![]() |
fark ettiniz mi ? |
Yanıtla
|
| Yazar | |
rifki
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 07-Mayis-2013 Konum: Eskisehir Durum: Çevrimdışı Puan: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: fark ettiniz mi ?Gönderildi: 21-Temmuz-2015 tarihinde 17:56 |
|
merhabalar. forum �yeleri bilirler , hastaligi yenenlerin bir�ogu foruma birdaha girmiyor ve biz de durumundan haberdar olamiyoruz. diyecegim o ki ; foruma �ye olupta uzun zamandir girmeyenleri ya da kurtuldugundan emin oldugunuz biri/ birileri var mi ?
|
|
![]() |
|
blanche
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 24-Haziran-2015 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Temmuz-2015 tarihinde 20:36 |
|
doksaniki:)
|
|
![]() |
|
rifki
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 07-Mayis-2013 Konum: Eskisehir Durum: Çevrimdışı Puan: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Temmuz-2015 tarihinde 18:39 |
|
evet onu ben de fark ettim. hatta simdi sizin s�ylemeniz �zerine eski yazismalarimda kendisini g�rd�m. burun kaynakli sikinti yasadigindan bahsetmis. kurtulmustur umarim. kendisine tekrar yazdim son durumunu paylasir misin diye ama sanirim g�rmedi. keske kurtulanlar bir geri d�n�s yapsa ne kadar g�zel olur.
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Temmuz-2015 tarihinde 08:34 |
|
Her t�rl� seyi deneyip onlarca doktora gidip bir s�r� test yaptiran ama sonunda psikolojik oldugu ortaya �ikan iki �� arkadas vardi.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Temmuz-2015 tarihinde 15:01 |
Biraz �nce iyilesen ve iyilestiginden tatmin olan birisine b�yle bir forumdan bahsettim, buradaki insanlarin iyilesen birilerinin agzindan bir seyler duymak istediklerini anlattim. Forumun adresini versem �ye olup bize yasadiklarinizi isim vermeden anlatir misiniz dedim. Forumu biliyorum dedi. Aman aman istemem, siz anlatin benim yerime dedi. Daima ayni sey oluyor. Bireyler, mazisindeki karanlik oldugunu d�s�nd�g� noktaya d�s�nsel olarak bile geri d�nmek istemiyor. Gasp magdurunun ifade vermek istemeyisi, iflas, kaza, yaralanma veya benzeri felaketlerin hatirlanmak istemeyisi gibi. -M |
|
![]() |
|
blanche
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 24-Haziran-2015 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Agustos-2015 tarihinde 00:59 |
|
ormes kullanici isimli arkadasta iyilesti diye tahmin ediyorum.sorununun burun kaynakli oldugunu dusunuyodu.insallah iyilesmistir.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |