alkali yaparak sifa buldum" diyorsa, ona yarim mililitre karbonat IV injekte edelim. Kan pH derecesini (sadece 0.1) onda 1 derece y�kseltelim. Alkalozdan soluk soluga kaldiginda, kas kramplari girmeye basladiginda, kalp ritmi bozuldugunda, kanin veya dokularin alkali olmasinin ne demek oldugunu, alkali diyet palavrasinin g�z yumulan bir hurafe oldugunu en net ve en g�zel sekilde anlayacaktir eminim.

Simdi karbonatin lokal etkisine gelelim. Karbonat gargarasi yapmak zararli degildir. Bir s�re i�in belirli bazi faydali etkileri olmasi m�mk�nd�r.

Zannedersem simdi netlestirebildim.
-M
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Mart-2016 tarihinde 15:40
İlk gönderen: aydinmur aydinmur yazdı:

Alkali diyet, alkali beslenme, alkali i�mek bunlar birer aldatmacadir. Hi� kimse agiz yolu ile aldigi bir kimyasal madde ile kanini veya v�cudunu alkali yapamaz. Alkali yapsa bile bu bir sifa vermez. Tam tersine hasta eder. Paraya �evrilebilen bir hurafedir.
-M

Bu sayfaya g�z atmakta fayda olabilir.
Hen�z karsilastim. Faydali olabilecegini d�s�nd�m. gruba yolluyorum

https://www.facebook.com/notes/tuncay-erciyes/sadece-idrarinizi-alkali-yaparsiniz-kan%C4%B1n%C4%B1z%C4%B1-ve-bedeninizi-de%C4%9Fil/10153855489830201
Başa Dön
Arayan Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Arayan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Mart-2016 tarihinde 22:39
Hocam banada kbb dr u gargara yap bir ay dedi aqiz kokusu icin . 😆
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.