![]() |
A��z�n Kapal� Olma Durumu |
Yanıtla
|
| Yazar | |
ormes
�ye
Kayıt Tarihi: 27-Ocak-2013 Konum: �stanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 93 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: A��z�n Kapal� Olma DurumuGönderildi: 10-Nisan-2013 tarihinde 04:25 |
|
Merhabalar tam gaz ara�t�rmalara devam ediyoruz, benim sorum a��z 5-6 dakika gibi bir zamanda kapal� kal�nca kokunun artmas� dildeki pas�n belirginle�mesi bir�eye i�aret olabilirmi ? forumdan bir arkada� anaerob bakteri �reyebilir demi�ti bu ne anlama gelmekte ? te�ekk�r ederim
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Nisan-2013 tarihinde 13:39 |
|
burnumuzdan yeteri kdr hava gelmiyo olabilir ve bu da dilin �zellikle arka k�sm�nda oksijensiz ortam� seven anaerob(oksijensiz solunum yapan)bakterilerin artmas�n� sa�layarak kokuya ndn olabilir diye d���n�yorum
|
|
![]() |
|
sifa
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Nisan-2013 tarihinde 05:18 |
|
Evet bunu bende farkettim. Misal uzun s�reli konu�tu�umda koku azal�yor ama bir yar�m saat bir saat kapal� kals�n off nas�l berbat bir hal al�yor:)Evet bu a��z floras�nda anaerob bakterilerin varl���n� g�sterir. Ama bu bakteriler herkeste olabilirmi� zaten Murat Hocam�z demi�ti ve tamamen de yok edilemezler. Yani d�z mant�k anaerobik bakteriler koku yap�yorsa �ld�relim gitsin:) diyemiyoruz.
|
|
![]() |
|
ormes
�ye
Kayıt Tarihi: 27-Ocak-2013 Konum: �stanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 93 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Nisan-2013 tarihinde 04:38 |
|
a�z�m kapal� olunca dil k�k�nde tabaka olu�maya ba�l�yor kokuyu o yap�yor dilimi f�r�alad���mda koku kayboluyor tekrar yine ayn�, en az�ndan azaltman�n yolunu bilsek
|
|
![]() |
|
cihat1762
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Ekim-2016 tarihinde 17:15 |
|
ben uzun zamandir bu problemi yasiyorum. bug�n dis�iye gittim saha �nce dahiliye ve kbb ye gitmistim. ikiside b�y�k ihtimal senin sorunun agiz i�i kaynakli dediler. dis�ide r�ntgen �ektim ve 4 tane ufak ��r�k oldugunu �grendim biri baya ilerlemisti. ilerlemisti dedigim kanala vurmasina az kalmisti. dolgu yapilacak dedi. simdi benim sorum su dolgu yaptiktan sonra koku kesin olarak ge�ermi? vede agiz i�i kaynakli kokular burundan gelirmi?
|
|
![]() |
|
denizedogru
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Ekim-2016 tarihinde 14:17 |
|
Arkadaslar o kadar gereksiz seye para veriyoruz. Pharmol zn gargara alin agiz ici kaynakli ise gecirir, gecmezse de zarari olmaz. Gargara kullanmak bizim icin gerekli diye dusunuyorum.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |