Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Söyleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Iltihap kokusu

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Üye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı 01adanali Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Iltihap kokusu
    Gönderildi: 14-Ekim-2013 tarihinde 09:44
Arkadaslar uzun süredir forumda bir seyler yazmadim sanmayin ki sizleri takip etmiyorum her gün giriyorum her zaman takip ediyorum forumu.Çok dikkat ettim genelde uzun süre konustugum zaman burnuma iltihap kokusu geliyor.Ama nedense nidazol,flagly, ve yahut üst solunum yollari için antibiyotik içtigimde de geçmiyor.Zaten sinüzitim de yok çok sükür.Mide iltihabi için Andazol,Nexium gibi ilaçlar içtim 30 gün boyunca yine koku ayni koku.Vücudumda bir yerde iltihapli bir kisim var galiba ama nerde oldugunu bilemiyorum malesef.Sizlerin görüslerinizi bekliyorum
Başa Dön
evian Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Ekim-2013 tarihinde 18:51
rinitin veya inflasmasyonun vardir belki mukosa tahrisi vardir belkide
Başa Dön
Kader Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kader Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Ekim-2013 tarihinde 19:20
benim agzimin kokusu geçti sükür ama burnumda o koku var
Başa Dön
01adanali Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı 01adanali Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Ekim-2013 tarihinde 22:32
ya rinitin var denildi ilaç kullandigimda da 1 ay boyunca yaklasik bir degisiklik olmadi bogazim sürekli kirmizi ama faranjitim yok.Özlem senin agiz kokun nasil geçti lütfen anlatirmisin olup biteni çok mutlu oldum çok sagol ümitlendirdin beni
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Ekim-2013 tarihinde 10:42
bende bazen burnumdan duyuyorum kokuyu. Bu geniz akintisi ile ilgili bir sey soracagim. Genzimde bir sey takilip kaliyor gibi ama sanki bu sadece geniz akintisi olarak degil, baska bir yapsikan madde midemden geliyormus gibi yada baska bir yerden... Ne olabilir bu
Başa Dön
suskonusma Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı suskonusma Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Ekim-2013 tarihinde 22:41
aynisi bana da oluyor @mehmet midemden mi yoksa genzimden mi kaynaklaniyor bilemiyorum ama o yapiskan yogun kivamli sey neyse ne yutkunarak ne de sivi alimiyla geçmiyor iste! agzim kuru olmasa da bogazim sürekli kuruyor ve öksürük falan yok , yutkununca islaniyor zaten.
Başa Dön
Helicobacter Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Helicobacter Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Ekim-2013 tarihinde 08:28
sanirim ortak bir sorun bulduk. burda bu konuya deginecek biri var mi acaba??
Başa Dön
rifki Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı rifki Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Ekim-2013 tarihinde 22:58
evet ayni sorun bende de var. genzimde yapiskanimsi bir sivi.resmen kitliyor genzimi.öyle ki bazen konusmami bile etkiliyor.
Başa Dön
suskonusma Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı suskonusma Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Ekim-2013 tarihinde 23:44
rifki msj yazmissin, ama mesaj kutun dolu oldugu için ben sana cevap veremiyorum. burdan yazayim,

sigara kullaniyorum evet. burnumda saga deviasyon mevcut ama israr etmeme ragmen hiçbir hekim ameliyat etmek istemedi, çünkü operasyonluk bir durum olmadigini söylediler. benim asil sorunum alerji ne yazikki. hergün tükettigim, ekmek-su kadar siradan ve zararsiz gördügüm seylere bile alerjim çikti. ve alerjiler bazen sadece geniz akintisi yapacak kadar az belirtiler veriyormus hiç haberim yoktu.
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Ekim-2013 tarihinde 16:13
Bu geniz akintisini sekerli ürünler tetikliyor sanirim. Bilmem fark ettiniz mi ama bayramda ben seker dozunu kaçirinca fark ettim bilhassa çikolata yedigimde yutkunmada zorluk yasiyorum akintim da artiyor ve seker yemegi biraz abartirsam midem agzima geliyor neredeyse.
Başa Dön
Helicobacter Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Helicobacter Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Ekim-2013 tarihinde 12:51
bu sabah yukaridaki sikayetlerle KBB doktoruna gittim. sikayetleri siraladim, gece yatarken 2-3 defa bademcik tasi geldi agzima dedim. kamerayla bogazima bakti, tükürük bezleri için USG istedi. en sonunda egitim ve arastirma hastanelerinden birinde tükürük analizi yaptirmami istedi. gittigim hastanede öyle bi test yapilamiyormus. sonuçlari alinca yazarim.
Başa Dön
gecitkale2000 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı gecitkale2000 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Mayis-2014 tarihinde 10:47
bende ayni sorun,arkadasim vitamin tavsiye etti,Vision Nutrimax,özelikle vücutta olan iltihaplari azaltir,( çin melek otu ,virginia cevizi,ayi üzümü,bir sürü B vitamini ) içeriyor,özelikle Virginia cevizi ve Ayi üzümü mikrop öldürücü ve iltihaplanmayi önleyici özelliklere sahip.B grubu vitaminleri ,demir,kalsiyum ve magnezyum mineraller saglamaktadir,Magnezyum damar genisletici islevini yaparken,kalsiyum onunla birlikte damarlarin duvarlari güçlendirir ve iltihaplanmalarini önler.Bir ay var kullaniyorum.Demek ki vücüdumda iltihap vardi ve ondan dolayi agiz kokusu vardi bende.                  
test
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Mayis-2014 tarihinde 17:29
Geçit kale2000; iltihap oldugunu düsünüyorsaniz, enfeksiyon hastaliklari uzmanina görünebilirsiniz. Vitaminle iltihap geçecegini sanmiyorum.
Başa Dön
gizemmmm Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı gizemmmm Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Mayis-2014 tarihinde 08:57
benim de burnumda iltihap kokusu var iki parmagimla burnumu tutup nefesimi cektigimde dayanilmaz bir koku var kbb ye gittim deviasyon ameliyatin iyi yapilmamis dedi fisfis ve antibiyotik yazdi 20 gun olacak koku hala duruyor ama aksam 0 aksam o kokuyu alamiyorum ama nefes verdikce insanlara hala gidiyor ama burnuma iltihap kokusu gelmiyor
Başa Dön
Josephine Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Josephine Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Mayis-2014 tarihinde 00:12
İlk gönderen: suskonusma suskonusma yazdı:

rifki msj yazmissin, ama mesaj kutun dolu oldugu için ben sana cevap veremiyorum. burdan yazayim,

sigara kullaniyorum evet. burnumda saga deviasyon mevcut ama israr etmeme ragmen hiçbir hekim ameliyat etmek istemedi, çünkü operasyonluk bir durum olmadigini söylediler. benim asil sorunum alerji ne yazikki. hergün tükettigim, ekmek-su kadar siradan ve zararsiz gördügüm seylere bile alerjim çikti. ve alerjiler bazen sadece geniz akintisi yapacak kadar az belirtiler veriyormus hiç haberim yoktu.

arkadaslar beni yanlis anlamayin ama, kusura bakmayin sigara içiyorsaniz kokum var diye buraya gelmeniz üzücü. Sigara varsa koku da olur birsürü organda, baska neden aramayin. Onu birakin.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.