![]() |
Maydanoz ve koku |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Maydanoz ve kokuGönderildi: 04-Eylül-2016 tarihinde 12:09 |
|
Arkadaslar Merhaba.hepimiz duymusuzdur maydanozun agiz kokusunu aldigini. Ben de gece biraz maydanoz yedim sabah uyaninca koku çok az vardi. Gün icerisindede yedigim an koku gidiyor.belki kesin bi çözüm degil farkindayim ama bazen kurtarici olabiliyor en azindan.ya da sürekli maydanozun tuketirsek kalici olur mu bilmiyorum denemek lazim.sizin de bir fikriniz varsa maydanoz konusunda konusalim arkadaslar.Insallah hepimiz bu dertten kurtuluruz
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Ekim-2016 tarihinde 18:23 |
|
ne dertmis ne belaymis arkadas
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Ekim-2016 tarihinde 21:09 |
|
Yani maalesef bu bi bela..senelerimiz gidiyor biz hala su dünyada rahatça bu nefes alamadik.gaz maskesiyle dolasalim artik :)
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Ekim-2016 tarihinde 19:24 |
|
evdekiler psikolojimin bozuldugunu söylüyorlar hem agzimda kötü koku oldugun söylüyorlar hemde önemsememi söylüyolar hem yanimdan uzaklas diyolar hemde ben böyle kafaya takinca takma önemsiz diyolar :D napicam ben
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Ekim-2016 tarihinde 23:40 |
|
Evet ayni seyleri ben de yasiyorum :) hatta bana abartiyorsun herkesin agzi kokuyor diyorlar ben de Hayir öyle degil benimki sürekli ve yogun diyorum :)) ne yapcaz bilmiyorum amansiz bi hastalik sanki :)))
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |