![]() |
nidazol |
Yanıtla
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
g�ne�
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 15-Ocak-2013 Konum: �stanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Ocak-2013 tarihinde 03:42 |
|
cuma
yazd�klar�n� uygulad�nm� ? andorex kulland�m iyi gibi geldi l�tfen denedikten sonra yaz |
|
![]() |
|
cuma
�ye
Kayıt Tarihi: 18-Ocak-2013 Konum: Ad�yaman Durum: Çevrimdışı Puan: 82 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Ocak-2013 tarihinde 02:36 |
|
merhaba.andorex gargara ve pe�ine 20-30 dk arayla kekik suyu kullan�yorum(gargara yap�yorum) bu 2. g�n�m ve hakikaten biteral kullanm�� gibi oldum inanam�yorum.ama dedi�im gibi bu 2. g�n�m.sabah ak�am kullan�yorum.
�imdilik koku ge�ti diyebilirim ama �ok da fazla umutlanmak istemiyorum,��nk� her denedi�im y�ntem sonras� sevinip sonras�nda hayal k�r�kl���na u�ruyorum.geli�meleri tekrar yazar�m kendimle ilgili. ama kafama tak�lan �u e�er bu gargaralar kokuyu ge�irirse ben �m�r boyu kullanmak isterim.acaba yan etkisi olur mu ? bunu da bi ��renmem laz�m. andorex in prospekt�s�n� okudu�umda fazla yan etki yazm�yor asl�nda..neyse �imdilik kullanmaya devam edicem bakal�m.. |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Ocak-2013 tarihinde 11:09 |
|
��inde CHX (Chlorohexidin) etken maddesi bulunan b�t�n gargaralar en uzun 7 g�n kullan�l�r.
Bundan uzun kullan�ld���nda, dil, di�, yanak, damak ve varsa kaplamalar�n rengi kahverengiye d�n��meye ba�lar, a��zda mantar say�s� y�kselir. -M |
|
![]() |
|
cuma
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Ocak-2013 tarihinde 23:31 |
|
�ok �zg�n�m..Yine derdime tam �are buldum derken andorex gargaran�n 7 g�nden fazla kullan�lamayaca��n� okudum yukar�da.
Peki var m�d�r Murat Bey bu gargarayla ayn� etkiyi g�steren yan etkisi olmayan do�al bir bakteri �ld�r�c�?sadece kekik suyu kullansam ge�ece�ini zannetmiyorum.tuzlu suyun yarar� olur mu bakteri �ld�rmede? |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Ocak-2013 tarihinde 11:42 |
|
Nidazol, hemen herkeste a��z kokusunu ge�iriyor. Bende de baya�a etkili olmultu. Hem antibiyotik oldu�u i�in uzun s�re kulan�m� v�cuda zarar verir, b�breklere y�k olur. Hem de bir s�re sonra etkisini yitirebilir.
Bir yerde, fareler �zerinde yap�lan deneyde kansere yol a�t���n� bulmu�lar. �nsanlarla ilgili hen�z b�yle bir bilgi yokmu�. Tabii bu riskleri olsa da, bu forumu yeni okuyan hemen herkes nidazol al�p kullanacakt�r... |
|
![]() |
|
cuma
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Subat-2013 tarihinde 04:18 |
|
merhaba.yukar�lara yazm��t�m.y�llard�r a��z kokusu sorunum vard�.antibiyotik kullan�nca ge�iyordu.gitti�im kbb uzman� midende sorun var demi�ti.midemde herhangi bir rahats�zl�k hissetmiyordum fakat yine de emin olmak i�in 1 hafta �nce bu sefer dahiliye uzman�na gittim.
doktora her�eyi anlatt�m,midemden ve duedonumdan(12 parmak ba��rsa��ym��) ila�l� film �ekildi.veee midemde GASTR�T sorunu oldu�u ortaya ��kt�.ve ayr�ca midemin yap�s� kadife pantolon yap�s� gibiymi� a�a��l� yukar�l� ve bu k�s�mlar kal�nla�m�� bende.yemek art�klar� muhtemelen o bo�luklarda kal�yor,sindirilemiyor ve koku yap�yor dedi doktor.ve bana B�ZMOPEN die bi ila� veri.ve belki bunla kurtarabiliriz durumu dedi.1 hafta kullan�p kontrole gelmemi s�yledi,ge�mezse antibiyotik verece�ini s�yledi.yaln�z �unu anlamad�m akl�ma sonradan geldi.midemde bakteri oldu�u i�in mi yoksa yemek art�� kald��� i�in mi koku oluyor?bunu sormam���m doktara.neyse tekrar gitt�mde sorucam:)bu ilac� kullanal� 3 g�n oluyor ve koku %90 gitti bende.inanam�yorum.birde bu ila� antibiyotik de�il,kana kar��m�yor.�ikayetin olduk�a ara ara kullanabilirsin demi�ti.bakal�m..�imdilik durum bu.. |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Subat-2013 tarihinde 12:23 |
|
Gastrit sorunu b�y�k ihtimalle helicobacter pylori den kaynaklan�r. Doktorun verdi�i ila� da zaten genellikle bu bakteriye kar�� kullan�l�yor. H. pylori ��kt� m� sonu�larda? ��kt�ysa, ��l� antibiyotik tedavisi vermesi laz�md�. Bende de kronik antral gastrit ve h. pylori ��km��t�. Bakteriden kurtuldum, gastritim ne alemde bilmiyorum.
Bu gastrit nas�l bir hastal�k, hatta hastal�k m� anlamad�m. Benim de midemden pek �ikayetim yoktu, endoskopi oldum gastrit ��kt�. Bana da doktor ba�ka bir ila� daha verdi. Bir s�re kullan�p b�rakt�m. Midenin kadife pantolon gibi olmas� - tahmin ediyorum- gastritin bir sonucu. Zaten gastrit mide iltihab� demek, yani midenin �st�nde bir tabaka daha olu�uyor. Yeme d�zenini ayarlaman, gazl� i�eceklerden, sigaradan uzak durman laz�m vs. A��z kokusuna gelince internetten okudu�um kimi doktorlar "a��z kokusu yapmaz" diyor, kimisi de "�iddetli bir �ekilde hem a��z hem nefes kokusu yapar" diyor. Sen faydas�n� g�rd�ysen ilaca devam et. Bu arada doktorun verdi�i ila� antibiyotik olmayabilir ama yan etkileri biraz fazla. �eker atar gibi kullanmay�n. |
|
![]() |
|
ormes
�ye
Kayıt Tarihi: 27-Ocak-2013 Konum: �stanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 93 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Subat-2013 tarihinde 14:08 |
|
Merhabalar sorum �ncelikle Murat hocam size yaz�lar� okumama ra�men �lac�n hang� kokuya �y� geld�g�n� anlayamad�m, ben�m kokum yemekten sonra dilimde kalan san�r�m y�yriecekler�n b�rakt���n�n kokusu dilimi f�rcalad�ktan yar�m saat sonra tekrar gelmes� sizce bu kokuya bu ila� iyi gelir mi ? �se yararm�
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Subat-2013 tarihinde 12:15 |
|
�lac�n hangi kokuya iyi geldi�ini forumda hen�z kimse ��zemedi. Herkesin anlatt��� ayn�: "��tim, kokudan an�nda kurtuldum, ilac� b�rak�nca bir s�re sonra koku geri geldi - veya yan etkileri a��r geldi b�rakt�m- " V�cuttaki bir enfeksiyonu bast�r�yor ama hangisi tam belli de�il. A��zda olsa g�r�n�r, o y�zden ya KBB'la alakal� ya mideyle.
Nidazol ve Flagly kulland�m, bende hi� bir yan etki yapmad�, �ok da faydas�n� g�rd�m. Hatta ilac� b�rakt���mdan beri sabahlar� olan a��z kokum bile yok denecek kadar azald�.S�rekli kullanmad�m ��nk� bir ila�la ge�en bir kokuysa elbet sonunda bir doktor sorunu ��zer. Bu ilac� ku�larda da kullan�yorlarm��; a��z - bo�az yaralar� ve mide hastal�klar�nda iyi geliyormu�. Demekki etki alan� her canl�da ayn�. |
|
![]() |
|
cuma
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Subat-2013 tarihinde 13:33 |
|
h.plori bakterisi olup olmad���n� bilmiyorum doktor bi�i demedi.peki bu bakteri yok edilince,koku devam ediyor mu yoksa bakteriyle birlikte o da m� yok oluyor? siz derdinize �are buldunuz mu Adanal�??
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Subat-2013 tarihinde 12:12 |
|
Ben daha a��z i�i "b�l�m�ndeyim". Di�lerimle u�ra��yorum yani. Ba�ka bir sorun i�in dahiliyeye gittim, iki kez endoskopi oldum; ikinci de bakteri yoktu ama koku s�r�yordu. A��z kokusu i�in �zel bir hastanenin gastro doktoruna gittim. Doktor �ok yak�ndan ilgilendi, baya�a soru sordu: "Ka� y�ld�r var, ne zamanlar art�� oluyor, sosyal hayat�nda s�k�nt� yarat�yor mu vs" ( "A��z kokun yok diyen" baz� di��ilerden sonra, gastrocunun b�yle ilgilenmesi de ironi). Doktorla konu�tuk falan sonra bana : "�nce di� ve KBB uzmanlar�na g�r�n sonra gel, elimden geleni yapar�m" dedi. Sa� olsun, hi� konu�madan r�ntgene falan g�nderip, bir �eyin yok da diyebilirdi.
Benim di�lerim pek sa�l�kl� de�il bir de kronik sin�zit ��kt�. A��z ve KBB'dan sonra ge�mezse o doktora tekrar gidece�im. H. pylori ve a��z kokusu biraz tart��mal�. A��z kokusu yapt���n� g�steren ara�t�rmalar var. �nternetten g�rd�klerim; ba�ta bir s�re koku kesiliyor ama geri gelebiliyor. Bunun nedeni, bakterinin kolayca tekrar �remesi de olabilir. Yaln�z bu nakteri %100 gastrit yap�yor, midende sorunlar varsa sebebi H. pylori olabilir. Sende de gastrit var, bu bakteriden kurtulmadan gastritten kurtulman imkans�z. |
|
![]() |
|
cuma
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Subat-2013 tarihinde 08:09 |
|
te�ekk�r edierim adanal�.bende internetten okudu�um kadar�yla bu bakteri yok edilse bile sonradan tekrar ortaya ��kabiliyor.yani ben antibiyotikle tedavi olsam bile bu bakteri sonradan yine ortaya ��kacak ve yine koku yapacak bende.nas�l kurtulucam bilmiyorum.ben de bi gastrocuya g�r�nmeliyim san�r�m.
ve yine interntten okudu�uma g�re insanlar�n �o�unda h.pylori bakterisi var. ama herkeste a��z kokusu yapm�yor.bu herkesin kalbi olupta, kalp hastas� olmamas�na benziyor.��nk� bu bakteri hem annemde hem de babamda var.bendeki koku yap�yor malesef.. |
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 388 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Subat-2013 tarihinde 13:13 |
|
Bende ge�enlerde kbb ye gittim. Gene ayn� doktor ve farkl� bir sorunla gitti�im halde gene ayn� ila�lar� vermi�, san�r�m doktorumu de�i�tirmeliyim :)
Neyse, s�rekli �ks�r�yordum ve art�k bu bo�azlar�m� tahri� etmi� ve o da kulak a�r�s�n� tetiklemi�. Her yutkunmam ile fena kula��m s�zl�yordu. Doktor bakt� etti, dedi ki; Bu �ks�r�k i�i bunu tetikliyor ama bu �ks�r���n nedeni (ki s�rekli �ks�r�r�m bazen ve bo�azlar�m hep tahri� olur. Mesela bir bardak gazoz i�sem bo�az�m a�r�yor) mide olabilir. Miden nas�l dedi? Bende bazen bo�az�ma kadar yanma hissederim. En az�ndan haftada 1 veya 2 sefer bazen fazla bazen az. Biraz sa�l�ks�z dedim. Bu �ks�r�k i�ini o yapabilir dedi. Boo�azlar�m�n ac�s� ve tahri�ini de ona ba�lad�. Hala 10 g�nd�r dahiliye'ye gidece�im. B�y�k ihtimal gastrit veya refl� olabilir. Bu arada "adanal�" arkada��n mesaj�nda belirtti�i gibi; hem nefes hem a��z kokusuna neden olabilir olmas� bende bir ��phe uyand�rd� kokunun nedeninin bu mide rahats�zl���na ba�l� olabilece�i ile ilgili. ��nk� hem dil arkas� bakteri yuvas� hemde bazen a�z�m kapal� bile olsa burnumdan da k�t� koku geliyor. K�sa zamanda gideyim de bir tahlil mi muayene mi neyse art�k olay�m. Allah �ifa versin. |
|
![]() |
|
cuma
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Subat-2013 tarihinde 10:53 |
|
Aran�zda 'propolis' kullanan var m�? internetten ara�t�r�rken bu �r�n� buldum.do�al bir antibiyotikmi�.�o�umuzu da antibiyotikler kurtar�yor malesef..bunun do�al bi�i olmas� dikkatimi �ekti,do�alsa s�rekli kullanabiliriz ve koku yok olur die d���n�yorum
|
|
![]() |
|
cuma
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Subat-2013 tarihinde 10:55 |
|
bu arada eklemeyi unutmu�um okudu�um kadar�yla arkada� bu �r�n� kullanm��,ve kurtulmu�.tabi do�rumu bilemiyorum
|
|
![]() |
|
coqnfechn
�ye
Kayıt Tarihi: 20-Eyl�l-2012 Konum: Samsun Durum: Çevrimdışı Puan: 55 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Subat-2013 tarihinde 23:50 |
iyi gelmedi�i �ey yok gibi g�r�n�yor ama pahal� biraz sanki |
|
![]() |
|
cuma
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Subat-2013 tarihinde 00:28 |
|
Bizmopen die bir ila� kullan�yordum,koku mideden kaynakland��� i�in.hakikaten kulland���m zaman faydas�n� g�rd�m.ama 1 g�n ilac� kullanmasam bile koku oluyor.s�rekli bu ilac� kullanmam da m�mk�n de�il.tekrar ayn� doktora gidicem ve ba�ka bir tedavi y�ntemi uygalar san�r�m.
bu arada bende doktora gidene kadar,kokunun bakteriden mi yoksa midede kalan yemek art�klar�ndan m� oldu�unu anlamak i�in mideden gelen kokuyu �nleyen 'freshies'kullanmaya karar verdim.�nce bir ka� g�n ama devaml� de�il g�nde 1 tane kaps�l kulland�m pek bir faydas� olmad�.�imdi d�zenli olarak g�nde 2 tane yutuyorum.iyi geldi�ini d���n�yorum.�yle antibiyotik kullanm�� kadar koku ge�miyor ama yine rahats�z edecek kadar �ok de�il.bir 5-6 saat idare ediyor.1 hafta aral�ks�z kullan�cam bakal�m hepten gidecek mi.e�er iyi gelirse ve ben hi�bir ��z�m bulamazsam bu y�ntemi uygulamaya karar verdim.��nk� bu kaps�ller tamamaen do�alm��,i�inde kekik,maydanoz,nane var sadece. her g�n kullansam hi�bi�ey olmaz..�imdilik b�yle..bakal�m daha hangi y�ntemleri ��renece�iz:) in�allah en kesin ��z�m� de �lmeden �nce buluruz da uygular�z.��nk� 28 ya��nday�m ve herg�n�m acaba a�z�m kokuyor mu �eklinde ge�iyor rahat olam�yorum.b�t�n bi �mr�n b�yle ge�ti�ini d���nsenize...tabi daha k�t�lerini d���nd�k�e �ok ��k�r diyorum ama b�yle bi�i olmasayd� hayat �oooooook ama �oooook daha g�zel olurdu �yle de�il mi....... |
|
![]() |
|
RoyalAlbert
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 15-Ekim-2012 Konum: Antalya Durum: Çevrimdışı Puan: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Subat-2013 tarihinde 11:15 |
|
Propolis kulland�m ama onun etk�s�n� gormek �c�n 3 kutu kullanmak gerek�yormus ben b�r kutu kulland�m.Hani birsey oldu desem yalan olur olmad�.�imdide kudret narl� propolis sipari�i verdim s�ra onda :) ama bu sefer 2 kutu sipari� verdim.Nede olsa bitkisel,leblebi gibi sall�yorum.internetten sipari� verirsen�z ucuz,aktardan al�rsan�z pahal� olur hemde 2 kat�na kadar art�or.Almak �stersen�z haber�n�z olsun.Benim anlamad���m bi�ey var madem bu propolis antibiyotikten 100 kat daha etkili neden bir nidazolun 1 dakikada yapt��n� 30 g�nde yapm�yor.30 g�n diyorum �unku sabah ak�am 2 tane al�nca 60 kaps�l ediyor hadi abartal�m g�nde 4 kaps�l al�ns�n(nede olsa bitkisel) 15 g�ne d���relim yine bi�ey yok.Bana g�re iki sebep var.1 ya bu do�al antibiyotik ger�ekten ge� tesir ediyor.2 yada aktarlar kaps�llere propolisin sadece kokusunu koyup sat�yorlar.Sahtekar m� yok.�nsan bir derde yakalanmay� vers�n.Derman da��tan �ok oluyor insanlar�n duygular�yla oynamak bu kadar basit.Kand�r�l�yoruz hemde bile bile.. Sa�l�k olsun...
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Subat-2013 tarihinde 05:45 |
sen yine de ne de olsa bitkisel deyip abartma unutma ki ila�lar da bitkilerden yap�l�yor |
|
![]() |
|
nurka
�ye
Kayıt Tarihi: 24-Ekim-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Subat-2013 tarihinde 13:32 |
|
ahh ahh bu nidazol ilac�n� kullan�nca yeniden do�uyordum resmen koku s�f�r...ama sadece ortamlarda,d��ar� ��kt���m zaman kullanmamdan dolay� yan etkiler tavan yapt�:S �iddetli ba� d�nmesi 1 hafta boyunca ba��m d�nd� anlatamam acayip bi�eydi ve ilac� b�rakmak zorunda kald�m �imdi s�r�n�yorum gene ayn� koku tam gaz devam sonu nereye var�cak bilmiyorm..
|
|
![]() |
|
cuma
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Subat-2013 tarihinde 00:33 |
|
2.kez ayn� dahiliye uzman�na gittim.kulland���m ilac�n kokuyu b�y�k �l��de ge�irdi�ini fakat 1 g�n kullanmasam,kokunun devam etti�ini s�yledim.bu ilac� �m�r boyu kullan�p kullanamayaca��m� sordum.doktor hi�bir ilac� �m�r boyu kullanman�n do�ru olmayaca��n� s�yledi.
koknun midemde kalan yemak art�klar�ndan m� yoksa bakteriden mi kaynakland���n� sordum.doktor o bakterinin (h.pylori)toplumumuzun �o�unda oldu�unu s�yledi.bakteriyi tamamen yok etmek ve kesin ��z�m i�in antibiyotik tedavisi neden �nermedi�ini sordum.doktor antibiyotik tedavisi uygulad�k diyelim,sorununa ge�ici ��z�m olur,bu bakteriyi yok etsek bile k�sa bi s�re sonra tekrar ortaya ��kar dedi.ama istersem yine de nidazol yazim dedi.onu da kulland���m� sorunuma ge�ici ��z�m oldu�unu s�yledi. kulland���m ila�tan bir kutu daha yazd�,bir de de�i�ik bir ila� yazd�.mide kapak����n� k�s�yormu�, mideden koku gelmesini engelliyormu�.bir de gaviscon �i�neme tableti verdi.zor durumlarda 1 tane kullanmam� s�yledi.ve haftaya tekrar bakal�m dedi ila�lar�n etkisini. peki ben �uan ne mi yap�yorum.hiii� bi�e yapm�yorum.hi� bir ilac� kullanmad�m.b�kt�m ��nk� art�k, hakikaten BIKTIM .MUC�ZE bekliyorum..belki g�n�n birinde bir mucize olur da kurtulurum.(kurtuluruz)..... |
|
![]() |
|
compor
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Subat-2013 tarihinde 10:58 |
|
mide kapak����n� k�san ila� hangisiymi�?
|
|
![]() |
|
cuma
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Subat-2013 tarihinde 09:37 |
|
'Metpomid'ilac�n ismi.ben hen�z kullanmad�m.faydas�n� bilemicem.kullanan olursa yazs�n l�tfen..
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 388 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Subat-2013 tarihinde 06:24 |
|
D�n hastaneye zor yeti�tim... Neyse i�ne mi�ne iyi oldum �ok ��k�r, doktora birde refl�den bahsettim pek alakadar olamad� ama bu metpamid adl� ilac� verdi bulant� i�in dedi. Bug�n olmad� bir kullanay�m. Bu arada bu mide kapak����nda gev�eme/aral�k/a��kl�k varsa nas�l bir yol izlenmeli. Ameliyat� oluyor mu bunun?
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Subat-2013 tarihinde 13:24 |
refl� ameliyat�yla o kapak���� d�zeltiyolar ama hi�bir devlet hastanesi hastal��� ileri boyutta olmayan bir refl� hastas�n� ameliyat etmeye kolayca yana�maz anca �zele ameliyat olursun �zelde yap�lan ameliyat�n da �ok pahal� oldu�unu biliyorum |
|
![]() |
|
xdemirleydi
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 29-Temmuz-2013 Konum: Eskisehir Durum: Çevrimdışı Puan: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Temmuz-2013 tarihinde 18:42 |
|
|
![]() |
|
Josephine
�ye
Kayıt Tarihi: 30-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 72 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Temmuz-2013 tarihinde 00:53 |
|
Nidazol ne kadar s�re veya ka� kutu kullanilmali hocam ? kalici midir etkisi?
|
|
![]() |
|
gececek
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Haziran-2016 tarihinde 17:46 |
|
arkadaslar merhaba dis taslari konusunu acmistim 4-5 gun once dis taslarini bugun temizlettim 1 sene gecti ustunde dis taslari olustugu icin
ve dis doktorum dis etlerimin kotu gozuktugunu soyledi ilac verdi niadozol 500 mg burdaki arkadasin aynisi yani bunu kullan dedi ben ilk sprey gibi bisey sandim hapmis oysaki :) bundan alcam bakalim nolcak agiz kokusunda.. |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
Sayfa <12 |
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |