Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bunlari biliyor muydunuz?
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Oruç iken agiz kokusu

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yönetici
Yönetici

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Oruç iken agiz kokusu
    Gönderildi: 18-Haziran-2015 tarihinde 18:21
Malum ramazan ayindayiz. Oruç sirasinda açliga bagli olarak meydana gelen koku Tip 4 nefes kokusu olup, her hangi bir dis müdahale ile giderilemez.

Bu anlamda asilsiz vaatler ile size sunulan ürünlere itibar etmeyiniz. Bilmemne otu, bilmemne suyu oruç kokusunu kaybeder seklinde çikan haberlere itibar etmeyiniz.

-M

Başa Dön
Arayan Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Arayan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Haziran-2015 tarihinde 13:46
Sevqili hocam bu anlattiklarinizdan yola cikarak acken benim aqiz kokum fena. Ama yine bi baskasi ac olduqu halde aqzi kokmuyor .Ama yine ben sadece dilimi iyice fircaladiqimda koku 0 bi sure sonra yine hafif hafif geliyo peki bu nefes kokusu gitmezse benimki dilimi temizlediqimde neden gidiyo acaba biraz karisik sordum kusura bakmayin
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Yönetici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Haziran-2015 tarihinde 18:03
Baska insanlar da aç oldugunda agiz kokusu ortaya çikar. Siz olmadigini zannediyor olabilirsiniz.

Dilinizi temizlediginizde agiz kokusu kayboluyorsa bu bir nefes kokusu degilmis demekki.
-M
Başa Dön
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Arayan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Haziran-2015 tarihinde 20:38
Cevabiniz icin tesekkurler hocam bununla alakali son olarak tip 4 nefes kokusu burundan da koto koku gelmesi gerekirmi.
Başa Dön
Yönetici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Haziran-2015 tarihinde 21:28
Tip 4 vakada burunda koku tespit edilmesi, hangi manevra ile ölçüm yapildiggina baglidir.

Agizdan nefes al , burundan ver derseniz burundan yapilan ölçüm koku ifade eder.

Statik burun gazlari ölçülüyor ise, bireyin burnunda hava trafigi yoksa burunda koku olmaz. (Tip 2+4 degilse)
-M
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Haziran-2015 tarihinde 02:15
Yani arkadaslar asil agiz kokumuzun üstüne birde tüp 4 agiz kokusu biniyor demek bu. Ama oran su sekilde %10-15 oruç kokusu, geri kalan normal agiz kokusu.
Başa Dön
Yönetici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Haziran-2015 tarihinde 10:42
Bu dogru. Mevcudun üzerine Tip 4(nefes) kokusu da ilave olur. Fakat sayisal ifade vermek dogru olmaz. her saat degisir. Hatta her 2 dakikada agiz kokusunun hem yapisi hem siddeti degisir.
-M

Başa Dön
evian Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Haziran-2015 tarihinde 14:29
Ben kendi kokumu hep aliyyorum orucken daha siddetli denedigim seyler gittigim doktorlar ameliyatlar falan sifird degisikllik hayirlisi
Başa Dön
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Arayan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Haziran-2015 tarihinde 17:13
Hocam kusura bakmayin lutfen acken olan koku tok olunca kaybolmasi gerekmezmi?
Başa Dön
Yönetici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Haziran-2015 tarihinde 20:12
evet. Açlik kokusu yemekten sonra kaybolur. Oruç kokusu iftara kadar devam eder.
-M
Başa Dön
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Haziran-2015 tarihinde 23:53
Bide ben sekerlis eyler yiyip icince daha acayip oluyor sanki
Başa Dön
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Temmuz-2015 tarihinde 19:03
Evian seker ve karbonhidrat diyeti yapmaya basla istersen. Bir kaç kisi yapiyoruz forumda.
Başa Dön
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Temmuz-2015 tarihinde 01:31
Icinde seker ve karbonditrat olmayan yiyecek varmiki
Başa Dön
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Temmuz-2015 tarihinde 11:56
Kardesim belirginlerden kaçin manasinda dedim. Mesela ekmek, beyaz pirinç, makarna, sekerli tatlilar, çay sekeri vs.
Başa Dön
mehmet27 Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mehmet27 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Temmuz-2015 tarihinde 10:48
Ben bu sikintiyi 3 aydir cekiyorum belki daha öncede vardi simdi farkediyor da olabilirim ben daha kokunun kaynagini tespit edemedim onca doktara gitmeme ragmen ama koku hic geçmiyor yemek yedigim sirada bile var koku sizce neden olabilir
Başa Dön
Yönetici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Nisan-2021 tarihinde 20:49
Oruç iken ortaya çikan agiz kokusunu biliyorduk hatirlamis olduk
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.