Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

14'l� yaslarda baslayanlar

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı rambir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: 14'l� yaslarda baslayanlar
    Gönderildi: 21-Kasim-2014 tarihinde 21:37
Arkadaslar s�yle bi arastirma yapalim bu illeti 14'l� yaslarda yani ergenlik d�neminde baslayanlar ne kadar %'delik dilime vursak bide bu yaslarda baslayip 20'lik dislerini �ektiren varmi acaba varsa sonu� nedir?
insallah c�mleten kurtuluruz
Başa Dön
trouble Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı trouble Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Kasim-2014 tarihinde 23:21
Ayni sekilde benimde tam 13-14 yaslarimda koku bir anda ortaya �ikti iyi hatirliyorum orta okul 7 . siniftaydim suan universite 3. sinifim hala devam ediyor.
Bazi tecr�belerimi ve yasadigim sikintilari paylasayim onlarda benzermi diye karsilastirin.

1-Dis ve dil iyi fir�aladigim zaman 6-7 saat kokuda buyuk olcude azalma oluyor baya azaliyor

2-Nefes alip verirken burundan koku kotu gelmiyor bulundugum ortamda kotu koku olusmuyor koku sadece yakin mesafeden konusdugum kisiye gidiyor.

3-Burun deliklerimden biri s�rekli tikali oluyor sag acik ise sol kapali sol acik ise sag delik kapali oluyor.Dustan sonra iki delikde ayni anda yarim saat felan aciliyor.

4-Dustan sonra kokuda azalma oluyor.Yarim saat gibi bir sure suruyor bu azalma

5-Antibiyotik kullaniminda koku sifir vb diger seyler ortak hepimizde olan seyler yukarda yazdiklarim forumda pek goremedigim sorunlar ve belirtiler ha bu arada 20 sik dislerimi �ektirmedim ��nki hi� bir sorun yasamadim ne bir agri be bir apse.
Başa Dön
tarafliobjektif Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı tarafliobjektif Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Kasim-2014 tarihinde 12:25
Merhaba arkadaslar, �ncelikle hepinize/hepimize ge�mis olsun. Bu forumu bir s�redir takip ediyorum. Uzun zamandir da bir mesaj yazip sorunumun nedeni konusunda yardiminizi talep etmeyi d�s�n�yordum. Bu basligi a�maniz iyi olmus rambir, tesekk�r ederim. Ben de bu sorunumu 15-16 yaslarinda fark edenlerdenim. Su an 18 yasindayim, yani yaklasik 4 senedir bu sorunla karsi karsiyayim. Sizlerin �abalari ve arastirmalari yaninda benim ''m�cadele veriyorum, savasiyorum'' demem dogru olmaz diye d�s�nd�g�m i�in yalnizca ''karsi karsiya'' oldugumu s�yleyebildim. Sizlerden bu baslik altinda bilgilerinizi ve tahminlerinizi benimle paylasmanizi rica ediyorum. Basliga d�necek olursak, dedigim gibi ben de bahsedilen zamanlarda bu sorunu fark ettim. Yakin bir zamanda dis muayenesi yaptirip 20'lik dislerimin durumunu g�rd�m. Dis doktorum alinmasi gerektigini s�ylese de ortodontistim -yaklasik 6 sene ortodontik tedavi g�rd�m- buna m�saade etmedi, gerek olmadigini s�yledi. Bu sorunu fark ettigimde tel takiyordum ve dislerim �ok fazla ��r�yordu. Agiz kokusunun sebebi olarak bunu g�r�yordum fakat tedavim biteli 10 ay oldu ve kokuda hi�bir degisiklik olmadi. Eger ilgilenen olursa koku hakkinda fark ettigim her seyi paylasmak ve ger�ekten sizlerin ve hocamizin bilgilerinden faydalanmak istiyorum, simdiden tesekk�r ederim ve hepinize/hepimize Allah'tan sifa diliyorum, sabriniz eksilmesin.
Başa Dön
rambir Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı rambir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Aralik-2014 tarihinde 13:12
ben tesekk�r ederim bu illetten kurtulmak i�in iyi arastirma ve analizler yapmak gerekir bende bundan a�tim bu basligi ama g�r�yorumki sadece 2 kisi cevap yazmis demekki herkes halinden memnun yada arastirmak bilgi almak paylasmak istemiyorlar yazik...
insallah c�mleten kurtuluruz
Başa Dön
chocalate Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı chocalate Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Aralik-2014 tarihinde 19:13
Benimde 13 l�tfu yaslarda basladi,su anda 15 yasindayim hala devam ediyor tip 2 var bende 20 lik dislerim daha �ikmadi.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.