![]() |
Bogaz k�lt�r� nedir ? |
Yanıtla
|
| Yazar | |
chocalate
�ye
Kayıt Tarihi: 27-Eyl�l-2014 Konum: Balikesir Durum: Çevrimdışı Puan: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Bogaz k�lt�r� nedir ?Gönderildi: 01-Ekim-2014 tarihinde 13:33 |
|
merhaba arkadaslar.ben agiz ve nefes kokusu(burnumdan k�t� koku geldigini d�s�n�yorum.)sikayetilye kbb dokturna gittim ve benden bogaz k�lt�r� istedi.Sizce nefes kokusu(burundan gelen) bogaz k�lt�r�yle anlasilabilir mi ? veya agiz kokusu ? bunlari murat hocam ve siz cevaplarsa sevinirim arkadaslar.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Ekim-2014 tarihinde 19:50 |
|
bogazdaki bakterilerin tespit edilmesi (k�lt�r�n�n yapilmasi) agiz kokusunun sebebi hakkinda fikir verici degildir.
Her bakteri her hangi bir zamanda agiz kokusu yapabilir. Her bakteri her hangi bir zamanda agiz kokusu yapmaktan vaz ge�ebilir. Bu pencereden bakinca bakteri k�lt�r� teshiste faydali olmayabilir. -M |
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 422 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Ekim-2014 tarihinde 21:15 |
|
Murat hoca hakli gorunuyor.
Cunku KBB dr u benden de bogaz kulturu istedi ve sonuc temiz cikti. Oysa bendeki koku duruyor.Yani burnumu sirkeli,karbonatli suyla temizledikten sonra kokuda azalma oldu yaklasik 6 aydan beri. Ama kesinlikle Nidazolu kullandigimdaki sifir koku kadar elbette degil.Bu bilgiyi yaziim dedim.Belki yarari olur. |
|
![]() |
|
chocalate
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Ekim-2014 tarihinde 21:30 |
|
Peki hocam benim burnumdan k�t� koku geliyor.bunun anlasilmasi i�in hangi testler yapilmalidir ? Birde burundan gelen koku agizdan gelen kokuya g�re daha kolay tedavi edilebilir mi?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Ekim-2014 tarihinde 10:03 |
|
Bunu anlamak �ok basittir.
Agiza sokar �l�ersin, sonra buruna sokar �l�ersin. Iki sayiyi yan yana koyar hangisi b�y�k diye bakarsiniz. Burada dogru soru "nasil ayirt edilecegi" degildir, "sinirin ne oldugu"dur. Hangi sinirdan sonrasini hastalik kabul edecegiz, hangi sinirdan �ncesini normal kabul edecegiz? Iste dogru soru budur, d�g�m noktasi buradadir. -M |
|
![]() |
|
chocalate
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Ekim-2014 tarihinde 16:57 |
|
Anladim hocam.sonu�lari alinca buraya yazarim tartisiriz gine iyi g�nler.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |