Agiz Kokusu Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Söyleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

Pharmol Zn burun spreyi

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni Üye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı blanche Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: Pharmol Zn burun spreyi
    Gönderildi: 18-Ekim-2015 tarihinde 00:45
Daha once effect kardesimin actigi ayni basligi bulamadigim icin tekrar baslik actim.hatirlayacaginiz uzere effect kardesim pharmol zn yi bos bir sprey kutusuna doldurduktan sonra burun spreyi olarak kullandigini ve fayda gordugunu yazmisti.deneyip sonucunu paylasacagimi soylemistim.sonuc gercekten yuz guldurucu.dil fircalandiktan sonra hem agiz hemde burundan kullanildiginda dahada iyi bir sonuc cikiyo ortaya..uzun sureli kullanima uygunmudur bilmiyorum ama cok acil durumlarda kullanmanin mahsuru olmaz diye dusunuyorum..keske murat hocam bu formulu biraz daha gelistirip burundan kaynaklanan koku problemleri olanlar icin bir burun spreyi cikartabilse.daha dogrusu cikartilmasina vesile olabilse..ne iyi olurdu...
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 02-Ocak-2017 tarihinde 01:11
Merhaba blanche. Gerçekten de etkili oldu mu ? Ve ne kadar kullandin bunu ? Burna zarar veriyor mu ? Kokuyu ne kadar süre kesiyor ? Daha dogrusu kokuyu tamamen kesiyor mu azaltiyor mu ? Çok soru sordum :)
Başa Dön
denizedogru Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı denizedogru Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 02-Ocak-2017 tarihinde 23:26
Koku alma kaybina neden olabilecegi söylenmisti...
Başa Dön
Kelime Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 01-Agustos-2024 tarihinde 00:42
Bir ABd firmasi. Alkolsüz, çinkolu güzel bir gargaraya benziyor. Fiyati biraz yüksek, dolar üzerinden. 600 700 lira sanirim. Türkiye'de var mi bilmiyorum.

Ingilizcesi olan arkadaslar daha iyi inceleyip arastirabilir.

https://smartmouth.com/
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.