![]() |
Kudret Nar� ve Elma Sirkesi |
Yanıtla
|
| Yazar | |
bir hayalim var
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Kudret Nar� ve Elma SirkesiGönderildi: 21-Eyl�l-2014 tarihinde 20:22 |
|
Arkadaslar Allah askina bunlari nasil kullaniyorsunuz? �zel bir y�nteminiz var mi?
ben bir t�rl� kullanamadim da. merak ettim bu tad ve kokuya ragmen nasil t�ketiyorsunuz? tad�lacak ve yenilecek gibi degiller yemin ediyom. bir y�ntem s�yleyin l�tfen. yoksa daha kullanmadan ��pe gidip israf olacak. (kudret nari zeytin yagli , elma sirkesi de dogal ve katkisizdir) |
|
|
�areSiZseniz ! �are SiZsiniz !!
|
|
![]() |
|
afaff
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Eyl�l-2014 tarihinde 01:05 |
|
zeytinyagli kudret narini aldiktan sonra biliyo musun bilmiyorum ama �nce karistiracaksin o zmn baya k���k par�alara d�n�s�yo ��nk�
kullanimina gelince a�ik�asi ben �ignemeden yutuyorum �ignemek ger�ekten y�rek ister ��nk� :) eger bika� kere kullanmayi basarirsan alisirsin merk etme sirkeyi de 1 yemek kasigi elma sirkesini 1 bardak suya karistirip i�ebilirsin kudret narini anlarim da sirkeden neden tiksindin anlamadim sonu�ta �z�m sirkesi gibi agir bir tadi ve kokusu yok hatta gzl bile sayilir |
|
![]() |
|
bir hayalim var
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Eyl�l-2014 tarihinde 16:41 |
|
bilmiyorum, bende her ikisi de ayni etkiyi yapiyor.
zaten bunlari kullanmiyorum artik. daha dogrusu hi� kullanmadim. afaff, ne zamandan beri kudret nari kullaniyorsun? simdiye kadar faydasini g�rd�n m�? hani ciddi manada faydasi dokunduysa, tekrar kullanmayi denerim. nyapalim, katlanacaz artik. |
|
|
|
|
![]() |
|
afaff
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Eyl�l-2014 tarihinde 19:50 |
|
simdi bendeki koku yemeklerden sonra artis g�sterdigi i�in ilk kullandigimda yemeklerden sonra kullaniyordum ve hi� faydasini g�rmedim tam birakmak �zereydim ki bir de yemeklerden �nce kullanayim dedim(yani olmasi gerektigi gibi) 1-2 g�n bisey olmadi daha sonraki 4-5 g�n ise hem agzimdan hem de burnumdan gelen koku gitti ama daha sonra hersey gibi onun da yavas yavas etkisi azaldi ama kudret narinin bana s�yle bir faydasi oldu ila�larin ge�iremedigi midemdeki agriyi o ge�irdi ve baya uzun s�re kullandim sonra bi s�re biraktim agri n�ksedince tekrar kullanmak zorunda kaldim ve su an halen sadece sabahlari olmak �zere 1 �ay kasigi kdr kullaniyorum ne kdr kullandigimi bilmiyorum ama 250 gr lik kavanozlardan 6-7 tane bitirmisimdir simdiye kadar
bir de not olarak sunu s�yleyebilirim su anda kudret narinin midemdeki agri hari� kokuya bir etkisi oldugunu d�s�nm�yorum ama iste forumdan nicki �l�mc�ld� galiba kudret nariyla bu kokudan kurtuldugunu s�ledi ama daha sonra bir d�n�s yapmadigi i�in akibeti ne bilemiyoruz kurtuldu ki geri d�nmedi olarak d�s�nebiliriz |
|
![]() |
|
effect
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 02-Eyl�l-2012 Konum: Denizli Durum: Çevrimdışı Puan: 299 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Eyl�l-2014 tarihinde 19:59 |
|
kudret nari mide sorunlari dakikasinda kesiyor.
balla karistirip da yiyebilirsin ayrica.. ben 1 yemek kasigi yutuyordum ama �ok eziyet ger�ekten. ama �ok sifa veriyor. elma sirkesini suya karistirmayin diyor dikkat edin. ben 2 yemek kasigi zeytin yagi ve 3-4 yemek kasigi sirkeyi karistirip i�iyorum sabah aksam. (a� karnina) ayrica aksamlari a� karnina sarmisaklari yutabilecegim b�y�kl�kteufak ufak kesip su ile yutuyorum. Bunlarin aguz kokusunu ge�irmeyecegini biliyorum ��nk� burnumdaki sorun anatomik gibi geliyor bana. ama yine de kullaniyorum. |
|
![]() |
|
bir hayalim var
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Eyl�l-2014 tarihinde 01:03 |
|
arkadaslar ayr�ntili anlattigniz i�in ve bana g�� verdiginz i�in
tesekk�r ediyorum �ncelikle.. bug�n zoraki de olsa kudret narini kullandim, ins bana da faydasi dokunur effect, masallh sen kendini asm�ssn ya, helal olsun vala:) umarim dedigin gibi faydas�n� g�r�r�m |
|
|
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |