![]() |
Dis k�pr�s� - Agiz Kokusu |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Gemi
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 29-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 35 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Dis k�pr�s� - Agiz KokusuGönderildi: 29-Haziran-2014 tarihinde 01:08 |
|
Merhaba
24 yasindayim. Nefesimde bir koku yok, ama t�k�r�g�m kokuyor. Hem de hasta bir insan gibi. Kendimi hastalikli biri gibi hissediyorum. Bildigim kadari ile midemde veya baska bir i� organimda bir hastalik yok. KBBye agiz kokusu i�in muayene oldum, agiz kokusuna sebep olacak bir seye rastlanmadi. Dis konusunda �ok sanssizim. Agzimda iki tane k�pr� var. T�k�r�g�m �nceden de kokardi ama simdiki gibi siddetli degildi. K�pr�ler yapildiktan sonra artti gibi geliyor. K�pr�lerden biri 4 yil �nce yapilmisti, dis eti baski yapan bir k�pr�ym�s. Degistirilirse ve dis etlerine baski yapmayan bir k�pr� yapilirsa kokunun kalmayacagini s�ylemisti dis doktorum. Onu yenilettim. Diger tarafa bir tane daha k�pr� yapildi. Agiz kokum (t�k�r�k kokusu) devam ediyor, hatta daha da artti gibi hissediyorum. cunku eskiden agzimla daha �ok oynardim ama kendi kendimden tiksinmezdim. Simdi �alisirken elim yanlislikla dudaklarima degsin elime hemen k�t� bir koku siniyor. Dis doktorum bana superfloss dis ipini �nerdi. K�pr�lerin altini �ok zor temizliyorum, ve disetlerim �ok kaniyor. Kokunun sebebini bu k�pr�lerin disetlerine yaptigi baskiya bagliyorum. Ama k�pr�ler yeni yapildi, ve dis hekimim de koku problemim oldugu zaten biliyordu! Yani suan tekrar odasina gidip bunlari s�ylemek �ok sa�ma geliyor ama ger�ek yani. Murat hocam g�r�sleriniz benim i�in �ok �nemli. L�tfen bana yardimci olun. |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Haziran-2014 tarihinde 06:50 |
|
Evet. Dogru.
Tip 1 agiz kokusunun en sik rastlanan sebebi (varsa) k�pr� g�vdeleridir. http://www.agizkokusu.net/ K�pr� �ikarilir g�vde alti kesilir. Yeniden yapistirilir. Eger bu islem sirasinda k�pr� kirilirsa yenisi yapilir. Burada resmi var: http://agizkokusu.org/agiz-kokusunda-ilk-ne-yapilir.html -M |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |