Agiz Kokusu Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

Is bulma sorunu

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni Üye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı wolfscream Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: Is bulma sorunu
    Gönderildi: 28-Agustos-2018 tarihinde 19:32
Dert ortaklarim hepinize merhaba. Haliyle rahatsizligim sebebi ile her türlü insan iliskisinden kaçan biri olarak soruyorum size. Is nasil bulacagim? Ve siz ne isi ile ugrasiyorsunuz? Öneriniz nedir ? Tesekkürler.
Başa Dön
tekyasayan Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tekyasayan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 22-Kasim-2018 tarihinde 22:33
Selamun aleyküm ,tabi is konusu insani evlilik ten sonra en çok zorlayan mesele çünkü evlilik ve is disinda insanlarla mesafeyi ayarlamak zor olsa da bir sekilde mümkün.Antisosyal bir insana dönüsmek ,ruhsal ,psikolojik rahatsizliklar kaçinilmaz.B en maden ocaginda çalisiyorum .Tek basima sondaj kullaniyorum .Kendi isimin ustasiyim,insanlarla kisa ve uzaktan diyaloglar kurmaya çalisiyorum.Zamanimin yüzde 98i abartisiz konusmadan geçiyo.Derdini Allahü Teala dan baska kimse bilemez,anliyamaz!
Kimseye etmem sikayet aglarim ben halime

Titrerim mücrim gibi baktikça istikbalime
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.