![]() |
Fir�alayinca kaybolan koku |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Pelin
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Fir�alayinca kaybolan kokuGönderildi: 29-Agustos-2014 tarihinde 18:57 |
|
Ben formdaki arkadaslara ve hocama bisey sormak istiyorum ben dislerim fircaladiktan sonra yaklasik 1_2 saat koku gelmiyor sonra tekrar koku olusuyor acaba burdan yola cikarak sorunumun ne kaynakli oldugunu bulabilirmiyim
|
|
![]() |
|
bir hayalim var
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Eyl�l-2014 tarihinde 12:43 |
|
sorunun kaynagi hakkinda kimse birsey diyemez.
bu soruna bir�ok neden sebep olabiliyor. belki dis eti veya dis tasindandir belki sin�s,geniz akintisi,burun,bogaz kaynaklidir yada mide bagirsak gibi i� organlardan kaynaklidir veya hormon bozuklugu mineral vitamin eksikliginden kaynaklidir kesin birsey s�ylemek yanlis, daha dogrusu bunun sebebini hi�birimiz bilmiyoruz.. dis hekimine gidip varsa dis taslari bunlari temizlemekle baslayabilirsin. |
|
|
�areSiZseniz ! �are SiZsiniz !!
|
|
![]() |
|
Pelin
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Eyl�l-2014 tarihinde 21:19 |
|
Agiz problemlerinin disindaki sebeplerden kaynaklanan sorunlarda dis fircalansa bile koku gecmiyor die okumustum bir yazida buna istinaden aceba benimki de mi agiz ici kaynakli die dusunmustum
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |