![]() |
Kulak ovalamak |
Yanıtla
|
| Yazar | |
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Kulak ovalamakGönderildi: 18-Mart-2016 tarihinde 18:11 |
|
Bir agiz kokusu sahibi kulak deligi ve kep�esini ovaladiginda agiz kokusunun tatmin edici s�re kadar kayboldugunu ifade etti.
Ben bunu daha �nce duymamistim. Ilk defa karsima �ikan bir olgudur. Her hangi bir zarari olmadigi sebebi ile konuyu forumda g�ndeme getirmekte mahzur g�rmedim. madem bu forumda �ok sayida insan var, o halde bir deneyin bakalim ? Sonu�lari g�r�selim. -M |
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 422 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Mart-2016 tarihinde 22:55 |
|
Murat Hocam bu bilgi paylasiminiz icin tesekkur ederiz.
Bu mumkun olabilir,cunku akapunktur ile tedavide biliyorsunuzki kulaklar hassas organlar ve onlara bagli organlarimiz mevcut. |
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Mart-2016 tarihinde 13:57 |
|
Benimde kulak tikanmisti havuzdan dolayi. O zamanlar kbb gidip 1 hafta kulak damlasi kullandiktan sonra temizlttim .tertemiz olmustu. Ve koku azalmisti 1 hafta boyunca.
Kulak kiri olan varsa kbb gidip kontrol etsinler |
|
![]() |
|
Amazon
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Mart-2016 tarihinde 12:15 |
|
Bu �ok ilgin� bisey benim kulakta s�rekli pas oluyo ve kulagimin arkasinda koku olusuyor acaba herkezde varmi bu merak ediyorum ilgin� ve bazen benim bogazimda hafif kasinti oluyo kulaga dogru gidiyo nasil baglanti var bilmiyorum.
|
|
![]() |
|
Amazon
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Mart-2016 tarihinde 12:19 |
|
Mahoni gidisat nasil senin? Mesaj kutun dolmus.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |