Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Söyleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Bogazimdan gelen yesil parça

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni Üye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Walloran11 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Bogazimdan gelen yesil parça
    Gönderildi: 21-Aralik-2015 tarihinde 01:01
Öncelikle herkeze iyi forumlar.
Arkadaslar yaklasik 2 hafta önce bogazimdan kirj fasye büyüklügünde yemyesil bir parça geldi.

Bu parçayi kokladigimda çok agir bir kokusu oldugunu fark ettim.

Saun lise 1'e gidiyorum 8.sinifin sonlarindan beri bogazda kuruma,yutkunurken bogazda parça hissetme,yemek yedikten 30-45 dk sonra agizda çok kötü bir tad olusmasi vb.Gibi sikintilar yasiyorum sirada arkadasim bana bir sey söylüyor ona bakarak rahat rahat konusamiyorum hele ögretmenler ile yakin diyaloga giremiyorum çünkü agzimda kötü bir tad ve kokunun oldugunun farkindayim arkadasim ile okul da hiç muhabbet edemiyorum ne yapmam lazim ayni sorunlarini olanlar yorum yaparsa çok sevinirim

Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Aralik-2015 tarihinde 15:39
bademcik tasin olabilir
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.