![]() |
Baskasinin kokusu |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Dertbuyuk
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Baskasinin kokusuGönderildi: 26-Eyl�l-2015 tarihinde 23:39 |
|
Merhaba. Oncelikle herkesin bayramini kutluyorum hayirli bayramlar :) hocam benim size bir sorum olacakti. Arkadasimn agiz kokusuyla benim diskim ayni kokuyor ben burdan benim agiz kokumuna akadasiminkiyle ayni oldugu sonucuna varabililr miyim? Ve hocam ben kendi kokumu alamamiyorsam o bilesendeki hicbir kokuyu alamam o zaman arkadasiminkini nasil aliyorum? Celisen sorularim var kusura bakmayin
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Eyl�l-2015 tarihinde 09:04 |
|
Her birey hep kokladigi gaza sagirdir.
Yani �rnegin butandiol �reten birey disardan butandiol verilirse duymaz. H2S �reten birey disardan H2S verilirse duymaz. Siz kendi agiz kokunuzu duymuyorsaniz sizin agiz kokunuzu olusturan gazlar kombinasyonuna sagir davraniyorsunuz demektir. Bu �ok normaldir. Arkadasinizin agiz kokusunu duyuyorsaniz demekki onun agiz kokusunu olusturan gazlar sizinkinden farkliymis diyebiliriz. A ve B ve C gaz karisimina sagirlasan bireye disaran A veya B veya C gazi koklatilirsa hi� birini duymaz. Bireyin D gazina olan hassasiyeti bu sagirlasmadan bagimsiz kalir. Ayni �zellik kulakta da vardir. Sabit frekansta bir ses ortamda var iken bir s�re sonra o sesi duymaz oluruz. --- Diger sorunuz: 2 koku birbirine benziyorsa kokulari olusturan gaz karisimlari da birbirine benzer. -M |
|
![]() |
|
Dertbuyuk
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Eyl�l-2015 tarihinde 10:26 |
|
Cok tesekkurler hocam :) Allah razi olsun
|
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 422 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Ekim-2015 tarihinde 20:07 |
|
Mukemmel bir aciklama!
Murat Hocam tesekkur ederim bu kisacik detaylari aciklama tarziniza bayiliyorum! Tebrikler |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Ekim-2015 tarihinde 20:35 |
|
estagfurlah
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |