Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Bilinen bir rahatsizligin tedavisi olmayabilir mi

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı maslak Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Bilinen bir rahatsizligin tedavisi olmayabilir mi
    Gönderildi: 20-Agustos-2015 tarihinde 11:43
Hocam mesela ben rahatsizligimi biliyorum bunun tedavi olmama sansi var mi yani tedavisi olmayan hastalik var mi
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Agustos-2015 tarihinde 14:15
Biliyorsunuz bazilari kesin mutlak ve bir daha tekrarlamayacak sekilde tedavi olurken baska bazi hastaliklar tedavi olmayabilir.

Veya kismen tedavi olur rahatlama olur ama tamamen ge�meyebilir. Bazi hastaliklar ise tedavi olur ve sonra tekrarlar. Bazi hastaliklar ise tedavi olur ama hasta buna inanmaz. Bazi hastaliklarda ise hasta tedavi olmak istemedigi i�in tedavi basarisiz olur. Vesaire
-M
Başa Dön
maslak Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı maslak Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Agustos-2015 tarihinde 17:28
İlk gönderen: aydinmur aydinmur yazdı:

Biliyorsunuz bazilari kesin mutlak ve bir daha tekrarlamayacak sekilde tedavi olurken baska bazi hastaliklar tedavi olmayabilir.

Veya kismen tedavi olur rahatlama olur ama tamamen ge�meyebilir. Bazi hastaliklar ise tedavi olur ve sonra tekrarlar. Bazi hastaliklar ise tedavi olur ama hasta buna inanmaz. Bazi hastaliklarda ise hasta tedavi olmak istemedigi i�in tedavi basarisiz olur. Vesaire
-M

Hocam bogaz b�lgesindeki hastaliklarin tedavisi var mi ya da hangi hastaliklarin tedavisi yok?
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Agustos-2015 tarihinde 18:11
bilmiyorum
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Agustos-2015 tarihinde 18:58
peki murat bey benim ger�ekten cok merak ettigim bir sey var bizim �lkemizde durum bu biz saglik sisteminden bile dislanmis durumdayiz amma yurt disinda bu konu ile ilgili durum ger�ekte nedir yani farkli marka dis macunu ve spreyler disinda yani bildigimiz bir ila� g�nde iki kere falan kullanilan yoksa orada da bu kadar �abaya ragmen sonu� aynimi bir s�r� test ve �inkolu dis macunu c�nk� seker tansiyon gibi rahatsizliklarinda k�kten bir tedavisi yok fakat kontrol altina alinabiliyor ve insanlar bununla d�zenli kullanimla yasiyor ben g�nde bes kez disimi fircaliyorum ama tek sefer unutsam yada isin yogunlugundan kacirsam sonuc ayni bence bize uzun s�reli sonuclar verecek �r�nler gerek peki burada yok fakat diger yerlerde de durum aynimi yani orada bunun bi re�etesi varmi   
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Agustos-2015 tarihinde 22:16
Soru net degil.
Bizim �lkemizde agiz kokusu hastaligina kalici bir ��z�m bulunamiyor. Baska �lkelerde kontrol altina alinabiliyor mu? diye sordugunuzu d�s�n�yorum. Sunlari d�s�n�yorum:

D�nyanin diger �lkelerinde durum bizden farkli degil. Medikal tedavi yetersiz olunca sarlatanlar, sahtekarlar, simsar ve �f�r�k��ler boslugu dolduruyor. Topluca hepsine birden halitomafya deniyor. Nane, g�m�s, alkali, karbonat kandida, probiyotik, antibiyotik, bademcik ameliyati, H. pylori gastriti, greyfurt tohumu ve maydonoz u�usuyor ortalikta. Onlarda g�rmedim ama bizde Kur'an ayeti veren bile var. Bu ayeti bilmem ka� defa okursan iyi gelecek diyor. Incil'den Tevrat'tan ayet yollayani g�rmedim. Bilmem ne tasini kolye yaparsan agiz kokusu ge�er diyeni g�rd�m.

Bizdeki ila� kodeksi kisitli agiz kokusu i�in bir d�zine civarinda �r�n var eczanelerimizde. Yurt disinda skala biraz daha genis. �ok sayida �r�n var. Hepsinin i�eriklerini tek tek inceledim. �ogunda alkol var. Veya CHX var. Yani oradaki �r�nler de problemli.

Yurt disindaki hekimlere bakiyorum. Emin olun �ogu t�ccar zihniyetindeler. Paradan baska bir sey d�s�nm�yorlar. Paraci dedigimiz bizim doktorlarimiz onlarin yaninda hint fakiri gibikalir. Yurt disindaki doktorlarin pek azi parayi birinci sirada tutmuyor. Onlar zaten hasta muayene etmiyorlar.

Oradaki hastalar okuyorlar, bilgi sahibi oluyorlar, palavraya kulak asmiyorlar, nerdeyse benim bildiklerimi biliyorlar. Yurt disindaki hastalar sorulari isabetli soruyor, ne s�ylersem s�yleyeyim bildigini okumaya devam etmiyorlar, muhatabini dinliyor, degerlendiriyor, uyguluyor, kendini d�zeltiyor, yani ilgili bilgili tipler. Sizler gibi.

Orada �niversitedeki �gretim �yesine ticaret yapmak zerbest birakilmis. Agizkokusu �r�n� yapip bizzat satiyor. Pazarlik ediyor. nefes testi sirketi kurmus bir �gretim �yesi profes�r bana ters geliyor ama yurt disinda var!

Bir �r�n gelistiren doktor bunu halk ile paylasabiliyor. Ben 2 seneden beri burun damlami �rettirecek firma bulamiyorum. Saglik bakanliggimiza servet �demek gerekiyor ve 3-5 sene beklemek gerekiyor. Benim klinigimde dis fir�asi satmam bile yasak, maliyeye bildirip yazar kasa satin alip fis kesmem lazim 2 liralik dis fir�asi i�in. Ama IsraiL'den bir dis hekimi kendi �r�n�n� video ile kendi web sitesinde dogrudan halka satiyor.

Iste yurt disinda durum b�yle. Sordunuz bildigim kadariyla anlattim.

-M

Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Agustos-2015 tarihinde 06:30
Anladim hocam yani eger bu durumun kokten bi tedavisi yok ise sonucta bunu duzenli kullanimla kontrol altina alabilien buyuk ilac firmalarinin urettigi bir dahiliye doktorun recetesine yazacagi al bunu kullan bu pastil bu sprey gibi ilac formun bi urun yok yani benim dusuncem forumdaki arkadaslarinda yazdiklarina bakinca dis macunu yaninda farkli turde urunler mesala disarida gecirilen tum bir gun icinde kullanilabilecek pastil turu bisey yada uzun sureli sreyler mesala tabiyki birde uygun fiyat gecen gun forumda bir arkadasin tavsiye ettigi oxyfresh urunlerine baktim dis macunu 45 tl di galiba yada minik srey 18 tl elbetteki bizde boyle urunler uretilmezken en azindan bunlar desteklenmeli ama biraz pahali geldi bana fakat sunuda belirtmek isterim durum boyleyken bizler icin pharmol z gibi urunu hic bir karsilik beklemeden kazandirdiginiz icin tesekkurler benim ilk kullandigim ve benim icin en azindan umut olan bi urundur ben bu urunu bizdeki bazi marketlerde ve internet sitelerin de satilan kucuk seyahat ve parfum siselernin icinde arka cebimde cantamda tasiyorum yararinida goruyorum hocam
Başa Dön
evian Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Agustos-2015 tarihinde 16:58
Yurt disini hep abartili goruyor bizim insanimiz nedense?yurtdisinda yillardir tedavi olmaya calisiyorum hersey cok pahali ve ise yaramaz urunlerin yuzde 99 u maskeleme vari urunler kisaca nane yagi vb urunlerin onunla bununla karisimi! Murat beyinde dedigi gibi buralarda hersey comersiyalize taze nefes urunlerin� yillik cirolari milyar � yakin doktorlar fazla enterese defil sujeye yonelik klise ezber doktorculugu fakultede kitabi ezberlemis sinavi gecmis neren agriyo duran al sunu ic bir hafya gecerci yani konsultasyon ucretleri doktora gore degisiyor internette falan oyle yaglandira ballandira anlattilmarina bakmayin paris american hastanesine bile gittim sen psikologa git koku yok dedi burnuma damlatmak icin bir yagverdi bayil parayi eve don
Başa Dön
ncort Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ncort Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Agustos-2015 tarihinde 21:54
Hangi ulke evian?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Agustos-2015 tarihinde 14:52
Fransa
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Agustos-2015 tarihinde 20:57
Birsey diycem komik gelebilir ama kotu kokular beende burun agrisi kafa agrisi yapiyor
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Agustos-2015 tarihinde 08:06
İlk gönderen: evian evian yazdı:

Birsey diycem komik gelebilir ama kotu kokular beende burun agrisi kafa agrisi yapiyor

Dogru olabilir. Sik duyuyorum buna benzer sikayetleri. Baska da var
-M
Başa Dön
Aleho Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Aleho Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Agustos-2015 tarihinde 11:04
Evian ayni durum bendede var k�t� koku basimi agritiyor
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Agustos-2015 tarihinde 20:03
Yarin pariste special orl bolumu olan bir hastaneye gidiyorum
Başa Dön
ncort Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ncort Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Agustos-2015 tarihinde 12:04
Benim basim agrimiyor ama ayaga kalkinca gozum karariyor.
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Agustos-2015 tarihinde 12:44
Bas agrisinin sebeplerinden biri bu olabilir o zaman. Benimde basim agriyor �ogu zaman ve halsizlik hissediyorum. Belki hormonal bir problem de olabilir.
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Agustos-2015 tarihinde 19:00
ben forumda zeolit ile ilgili bazi seyler okudum sanirim vucuda zarari yok detox amaclida kullaniliyormus mesala kullandigimiz �inkolu dis macunumuzu bu �r�n�n toz hali ile karistirarak kullanirsak kokuyu engelemekte ve s�resini uzatmakta faydasi olurmu tabiyki hangi hali bizim kullanimimiza uygun internet �zerinden bulabilirmyz bilmiyorum fikri ve bilgisi olan arkadaslar
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Agustos-2015 tarihinde 07:19
Zeolit ile ilgili bir yaziyi "bunlari biliyor muydunuz" basligi altina ilave ettim. B�ylece gelecekte �ye olan arkadaslarimiz tekrar sormaya gerek duymayabilirler diye.
-M
Başa Dön
bir hayalim var Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bir hayalim var Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Eyl�l-2015 tarihinde 14:21
Sanirim bas agrisi, y�ksek ates, s�rekli halsizlik, bas d�nmesi vb. durumlar daha �ok burun ve bademciklerle ilgili olabilecek sorunlar.�
Kendi adima s�ylemem gerekirse; bas agrisi ve y�ksek atesin burun ve bademciklerden kaynaklandigini d�s�n�yorum.hatta eminim de.ki doktor da bendeki bu sorunlarin ana nedeninin bunlar oldugunu s�ylemisti. Eski halimi ve suanki halimi kiyasladigimda bunu daha bnet g�rebiliyorum da...

�areSiZseniz ! �are SiZsiniz !!
Başa Dön
Betull Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Betull Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Eyl�l-2015 tarihinde 23:50
Bende yorgunluk yapiyor o mu yapiyor bilmiyorum ama bas agrisi yorgunluk halsizlik yaparmis arastirdigim kadariyla
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Eyl�l-2015 tarihinde 21:25
Forumda mikrobiyolojiye giden ve test yaptiran arkdslar var mi fikir ve sonuclar nelerdir yani meraktan bi ara onada gitmek istiyorum
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.