Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

akciger i�in doktora giden?

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı firindamakarna Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: akciger i�in doktora giden?
    Gönderildi: 17-Eyl�l-2015 tarihinde 15:51
arkadaslar akciger i�in doktora giden ve sonu� alan tanidiklariniz veya eski �yeler var mi? Sanki tek �arem orasi kaldi gibi geliyor benim ki agiz kokusu degil nefes kokusu
Başa Dön
evian Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Eyl�l-2015 tarihinde 05:44
Gittim ben defalarca camerali taramada yaptilar ordanda sonuc cikmadi
Başa Dön
latte Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı latte Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Eyl�l-2015 tarihinde 01:21
yaniliyor da olabilirim kesin konusmak istemem ama koku akciger kaynakliysa agiz kokusundan daha b�y�k bi problemle karsi karsiyayiz demektir bence. yani agiz kokusundan baska daha belirgin belirtiler verir akciger hastaliklari. bende bi�ok kez g�g�s hastaliklari b�l�m�ne gittim ama hi�bisey �ikmadi,daha �nce de yazdim babam 5-6 yildir KOAH hastasi s�rekli balgam �ikarir agzi nefesi zerre kokmaz. sen yine git baktir ama bisey �ikmayacagina neredeyse eminim:))
Başa Dön
ismimnefarkeder Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Kasim-2015 tarihinde 16:55
Hocam size ve herkese bir sorum var.Akciger hastaliklari ve agiz kokusu arasinda dogrudan bir iliski var midir?ben de bronsit varmis ve doktorun dedigine g�re astim baslangici da...TESEKK�RLER
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.