![]() |
kalitsallik |
Yanıtla
|
| Yazar | |
pharmacy
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 19-Nisan-2013 Konum: Konya Durum: Çevrimdışı Puan: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: kalitsallikGönderildi: 02-Nisan-2014 tarihinde 18:38 |
|
hocam bug�n belki de �nemli olabilecegini d�s�nd�g�m birsey �grendim size danismak istedim.hocam ben eczacilik okuyorum bug�nk� derste seker hastalarinin nefesi aseton gibi kokar deyince hoca baya ilgimi �ekti.bende agiz kokusu var,babamda ve kardesimdede agiz kokusu var..ama babamin diger kardeslerinde(2 erkek 2 bayan)agiz kokusu yok yani kalitsallik burda biraz aklimi karistiriyordu ��nk� tamam bana babamdan ge�ti diye d�s�n�rsek babama nerden geliyor ve onun kardeslerinde yok koku !!..dedem(babamin babasi)ben k���k yaslardeyken vefat etti ve seker hastaligi vardi o nedenle agiz kokusu problemi olup olmadigini bilmiyorum ama b�y�k ihtimal vardi ki babama da dedemden ge�mis olmali..yani belki �nemsiz bir detay olabilir ama bunun bir �nemi olabilir mi acaba ??
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Nisan-2014 tarihinde 21:11 |
|
Agiz kokusu kalitsal degildir.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |