![]() |
K���kl�kte baslayan dil beyazligi |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Kosinus
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: K���kl�kte baslayan dil beyazligiGönderildi: 13-Aralik-2014 tarihinde 18:56 |
|
Herkese selam.
Sorunumu anlatayim. Nefesimi vermezsem kimse agzin kokuyor demiyor ama nefesimi verdigimde, yani normal bir sekilde konustugumda iste o zaman karsimdaki kisi kokuyu duyuyor. Tabi disaridan hi� kimse bana bunu demedi, annemle test ettik :) Benim kokumun nasil gittiginden bahsedersem, -kuruyemis tarzi besinler yedigimde azaliyor, belki de tamamen gidiyor. Burnumu ve agzimi tek elimde kapatarak kokladigimda sadece kuruyemis kokusu aliyorum ve agzimda sanki saglikli bir hava oluyor :) -t�m agiz gargaralari kokumu gideriyor ama sonra tekrar basliyor tabiki. -dilimin arkasindaki beyazligi fir�aladigimda da koku gidiyor. Son dedigim sey sanirim olayi �zetliyor. Sorun dilimin arkasindaki beyazlikta. O da nasil bir beyazlik anlatayim. Agzimi a�tigimda dilimini �ikarmazsam o beyazligi g�remezsiniz. Dilimi tamamen disari �ikariyorum, dilimin arkasinin orta kisimlari beyaz ama tam arkaya dogru giden, benim g�remeyecegim kisimlar dogru giden yolda beyazlik yok. Ama dilimin arka kisminin tam ortasindan baslayan, ipligi andiran ince bir beyazlik var arkalara dogru uzanan ama �ok ince. K���kken �ig hamur vs gibi seyleri severdim acaba o zamanlarda yedigim �ig hamur vs v�cudumda mantar yapmis ve bu yasima kadar v�cudumda yasayan bu mantar da dilimin arkasindaki o beyazligin sebebi olabilir mi? ��nk� 21 yasindayim ve bildim bileli agzim saglikli degilmis gibi hissediyorum. Agzimin �n taraflari saglikli, salyali ama arka tarafi kuru, sagliksiz gibi hissediyorum. Sanirim �ok k���k yaslarda da o dilimin arkasi beyazdi ama tam hatirlamiyorum tabi. Ben 6-7 yasindayken nefesimi disariya vermemeye �alisiyorum ve bundan biktim. Kendime g�venimi azaltiyor bu durum ��nk�. Bu anlattiklarimdan yola �ikarak, nasil bir yol izlemeliyim bu beyazligin kaynagini bulmak i�in? |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |