Agiz Kokusu Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

burun eti ve kilo iliskisi

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni Üye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı blanche Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: burun eti ve kilo iliskisi
    Gönderildi: 01-Temmuz-2015 tarihinde 18:31
Murat hocam;burun etlerinin kilo ile azda olsa baglantisi olabilir mi?yani kilolu insanlarin burun etleri daha buyuk olur ve dolayisiyla burun tikanikliklarida zayif insanlara gore daha fazladir diyebilirmiyiz?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Yönetici
Yönetici

Durum: Çevrimiçi
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 01-Temmuz-2015 tarihinde 21:25
Bildigim kadari ile böyle bir iliski yoktur.
Başa Dön
Aleho Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aleho Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 02-Temmuz-2015 tarihinde 02:03
Blanche kardesim ben 54 kiloyum burnum çok tikali ve sürekli akar yemeklerde felan valla doktorun bitanesi6 bagirsak Florasi diyo yani bbagisiklik sistemi zayiflamasi buda kronik sinüzit faranjit tarzi hastalik lara Yol açiyomus vitamin eksikligi beslenme bozuklugu vs
Başa Dön
blanche Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı blanche Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 02-Temmuz-2015 tarihinde 07:34
Cevabiniz icin cok tesekkurler.kendimden yola cikarak sormustum aslinda.son bi kac yilda baya kilo aldim ve geniz akintim dahada yogunlasti.alakasi olabilirmi acaba diye dusundum.demekki baska biseyle alakali.
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 20-Temmuz-2015 tarihinde 00:34
Burun etinin buludugun ortam ile alakasi çoktor.Nemli olsun yada vb.

Genellikle deviasyon olanlarin burun eti oluyor.Geniz akintin varsa sinüztinde vardir.sinüzit kaynakli burun eti olusmustur oradan geniz akintisida yapiyordur.

Sinüs rinse ile yika burunlarini burun eti küçülüyor sinüzitte akut oluyor ve düzenli yaptimi azaliyor
Başa Dön
blanche Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı blanche Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 20-Temmuz-2015 tarihinde 21:05
Benim geniz akintisi alerji kaynakli sanirsam.renksiz seffaf ve yapiskan bir akinti.deviasyon ameliyatindan sonra burun etlerim geri buyudu.buda alerjiyle alakali diye dusunuyorum.
Başa Dön
julien Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı julien Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 17-Aralik-2015 tarihinde 10:52
ark.lar daha önce orta kulak iltihabina bagli koku yasadigimi belirtip iyilestim demistim iltihap geçince ama malesef koku geri döndü.

bende bademcik tasi da var ve ameliyat olacagim ancak geniz eti'nin de bu tip sorunlara yol açtigini duydum. özellikle orta kulak iltihabiyla baglantiliymis geniz etinin büyümesi. daha önce aldiran, kurtulan var mi?
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.