Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

1yildir agiz kokusu

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı denizadatan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: 1yildir agiz kokusu
    Gönderildi: 18-Temmuz-2014 tarihinde 14:53
iyi g�nler.
ge�en seneden beri agiz kokusuyla uyaniyorum. agiz bakimima �nem verdigim halde agiz kokusu oluyor mutlaka disimi fir�alarim dilimi fir�alarim fakat yinede sabah igren� bir koku ve agzimda garip bir tatla uyaniyorum.Mide kaynakli olabilir dediler gittim birsey yok. KBB'a gittim refl� baslangici dedi ila� verdi �� ay kullandim yine ge�medi. Acaba neden olabilir ? �ok sikildim artik bu kokudan sosyal hayatimda �zg�venim kalmadi bunun y�z�nden.
Başa Dön
Fresh Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Fresh Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Temmuz-2014 tarihinde 21:50
yatmadan dislerimi ve dilimi fir�alamama ragmen, bende her sabah agizimda igren� bir tat ile uyaniyorum saki dislerimi 1 haftadir fir�alamamisim gibi bir tat... askeri vazifemi yaptigim zamanlarda 1 here agizimda o tat olmadan uyanmistim, �ok ferahti sanki dislerimi yeni fir�alamis gibiydim, fakat buna neden olan sey o g�n yatmadan �nceki yeme i�me d�zenim mi yoksa ortamin havdar olmasi ve ya nemli olmasimi anlayamadim, bir dahada �yle bir durum yasamadim...

Başa Dön
afaff Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı afaff Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Temmuz-2014 tarihinde 16:00
benim de sabahlari �ok yogun oluyordu birka� g�nd�r gece yatmadan yogurt yiyorum sabahlari olusan koku baya azaldi
Başa Dön
anamuur Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı anamuur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Temmuz-2014 tarihinde 21:02
afaff dun gece bende yogurt yiyip uyudum sabah kalktigimda cok kotu kokan tukurugumde koku cok azdi tabi sonra geri geldide demekki mide kaynakli bizimki
Başa Dön
latte Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı latte Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Temmuz-2014 tarihinde 04:32
bende gece yatmadan burada okudugum nefes teknigini uyguluyorum, ger�ekten de sabah olusan koku da azalma var
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.