![]() |
1yildir agiz kokusu |
Yanıtla
|
| Yazar | |
denizadatan
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 18-Temmuz-2014 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: 1yildir agiz kokusuGönderildi: 18-Temmuz-2014 tarihinde 14:53 |
|
iyi g�nler.
ge�en seneden beri agiz kokusuyla uyaniyorum. agiz bakimima �nem verdigim halde agiz kokusu oluyor mutlaka disimi fir�alarim dilimi fir�alarim fakat yinede sabah igren� bir koku ve agzimda garip bir tatla uyaniyorum.Mide kaynakli olabilir dediler gittim birsey yok. KBB'a gittim refl� baslangici dedi ila� verdi �� ay kullandim yine ge�medi. Acaba neden olabilir ? �ok sikildim artik bu kokudan sosyal hayatimda �zg�venim kalmadi bunun y�z�nden. |
|
![]() |
|
Fresh
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Temmuz-2014 tarihinde 21:50 |
|
yatmadan dislerimi ve dilimi fir�alamama ragmen, bende her sabah agizimda igren� bir tat ile uyaniyorum saki dislerimi 1 haftadir fir�alamamisim gibi bir tat... askeri vazifemi yaptigim zamanlarda 1 here agizimda o tat olmadan uyanmistim, �ok ferahti sanki dislerimi yeni fir�alamis gibiydim, fakat buna neden olan sey o g�n yatmadan �nceki yeme i�me d�zenim mi yoksa ortamin havdar olmasi ve ya nemli olmasimi anlayamadim, bir dahada �yle bir durum yasamadim...
|
|
![]() |
|
afaff
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Temmuz-2014 tarihinde 16:00 |
|
benim de sabahlari �ok yogun oluyordu birka� g�nd�r gece yatmadan yogurt yiyorum sabahlari olusan koku baya azaldi
|
|
![]() |
|
anamuur
�ye
Kayıt Tarihi: 22-Kasim-2013 Konum: Mersin Durum: Çevrimdışı Puan: 53 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Temmuz-2014 tarihinde 21:02 |
|
afaff dun gece bende yogurt yiyip uyudum sabah kalktigimda cok kotu kokan tukurugumde koku cok azdi tabi sonra geri geldide demekki mide kaynakli bizimki
|
|
![]() |
|
latte
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Temmuz-2014 tarihinde 04:32 |
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |