Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

Agiz Kokusundan kurtuldum Allahin izniyle

Yanıtla Yanıtla Sayfa  <12
Yazar
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 07-Kasim-2016 tarihinde 14:55
İlk gönderen: muzdarip96 muzdarip96 yazdı:

Arkadaslar bende hepiniz gibi yillardir agiz kokusundan sikayetçiydim ama Allahin izniyle kurtuldum.Önce hastalik sürecini anlatayim.
Sabahlari kalktigimizda her insanin agzi kokar bu dogru ama benimkini söyle anlatayim;
Sabah kalkiyorum koku var.Kahvalti yapiyorum koku gidiyor gibi oluyor.Daha sonra dislerimi iyice firçalayip ayni zamanda dilimide firçalayip iyice temizliyordum.O anlarda ferahlik hissediyorum.Ama evden disari cikip 20 dakika sonra otobüse bindikten sonra agzimda o kokuyu tekrar hissediyordum.O an neler hissettigimi anliyorsunuzdur.
Bu arada üniversite 1. Sinif ögrencisiyim ve üniversite gibi sosyal bi ortamda bunun ne kadar zor olabilecegi malumunuzdur.Siraya oturuyorum 5 dakika sonra agzimda ve burnumda koku hissetmeye basliyorum ve daha sonra zaman geçtikte dahada siddetleniyordu koku.Inanin nefes almiyordum insanlara gitmesin diye.Insanlarla konusmaktan çekiniyordum sürekli.Allah razi olsun bu zamana kadar hiç bi arkadasim bana ' ya senin agzin les gibi kokuyor' demedi.Ama ben hissediyordum ve çok rahatsizdim. Neler hissettiginizi anliyorum o yüzden. Tabi bu süreç içinde kokunun neyden kaynaklandigini arastiriyordum. Ilk düsüncem dildi.Dilimin üstü sapsari olurdu ve kötü bi koku yayardi gerçekten.Kokuya sebep olanin dil oldugunu düsünerek dilimi karbonata varincaya kadar bir sürü seyle temizlemeyi denedim ama nafile.Sonra mideden süphelendim. Ama üstüne gidecek firsat olmadi. Yine forumlari gezerken bi arkadasin yorumunu okudum. Söyle diyordu kisaca;
"Bundan 5 yil önce KBB tedavisi oldum ve burnumdaki etin alinmasina karar verdi doktorlar. Ameliyattan sonra kurtuldum, Allah o doktorlardan razi olsun." Bende bu yorumu okudum ve KBB uzmanina danismaya karar verdim. Gitme sebebim belliydi, sag burun deligim nerdeyse tamamen kapali sol delikte biraz kapali. O yüzden rahat nefes alamiyordum.Doktor bana bi burun açici sprey bide alerji hapi verdi. Ana tani Konka hipertrofisi, ek tani allerjik rinitti. Ilk aksam spreyi siktim sonuç harikaydi. Burnum rahat bi sekilde nefes alabiliyordum ve agzimdan ve burnumdan gelen koku bi anda kayboldu. Tabi emin olmak için bi kaç gün bekledim o koku artik gelmiyor Allaha çok sükür. Yani sebebi rahat nefes alamamam ve havanin temizlenmemesiymis. Tedaviye devam edecem yine sonuçlari anlatirim size. Sormak istediginiz seyler varsa sorabilirsiniz elimden geldigince cevaplarim.
InsaAllah herkes bu sorundan kurtulur, eger kurtulmak istiyorsaniz asil sebebi bulmaya odaklanin yoksa kurtulamazsiniz. Bogazinda sorunu olan mideye yönelirse sonuç alamicaktir. Saglicakla kalin.

hocam bogazinda sorunu olan mideye yönelirse sonuç alamicaktir demissinya biraz açarmisin nedemek istedin burda

birde bendede sik balgam tükürme ihtiyaci ve burnumunn 1inde tikaniklik var mesela o tikanik yere su çektigimde imanim gevriyor diye bi laf varya halk dilinde öyle bisey bi laf ona benzer gibi ölecek gibi oluyorum sizdede oluyormuydu? gözüm kulagim sisiyodu o tikanik yere su tutup içime çekerken ? açik burunda olmuyo genizime akiyodu su dökülüyodu , birde hocam dün uyandim uykudan 3 gibi agzim açik oldugunu hissettim uyanirken bogazim kupkuruydu acaba tikanikliktanmi her gece bunumu yasiyorum sizdede varmi aileme soruyorum onlar dogal olarak uyuduklari için görmüyorlar beni bende agzim açikmi kapalimi bilmiyorum diyelimki agzim açik uyudum bunun bademcige falanda zarari olurmu dil pasi ve agizda bakterilerin artmasina ? kokuya diyelimki agzim kapali uyuyorum ama gene tikaniklik var bende halen ne yapmaliyim gerçekten bu tikaniklik balgam olayi bukadar çok agiz kokusu vesile ediyormu ? siz iyilestinizmi kökten bu ilaçlari kullaniyomusunuz hala
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 07-Kasim-2016 tarihinde 15:00
yaw aklimi karistiran birsey daha burun egriligi ve et olan baska tanidigim küçüklükten gördügüm insanlarda var onlarda koku yok herkesle çok güzel konusuyolar? :S
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 07-Kasim-2016 tarihinde 15:05
Süt yogurt tarzi seyler yedigimde dilim deki beyazlik artiyo belki besinlerin renginden dolayidir muhtemelen fakat agzima öyle kötü koku veriyorlarki afedersiniz diski gibi bu bi anlam ifade ediyormu Sayin hocam Süt yogurt peynir tarzi seylerde oluyor bu dedigim bu besinlerin kokusu diskiya dönüsüyor sanki adeta
Başa Dön
Anemon Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Anemon Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 05-Kasim-2018 tarihinde 12:11
Hangi spreyi kullandiniz acaba
Başa Dön
Notsniw Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Notsniw Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 13-Agustos-2020 tarihinde 18:38
İlk gönderen: aydinmur aydinmur yazdı:

Yemek borusunda polip pek olmaz, divertikül olur. Çok siddetli ve engellenemez, koku yapar, kesintisizdir, agrilidir.

Mide fitigi agiza dogru gaz sizmasina sebep olur fakat koku yapabilmesi için mideden yukari sizan gazin kokuyor olmasi gerekir.
-M

1) Hocam diyelim ki midedeki gaz kokulu bunu nasil tedavi edicez Tedavisi varmi
2) Bagirsaklardan mi kaynakli oluyor midedeki kokulu gaz 🤔
3 )Midedeki gaz neden kokulu olur ki
Başa Dön
Ben ❤ Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ben ❤ Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 01-Agustos-2022 tarihinde 14:28
Merhaba. Agiz kokunuz tekrar geri geldi mii acaba ?
Başa Dön
Brt16 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Brt16 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 13-Mart-2023 tarihinde 03:10
Kanka burun spreyinin ismini yazarmisin
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Yönetici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 18-Mart-2023 tarihinde 20:20
İlk gönderen: Notsniw Notsniw yazdı:

Hocam diyelim ki midedeki gaz kokulu bunu nasil tedavi edicez Tedavisi varmi
2) Bagirsaklardan mi kaynakli oluyor midedeki kokulu gaz 🤔
3 )Midedeki gaz neden kokulu olur ki

Yatalak, kanserli, ülserli, kanamali, kusmali, hastahanede yatan yatalak bir hasta degilseniz mideniz muhtemelen kokmuyordur.

Ayakta durabilen saglikli insanlarda böyle seyler görülmez. Aksi gibi internette sayisiz site, mide kokusu diye tutturmus gidiyor. sayisiz hekim bile bu hurafeye inanmis. Ayakta saglikli bireylerde Mide subklinik kokar zannediyorlar.

Siz hiç midesi tedavi edilip iyilesen agiz kokusu hastasi gördünüz mü?

Bu gezegende midesi tedavi edilip iyilesen 1 tek Allah kulu rastladiniz mi?

Yürüyebilen ayaktaki saglikli insanda tip 3 agiz kokusu bulunmaz
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 18-Mart-2023 tarihinde 21:15
[QUOTE=Notsniw] Hocam helikobacter pylori hastalarinin 3 lü antibiyotik sonrasi koku sorunlarinin temelli sekilde yok oldugunu çok yerde okudum ama ben?[QUOTE]

Mide için kullanilan natibiyotik agizdaki bakterileri öldürür. Bu sebeple agiz kokusu kesilebilir.

Insanlar midedeki hastalik iyilestigi için agiz kokusunun kesildigini zannedebilir.

Düzenleyen: aydinmur - 20-Mart-2023 tarihinde 20:54
Başa Dön
Misafr64846 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Misafr64846 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 16-Kasim-2023 tarihinde 19:42
Merhaba halen aktif misiniz sitede kokudan kurtuldunuz mu bunu görüyorsaniz lütfen yazin
Bigli almaya ihtiyacim var
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 17-Kasim-2023 tarihinde 12:08
İlk gönderen: Misafr64846 Misafr64846 yazdı:

Merhaba halen aktif misiniz sitede kokudan kurtuldunuz mu bunu görüyorsaniz lütfen yazin
Bigli almaya ihtiyacim var

Kime dediniz bunu?
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla Sayfa  <12

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.