![]() |
biktim artik |
Yanıtla
|
| Yazar | ||
uzgun
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: biktim artikGönderildi: 21-Temmuz-2014 tarihinde 18:56 |
|
|
selam oncelikle arkadaslar dusunuyorum bu ne kokudur yav agiz kokusu desen agiz kokusu her kesde var bi sakizla giden bir sey bu bela nedir tam bile bilmiyoruz
|
||
![]() |
||
msms
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Temmuz-2014 tarihinde 20:05 |
|
|
Listerine gece yatarken uyguladigimda bende 24 saat boyunca bilegi yalayarak kokladigimda duydugum kokuyu yok ediyor. Denediniz mi?
|
||
![]() |
||
Fresh
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Temmuz-2014 tarihinde 00:24 |
|
alkols�z olanimi hangisi acaba o gargaranin en az 10 �esidi var... |
||
![]() |
||
msms
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Temmuz-2014 tarihinde 19:42 |
|
Ben 2 �esidini kullaniyorum. Biri mor digeri koyu yesil . 2 si de alkoll�. G�nde 1 kez yetiyor. |
||
![]() |
||
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Temmuz-2014 tarihinde 23:47 |
|
|
Alkols�z olan Listerine'nin �st�nde zero yazar. Su resimdeki gibi:
http://www.farmasanal.com/listerine-zero-alkolsuz-gargara-500-ml_2216.html?gclid=CIiexpq03L8CFennwgodZb4A6w |
||
![]() |
||
msms
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Temmuz-2014 tarihinde 07:03 |
|
|
Alkoll� olan isimi g�r�nce digerini denemedim.
Benim a�iklayamadigim burada agiz kokusunun varligi ya da yoklugu kriteri bilek yalama testi midir? |
||
![]() |
||
karamsar
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Temmuz-2014 tarihinde 00:20 |
|
|
arkadaslar bende artik yeter dedim yani denemedigim sey kalmadi yazdiklarinizi hep okudum ne yaptiysam ge�medi nefes tekniginden tuzlu suya ��rek otu yagina kadar denedim gargaralar deseniz alkoll� �ogu ve durumu dahada k�t�lestiriyo sadece, bende 5 yildir var bu sorun kemik egriligi var eskiden ne geniz akintisi bilirdim ne bisey 5 yildir �ektigimi bi siz anlarsiniz burun kokusuda arada oluyo ama tuzlu su burundaki sorunu ��z�yoda dildeki pasa ��z�m yok hep fir�alamak lazim.
|
||
![]() |
||
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |