![]() |
Test |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Aleho
�ye
Kayıt Tarihi: 24-Kasim-2014 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 98 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: TestGönderildi: 24-Haziran-2015 tarihinde 23:55 |
|
Murat hocam bu konuda sizinde yardiminizi almak isterim
Bu testi agiz Kokusu olan herkezin yapmasini istiyorum birde agzi kokmayan kisi yapsa iyi olurdu �ok basit bi test �ncelikle az bi su kaynatin daha sonrada o sudan metal kasikla suyu alip ucundan biraz i�in daha sonrada kasigi koklayin Ben bunu denedigimde �ok degisik bir koku oluyo acaba her agiz Kokusu olanda aynimi ve saglikli insanlardada aynimi merak ediyorum Murat hocam size sorum bu test bazilarinda pozitif bazilarinda negatif �ikarsa hangi verilere ulasabiliriz t�k�r�k bezi kaynakli felanmi ben bisey yesem mesela kokusu agzimda kaliyor sonrada daha k�t� bi koku oluyo dis macunu bile degisik koku yapiyor birazda kendi kokusunu birakiyor i�indeki degisik bir maddenin kokusu kaliyo agzimda k�t� kokuyo |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |