![]() |
Sodyum Bikarbonat |
Yanıtla
|
| Yazar | |
jazeera
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 09-Ekim-2013 Konum: Sakarya Durum: Çevrimdışı Puan: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Sodyum BikarbonatGönderildi: 14-Nisan-2015 tarihinde 19:45 |
|
Murat hocam;
Alacagim yaniti asagi yukari kestirebiliyorum ama bir umut iste sormak istedim. Karbonatin v�cudu alkali hale getirip kanser dahil bir �ok hastaligi tedavi ettigi iddia ediliyor, bununla ilgili bir s�r� sey okudum. Isin ilgin� yani karbonatla girtlak kanserini, ayak mantarini, ve adi aklima gelmeyen �esitli deri hastaliklarini yendigini iddia eden kisilerin deneyimlerini okudum. Ticari bir kaygi var diye d�s�nd�m ama karbonat tuz fiyatina satilan bir madde neticede, ticari bir sey olamaz bu. Hurafe mi hocam bu sizce, denemeye deger mi? Agiz kokusu i�in ise yarayan bir yani olabilir mi? Tesekk�rler. |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Nisan-2015 tarihinde 20:59 |
|
Alkali diyet, alkali beslenme, alkali i�mek bunlar birer aldatmacadir. Hi� kimse agiz yolu ile aldigi bir kimyasal madde ile kanini veya v�cudunu alkali yapamaz. Alkali yapsa bile bu bir sifa vermez. Tam tersine hasta eder. Paraya �evrilebilen bir hurafedir.
-M |
|
![]() |
|
jazeera
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 09-Ekim-2013 Konum: Sakarya Durum: Çevrimdışı Puan: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Nisan-2015 tarihinde 13:55 |
|
Hocam buraya yazmadim reklam olmasin diye �zeldek size bir link g�nderdim, orada kullanici yorumlari var.
Karbonatla iyi oldugunu s�yleyen insanlarin hepsi belki de plasebo etkisi gibi bir durumla karsi karsiya o zaman. �ok ilgin�, tesekk�rler hocam. |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Nisan-2015 tarihinde 19:35 |
|
Birinci yazinizda karbonatin sistemik etkisinden bahsediyordunuz? Fakat g�rd�m ki, simdi lokal etkisinden bahsediyorsunuz. O halde s�yle bir ekleme yapmama izin veriniz:
Karbonat dahil hi� bir besin yutularak, hi� bir organimizi (mide hari�) alkali yapmaz. Farzedelim ki kan alkali olsun veya farz edelimki beyin alkali oldun, bu durumda �l�m ger�eklesir. Hi� bir hastalik tedavi edilmis olmaz. Kim "kanimi alkali yaparak sifa buldum" diyorsa, ona yarim mililitre karbonat IV injekte edelim. Kan pH derecesini (sadece 0.1) onda 1 derece y�kseltelim. Alkalozdan soluk soluga kaldiginda, kas kramplari girmeye basladiginda, kalp ritmi bozuldugunda, kanin veya dokularin alkali olmasinin ne demek oldugunu, alkali diyet palavrasinin g�z yumulan bir hurafe oldugunu en net ve en g�zel sekilde anlayacaktir eminim. Simdi karbonatin lokal etkisine gelelim. Karbonat gargarasi yapmak zararli degildir. Bir s�re i�in belirli bazi faydali etkileri olmasi m�mk�nd�r. Zannedersem simdi netlestirebildim. -M |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Mart-2016 tarihinde 15:40 |
Bu sayfaya g�z atmakta fayda olabilir. Hen�z karsilastim. Faydali olabilecegini d�s�nd�m. gruba yolluyorum https://www.facebook.com/notes/tuncay-erciyes/sadece-idrarinizi-alkali-yaparsiniz-kan%C4%B1n%C4%B1z%C4%B1-ve-bedeninizi-de%C4%9Fil/10153855489830201 |
|
![]() |
|
Arayan
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 205 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Mart-2016 tarihinde 22:39 |
|
Hocam banada kbb dr u gargara yap bir ay dedi aqiz kokusu icin . 😆
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |