Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

�zguven 0 koku %100 iyilesme%0

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı silici Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: �zguven 0 koku %100 iyilesme%0
    Gönderildi: 23-Haziran-2015 tarihinde 14:28
Bu siteyi yeni buldum ve hemen uye olup soru sormak istedim bende agiz kokusunu 12 -13 yasindan 18 yasima kadar �ekiyorum ve suanda kokunun en agir ve hissedilir oldugu yasim yani 300 ila 400 m uzakdan duyulabilir ve lagim mi desem ayran i�ince �zellikle �l�. Balik mi desem yoksa hi� koklamadiginiz ni koku mu desem rezalet bisey suan oru�luyum bide iki kat hissediyorum ve flagly almayi d�s�n�yorum burda herkezin isine yaramis re�etesiz alabilir miyim bilende yorum atarsa sevinirim okulda yeni bitti hastaneye de gidemiyorum ailem umursamiyo bile bise olmaz diyip ge�iyo ise gitmiyorum bile utancimdan babam da deli oldu gitmiyom diye anlamiyolar beni hayat iskence gibi ben soruya gelim artik kokunun sebebini bulamiyorum bogazimda s�rekli bir akinti var ve yutkunurken bazen lesbir koku hissediyorum bide nefesimi disarda tutmaya �alisiyorum uzun sure tutunca eve gelince her normal nefeste burnuma lagim dan beter bi koku geliyo dis�ide gittim tertemiz agzin var dedi dilimde tabaka �ok az yok gibi t�k�r�g�mde kokuyor igren� bi sekilde ne yapmaliyim acil yazarsaniz sevinirim hergun giricem bkliyorum yanitlarinizi allah herkezi nu dertten kurtarsin
Başa Dön
gepupagep Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı gepupagep Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Haziran-2015 tarihinde 20:32
�ncelikle neyden sikayet�i oldugunu belirlemelisin mide kaynakli olabilir bademcik tasindan olabilir geniz akintisindan olabilir ve daha bir�ok sebepten kaynaklanabilir. Ben de bu sorunu 6 senedir �ekiyorum internetten arastiyorum ama tek bildigim bitkileri ya da doktor tavsiyesi olmayan ila�lari kullanarak kalici bir ��z�m elde edilemedigi. Tabiki de arastirip tavsiyeleri deneyebilirsin ama buralara bagli kalip �okta medet umma. Neyin buna sebep oldugunu bulmaya �alisirken �ogumuz ilk once dis doktoru-kbb-dahiliye b�l�mlerine gidiyoruz sen de �yle yapmalisin ��nk� sebepler en �ok bu b�l�mlerin kapsadigi hastaliklardan �ikiyor. Bunun yaninda bol bol su i� kesinlikle t�k�r�g�n� tazeler. Kesinlikle su i�meyi birakma. Agiz bakimini da aksatma �nceden ben zaten iki t�rl� de kokuyor fir�alasam ka� yazar kafasindaydim o yuzden aksattigim oluyodu ama �yle degil artik bunun farkindayim. Ayrica dis ipi kullanmayida ihmal etmiyorum inan biraz daha farkedicektir eger kullanmiyorsan. Dilimi de fircaliyorum. En azindan agzimi biraz rahatlatiyor. Bundan sonrasi da sana kalmis care sende aslinda i�ine kapanma,utanma doktora git sikintiyi bul. Zaten sorun bulunduktan sonra tedavisi de olur Allahin izniyle.
Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Haziran-2015 tarihinde 20:43
Mrb
Flgy bir antibiyotiktir alirsin almassin buna ben karar veremem.Ama onun aynisi olan nidazolu kullandigimda benim koku 0 di.
Bu arada dis doktoruna gittigini soyluyorsun.Madem 300 metreden kokun algilaniyor,kokuyu dis doktorun almadimi?
Yoksa aldi da dislerin temiz mi dedi?
Sifalar diliyorum.
Başa Dön
silici Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı silici Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Haziran-2015 tarihinde 20:32
Mahoni dis doktoruna gittigimde nefesimi tutma y�ntemlerim var onu kullanarak uzun bir sure gizleebiliorum vede bazen koku cok bazende az oluyo yemeklere gore degisio sanirim miyde bagirsak agirlikli cunku agzimda bise yok sade t�k�r�k kokuyor kokuyu midemden geldini hisseder gibiyim bide bogazimdan assagi akinti gibi bise var yutkununca gitmiyo yapismis sanki nizadol ve flagly 2sinide alip denicem gecicide olsa kurtulim artik bu durumdan bide flagly recetesiz aliniyormu zorluk cikarirmi cevaplariniz icin minnetarim allaha emanet
Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Temmuz-2015 tarihinde 14:43
Hangisiniistersen recetesiz alabilirsin sorun yok.
Bende de yutkunurken sanki kucuk bir kitle var,yapismis gitmiyor gibi. Bu arada adi gecen ila�lari aldiktan sonra gelismeleri yaz buraya.
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Temmuz-2015 tarihinde 20:54
Silici, agiz kokun olabilir ama biraz abartiyorsun. Daha �nce forumda yazildi, hi�bir koku 300-400 metre gitmez. Sokaktaki kanalizasyonlarin, ��p kutularinin kokusu bile 15-20 metreden sonra duyulmuyor. Nefesimi tutma y�ntemi demissin, dalgi�lar dahi 3-4 dakika nefes tutuyor daha fazla dayanamiyor. Bence sen bu kokuyu kafanda kuruyorsun veya yasin geregi �ok abartiyorsun. Kendini durduk yere bu kadar sikintiya sokma.

Başa Dön
silici Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı silici Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Temmuz-2015 tarihinde 20:30
Asdf evet basta abarttigim dogru ama en az 5 6 metreden duyuluyo eminim artik bide nefesimi tutuyorum derken hic nefes almiyorum demek istemedim en aza indirerek kisik moda aliyorum diyelim :) mahoni ilaclari alir almaz gelismeleri yazarim cevaplariniz icin tesekk�r ler allaha tez zaman da hepimize sifa versin
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.