Agiz Kokusu Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Söyleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

Hastalik yapmadan koku yapan bakteriler - Etkinlik Tarihi: 25-Ocak-2016

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni Üye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı asil35 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Takvim Etkinliği: Hastalik yapmadan koku yapan bakteriler
    Gönderildi: 25-Ocak-2016 tarihinde 03:42
Murat hocam geçen bi forum'da okudugum mesaji paylasmak istiyorum. Bir hasta hepimizin yaptigi gibi dis hekimi,kbb,gastro,gögüs hastaliklari,endoskopi,kolonoskopi vs her seyi yaptirdigini, hiç bir hastaligi olmadigini ama gecmeyen bir agiz kokusunu oldugunu sadece Biteral 500 mg isimli ilaci kullandiginda kokukun 5 gün süreyle gectigini ilaçlar bitince kokunun aynen geriye geldiginiz yazmis. Doktorun cevabini aynen aktariyorum. ''Agizda bizimle birlikte hastalik yapmadan yasayan bakteriler bu kokuya neden oluyor. Bu kokudan kurtulma sansiniz yok bu size ait bir ozelik.'' Bu konuda düsüncelerinizi merak ediyorum.
yorum(suz)
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Yönetici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 25-Ocak-2016 tarihinde 22:52
ne kadar güzel sorular soruyorsunuz.
Önce fikrimi sordugunuz için tesekkür ederim

Antibiyotik kullaninca geçici olarakazalan agiz kokusuna hiç deginmeyecegim. Forumun muhtelif yerlerinde gündeme geldigi için.

Ikinci sorunuz çok önemlidir.
Önümüdeki günlerde yeni üye olan bir arkadasiniz daha bu soruyu sordugunda yerini gösterebilmek amaci ile, daha kolay bulunabilsin diye "bunlari biliyor muydunuz: Agiz kokusu hastalik midir? " basliginda yazdim.

Doktorunuz Tip 0 agiz kokusunu kast etmis olabilir.
-M

Başa Dön
Amazon Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Amazon Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 28-Ocak-2016 tarihinde 15:33
Asil35 kardesim o soruyu soran kisi benim ve o doktora katilmiyorum çünkü bu sorun bende sonradan basladi baska doktorlarada sordum onlarda o ilaçlarin geçirmesi havasiz ortamda yasayan bakterilerin oldugunu Üniversite hastanesinde agiz dan bakteri kültürü aldirmami söyledi benim agiz kokusu baslangicim ilk reflüm vardi bogazim çok tahris oldu sonra orda bakteri florasi olustu bogaz da dilin arkasinda inaniyorum o bakteri florasi yok olunca gidecek koku zaten bogazimda sürekli yapiskanlik var yediklerim yapisiyor oraya diger bi doktorda süt ürünü ve sekerli tüketme o bakterileri çogaltir dedi hatta ben önceden her sabah aç karnina soguk pastörize süt içerdim o reflünin tahris ettigini yerde bakteri florasi oldu iste ilaçlari kullaninca kesiliyor çünkü biraz baskiliyor bakterileri tam öldürmüyor oraya ilaç degil baska müdahale lazim o bakterileri ordan kaldiracak bisey cerrahi müdahale ne varsa bademciklerimide aldircam yemek borusu veya dil arkasi orda kötü bakteri florasi var benim bogazdaki yapiskanlik o bakterileri orda tutuyor Allahin izniyle kurtulcaz Insallah sabredin 1 saat sonrasina kimsenin garantisi yok Allah'tan hayirlisini dileyelim isyan etmemek lazim
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.