Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

kalitsallik

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı pharmacy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: kalitsallik
    Gönderildi: 02-Nisan-2014 tarihinde 18:38
hocam bug�n belki de �nemli olabilecegini d�s�nd�g�m birsey �grendim size danismak istedim.hocam ben eczacilik okuyorum bug�nk� derste seker hastalarinin nefesi aseton gibi kokar deyince hoca baya ilgimi �ekti.bende agiz kokusu var,babamda ve kardesimdede agiz kokusu var..ama babamin diger kardeslerinde(2 erkek 2 bayan)agiz kokusu yok yani kalitsallik burda biraz aklimi karistiriyordu ��nk� tamam bana babamdan ge�ti diye d�s�n�rsek babama nerden geliyor ve onun kardeslerinde yok koku !!..dedem(babamin babasi)ben k���k yaslardeyken vefat etti ve seker hastaligi vardi o nedenle agiz kokusu problemi olup olmadigini bilmiyorum ama b�y�k ihtimal vardi ki babama da dedemden ge�mis olmali..yani belki �nemsiz bir detay olabilir ama bunun bir �nemi olabilir mi acaba ??
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Nisan-2014 tarihinde 21:11
Agiz kokusu kalitsal degildir.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.