Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

A��z�n Kapal� Olma Durumu

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ormes Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: A��z�n Kapal� Olma Durumu
    Gönderildi: 10-Nisan-2013 tarihinde 04:25
Merhabalar tam gaz ara�t�rmalara devam ediyoruz, benim sorum a��z 5-6 dakika gibi bir zamanda kapal� kal�nca kokunun artmas� dildeki pas�n belirginle�mesi bir�eye i�aret olabilirmi ? forumdan bir arkada� anaerob bakteri �reyebilir demi�ti bu ne anlama gelmekte ? te�ekk�r ederim
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Nisan-2013 tarihinde 13:39
burnumuzdan yeteri kdr hava gelmiyo olabilir ve bu da dilin �zellikle arka k�sm�nda oksijensiz ortam� seven anaerob(oksijensiz solunum yapan)bakterilerin artmas�n� sa�layarak kokuya ndn olabilir diye d���n�yorum
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Nisan-2013 tarihinde 05:18
Evet bunu bende farkettim. Misal uzun s�reli konu�tu�umda koku azal�yor ama bir yar�m saat bir saat kapal� kals�n off nas�l berbat bir hal al�yor:)Evet bu a��z floras�nda anaerob bakterilerin varl���n� g�sterir. Ama bu bakteriler herkeste olabilirmi� zaten Murat Hocam�z demi�ti ve tamamen de yok edilemezler. Yani d�z mant�k anaerobik bakteriler koku yap�yorsa �ld�relim gitsin:) diyemiyoruz.
Başa Dön
ormes Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ormes Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Nisan-2013 tarihinde 04:38
a�z�m kapal� olunca dil k�k�nde tabaka olu�maya ba�l�yor kokuyu o yap�yor dilimi f�r�alad���mda koku kayboluyor tekrar yine ayn�, en az�ndan azaltman�n yolunu bilsek
Başa Dön
cihat1762 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı cihat1762 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Ekim-2016 tarihinde 17:15
ben uzun zamandir bu problemi yasiyorum. bug�n dis�iye gittim saha �nce dahiliye ve kbb ye gitmistim. ikiside b�y�k ihtimal senin sorunun agiz i�i kaynakli dediler. dis�ide r�ntgen �ektim ve 4 tane ufak ��r�k oldugunu �grendim biri baya ilerlemisti. ilerlemisti dedigim kanala vurmasina az kalmisti. dolgu yapilacak dedi. simdi benim sorum su dolgu yaptiktan sonra koku kesin olarak ge�ermi? vede agiz i�i kaynakli kokular burundan gelirmi?
Başa Dön
denizedogru Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı denizedogru Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Ekim-2016 tarihinde 14:17
Arkadaslar o kadar gereksiz seye para veriyoruz. Pharmol zn gargara alin agiz ici kaynakli ise gecirir, gecmezse de zarari olmaz. Gargara kullanmak bizim icin gerekli diye dusunuyorum.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.