Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Pharmol ZN+CHX Birlikte Kullanimi Hakkinda

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı jazeera Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Pharmol ZN+CHX Birlikte Kullanimi Hakkinda
    Gönderildi: 09-Ekim-2013 tarihinde 21:40
Murat hocam;

Belirttiginiz kaynaklardan Pharmol ZN siparisi verirken ayni firmanin Pharmol CHX isimli �r�n�n� de aldim. Simdi bu iki �r�n� kombine kullanmayi d�s�n�yorum fakat Pharmol CHX'in �zerinde 7 g�nden fazla kullanilmaz yaziyor.

Ben Pharmol ZN'yi sabah aksam dislerimi fir�aladiktan sonra kullaniyorum Pharmol CHX'i de bu sekilde mi kullanmaliyim? Sabah aksam kullanirsam 7x2=14 doz yapar toplamda. Ya da g�nde bir kere toplamda 7 kez mi kullanicam?

Pharmol CHX'in sise ebatlari b�y�k oldugu ve �zerinde 7 g�nden fazla kullanilmazdan baska hi�bir kullanim bilgisi olmadigi i�in soruyorum.
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Ekim-2013 tarihinde 12:04
CHX i�inde antiseptik bulunur. Uzun kullanilirsa diger b�t�n antiseptik gargaralarin yaptigini yapar. Bu sebeple 7 g�n siniri var.

Disinizi, dilinizi fir�alayin, sonra chx, sonra PharmolZn seklinde siralanabilir.
-M
Başa Dön
ornitop Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ornitop Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Ekim-2013 tarihinde 17:07
Hocam burun damlasiyla ilgili gelisme var mi?
Başa Dön
jazeera Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı jazeera Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Ekim-2013 tarihinde 01:10
Peki sabah aksam mi, yoksa 7 g�n boyunca g�nde 1 kez mi kullanmamiz gerekir chx i ?
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Ekim-2013 tarihinde 07:16
İlk gönderen: jazeera jazeera yazdı:

Peki sabah aksam mi, yoksa 7 g�n boyunca g�nde 1 kez mi kullanmamiz gerekir chx i ?

PharmolzN ne zaman isterseniz tekrarlanabilen ve arzu edilirse �m�r boyu devam ettirilebilecek bir �r�nd�r. Dis macunu gibi du�s�nebiliriz. Dis macununu i�in saat ve s�re sinirlamasi yoktur. PharmolZn de b�yle bir �r�nd�r.

Chx g�nde 2 defa, en �ok 1 hafta kullanilip terk edilir.

Format sablon uygulamak yerine, koku sikayetinizin baskin oldugu saatleri tercih edin.
---------------

Burun damlasina gelince...
Helba ila� genel m�d�r� ile yazismalarimiz devam ediyor. �ok sert ve �reticiyi bogan kanunlarimiz karsisinda hakli olarak �ekinik davraniyor. �retmeyi red ederse ona g�cenmeyecegim.
-M

Başa Dön
polat Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı polat Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Ekim-2013 tarihinde 15:40
Bende sekiz yildir dil pasi sorunu var ve bi �m�r bunla yasamayi �grenecegiz sanirim. Bademcik ceplerinde de 5 g�nde bir k���k k���k bademcik taslari olusuyor ve ben her olustugu zaman yemek �ubugunun ucuyla oynatip arkasiyla aliyorum magmalar k���c�k olmasina ragmen parmak arasinda ezince olduk�a k�t� kokuyorlar. Ayrica bende helikobakter pilori ve sabahlari geniz akintisi oluyor dil pasinin nedeni olarak bu ikisinin birlesiminden kaynaklandigini d�s�n�yorum ��nk� tek tek herbirini tedaviye kalkistigimizda ��z�m alamiyoruz.Ge�en sene deviasyon ve konka ameliyati oldum ama koku malesef hi� eksilmedi.Bademcik taslarini �ikardigim zaman kokuda azalma oluyor bende.Ayrica 2-3 g�nde bir dil pasini yatmadan dil �ekecegiyle temizliyorum. Ge�enlerde agiz kokusunun g�n� birlik 'kesin' ��z�m�n� buldum arkadaslar. Simdi yatmadan disimi fir�aladiktan dis ipi kullandiktan sonra dil pasini dil �ekecegiyle ya da tatli kasigiyla arkadan �ne temizliyorum(dili fir�alamayin arkadan �ne temizleyin).Bu islemden 15 dakka sonra yataga girmeden hemen �nce(bu arada dil dinleniyor ve bi bardak su i�erseniz daha iyi olur) eczaneden aldigim KLORHEX gargarayla 1 dakka boyunca agizda �zellikle dilin arka kisminda bekletip gargara yapip t�k�r�yoruz.Ertesi g�n boyunca hi�bir sekilde agiz kokusu olusmadi bende ve hi� sakiz �igneme ihtiyaci dahi hissetmedim.Bu y�ntemi 5 g�nd�r uyguluyorum ve bu s�re i�inde hi� koku almadim.�nceden ge�ici ��z�m olarak nidazol veya flagl tablet(ikisi ayni etken maddeye sahip bilmeyenler i�in) kullaniyordum ama artik bu sekilde ge�ici g�n�birlik ��z�me ulastim. Klorhex gargara bitince hocamizin �nerdigi PHARMOL ZN veya oderol gargarayi alip kullanmayi d�s�n�yorum. B�ylelikle ge�ici g�n�birlik ��z�m de olsa agiz kokusundan kurtulmus bi sekilde bi g�n bile ge�irmek karsindaki kisiyle rahat konusabilmek herseye deger :)
Başa Dön
dinleyici Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı dinleyici Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Nisan-2016 tarihinde 17:22
Pharmol Znye bug�n dikkatli baktim.I�inde mavi mavi iplik gibi k���k par�aciklar g�rd�m.Acaba bunlar nedir?Pharmol Zn bozulur mu?
Başa Dön
ilhamikotan Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ilhamikotan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Nisan-2016 tarihinde 20:34
Merhaba
Pharmol zn i�erisindeki gliserin ve �inko sarmasindan dolayi dogal bir tepkimedir .kullaniminda herhangi bir sorun olusturmaz sadece g�r�nt� bozuklugu meydaba geliyor.
Pharmol zn i�erisinde alkol ve koruyucu olmadigi i�in bu tepkime olabilmekte.
Ge�mis olsun
Selam sevgi ve saygilarimla
Ilhami KOTAN
Başa Dön
Arayan Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Arayan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Nisan-2016 tarihinde 03:37
Selamun aleykum bu pharmol zn ile chx arasinda fark varmi ?Varsa nedir ?Bu chx ne ise yarar?
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Nisan-2016 tarihinde 08:18
Pharmolzn �inkolu alkols�z agiz kokusu gargarasidir
http://www.pharmolzn.com

CHX kelimesi antiseptik olan klorheksidin maddesinin kisaltmasidir
-M
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.