Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Söyleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Idrar ph

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni Üye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Funda Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Idrar ph
    Gönderildi: 06-Mart-2016 tarihinde 12:27
Arkadaslar idrar ph siniz kaç.Mesela karbonat küru yaptigimda ph 7 oldu.Ama dil aftim çok oldugu dönemde yaptirdigim dahiliye idrar sonucunda ph 5.Diyorum ki ph düsükse vücutta kokusma basliyor.Burdan edindigim tecrübelerle yaptiklarim sayesinde agiz kokum gidiyor.
1.Sabah kalkinca dis ve dil temizligi
2.Sude hanimin transformal nefesi
3.Mehmet beyin karbonat kürü Idrar
4.Vekolun sünüz rinse kiti:tuz karbonat burna çek
5.Tatli,ekmek,hazir gidalar yemiyorum kemik suyu içiyorum
Ve gerçekten fayda görüyorum.1 haftadir düzene sokmaya çalisiyorum hayatimi tamamen kurtulmak istiyorum artik
Tükenmislik
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Yönetici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Mart-2016 tarihinde 13:53
Idrarinizi alkali yaparsaniz böbrek tasi gelismeye baslar.

-M
Başa Dön
Funda Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Funda Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Mart-2016 tarihinde 15:10
Murat bey karbonat kürü yaptiktan sonra ürolojiye gittim ve doktor sol böbrekte tas düsürmüssün dedi .Karbonat kürünü 2 hafta ve günde 2 litre su içerek yaptim.1 hafta ara verip tekrar yaparim diyordum.Karbonat kürü ile nefesin daha temiz ve vücut kokusuda gitti.
   Bir yeri düzeltirken digerini mi bozuyoruz sasirdim artik
Tükenmislik
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.