Agiz Kokusu Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

Uykusuzluk ve agiz kokusu

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni Üye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Emel Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: Uykusuzluk ve agiz kokusu
    Gönderildi: 27-Eylül-2017 tarihinde 18:24
Herkese selamlar,

Bu soruyu sormak istiyorum :
Uykusuzluk ve agiz kokusu ile her hangi bir baglanti var mi?
Çok yatmazsam sabahlari bende agiz kokusu olusuyor. Ne yesem o koku gitmiyor. Ama yeterince yatarsam o koku yemek yeyince kayboluyor.
Bu yüzden eminim ki bir baglanti vardi.

Ve bu koku neden olusuyor ?

Tesekkürler
Başa Dön
bas belasi Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bas belasi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 27-Kasim-2017 tarihinde 00:03
selam.

ayni seyi ben de gözlemledim. zaten sürekli agiz kokusu var bende; ama uykusuz kaldigimda bir noktadan sonra kendim bile hissediyorum.
Başa Dön
donniebrasco Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı donniebrasco Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 09-Nisan-2019 tarihinde 10:50
1 gün önce 5 saat uykuluydum sabah kalktugimda cok agirdi koku smdi 7 8 saatlik uykudan kalktim cok hafif bir sebebi olmali
Belki birgün
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.